- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bölümleriniz ne ?nerelerde yaşadın nereler nasıl anlatır mısın zeytinim:/
diyarbakırın bi ilçesinerelerde yaşadın nereler nasıl anlatır mısın zeytinim:/
liseden memur olunmaz mı diyosun:/ valla üni terk:/ hadi ben tekrar hazırlanıyorum da, o şuan liseden atanıym diye bakıyor nasıl olur bilemedim
ikimiz de and. ticaret lisesi mezunuyuzBölümleriniz ne ?
balıkesiri çok duydum az paraya iyi yaşanır tam memur şehri sakindir vs diye. ne diyorsun?diyarbakırın bi ilçesi
izmirin uzak bi ilçesi
- balıkesir
en olaysızı en sakini izmirin uzaktaki ilçesiydi
şimdiki yerim de iyi
nispeten iyi bi muhitte oturunca sıkıntı olmuyor pek
kardeşim vs de yok benim
tek tabancayım
atanacağınız şehir size kalmış değil derken tercih olmuyor mu? ay ölücem cehaletten:/İyi de siz atamayla gideceksiniz. Bana kalsa Antalya'ya gidin, hem sıcak memleket yakıt derdin yok, hem rahattır da oralar ama 92-93ten aşağı kapatmaz. Puanı alırım diyorsanız sıkıntı yok. Üstelik yani Alanya da Antalya ilçesi, kimsenin adını bilmediği İbradi de. Şehir seçmek her zaman çok sağlıklı olmayabilir atanma işlerinde.
Yani atanacağınız şehir size kalmış değil ki?
Ayrıca tek başına farklı şehir olunca korkacak bir şey yok. 17 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum. Üniversitede ailem yurtta kalmamı istemedi, 4 seneyi ailemden 800km uzakta evde tek başıma kalarak bitirdim. Tayinim çıktı 1500km uzağa, aldım valizi bindim uçağa geldim tek başıma, sıfırdan ev bulup düzen kurdum, yapılmayacak işler değil.
Siz kendinizi bildikten sonra Türkiye'nin %85inde rahat yaşar gidersiniz. Üstelik her memleketin iyisi var kötüsü var, en sakin şehirde en sorunlu şehirden gelmiş birisi de musallat olabilir yani, garantisi yok.
balıkesiri çok duydum az paraya iyi yaşanır tam memur şehri sakindir vs diye. ne diyorsun?
nerelerin lojmanı oluyor lojman verilir mi bekara? :/kiralar biraz pahalı
2500 lira maaş olsa 600-700 kiraya gider
ulaşım çok gerekli değil yine de 1.65 kartlı otobüsler
1.75 dolmuşlar
pazarı vs uygun fiyatlı
dışarıda yemek ucuza da var pahalıya da öğrenciler olduğundan uygun yemek yerleri mevcut
bi avm var
tiyatro falan yok konser vs olmaz
sosyal yönü zayıf yani
işte orta ölçekli bi şehir
yaşaması çok zor değil bence
2014 te sadece bir kişilik kadro açılmış 87 küsür puanda kalmış bölümünden atanman zor belki artık hiç kadro vermicek lise genelinde hiç atanamazsın çünkü 98-96 puanla adamlar hizmetli oluyor eğerki memur olmak istiyorsanız iki yıllık ataması olan önlisans bölümü okuyabilirsiniz yaşınız genç ise çünkü bazı kadrolarda yaş sınırı var iki yıllık aöfden adalet okuyarak katiplik sınavlarına hazırlanabilirsin yada puanını yüksek tutarsan gardiyanlık ve mübaşirlik gibi mülakatlara girebilirsin ki adalet çok kolay bir bölüm ana tavsiyem bu olur Can'ımikimiz de and. ticaret lisesi mezunuyuz
öyle mi dersin. bakalım bi çok teşekküe ederim2014 te sadece bir kişilik kadro açılmış 87 küsür puanda kalmış bölümünden atanman zor belki artık hiç kadro vermicek lise genelinde hiç atanamazsın çünkü 98-96 puanla adamlar hizmetli oluyor eğerki memur olmak istiyorsanız iki yıllık ataması olan önlisans bölümü okuyabilirsiniz yaşınız genç ise çünkü bazı kadrolarda yaş sınırı var iki yıllık aöfden adalet okuyarak katiplik sınavlarına hazırlanabilirsin yada puanını yüksek tutarsan gardiyanlık ve mübaşirlik gibi mülakatlara girebilirsin ki adalet çok kolay bir bölüm ana tavsiyem bu olur Can'ım
nerelerin lojmanı oluyor lojman verilir mi bekara? :/
atanacağınız şehir size kalmış değil derken tercih olmuyor mu? ay ölücem cehaletten:/
evt benim eşim düz lise mezunu 90 aldı atanamadı kadro olmadığından2014 te sadece bir kişilik kadro açılmış 87 küsür puanda kalmış bölümünden atanman zor belki artık hiç kadro vermicek lise genelinde hiç atanamazsın çünkü 98-96 puanla adamlar hizmetli oluyor eğerki memur olmak istiyorsanız iki yıllık ataması olan önlisans bölümü okuyabilirsiniz yaşınız genç ise çünkü bazı kadrolarda yaş sınırı var iki yıllık aöfden adalet okuyarak katiplik sınavlarına hazırlanabilirsin yada puanını yüksek tutarsan gardiyanlık ve mübaşirlik gibi mülakatlara girebilirsin ki adalet çok kolay bir bölüm ana tavsiyem bu olur Can'ım
Öyle Can'ım liseden atanman çok zor ümidini kırmak istemem ama direk hangi iller güvenlidir diye konuya girmişsin yanı tercih edebileceğin çoğunlukta bir il yok çünkü kadro yok illere lojmana bakmak yerine ataması olan bölümlere bak önlisans olarak ona hazırlan zaten önlisans kpss sınavları iki yılda bir oluyor ikinci senende KPSS'ye girebilirsin aldığın puan ile kadro açılırsa ve puanın yeterse tabi sana uygun illeri o Zaman bakarsınöyle mi dersin. bakalım bi çok teşekküe ederim
Uşak'ı duymuştum. mis gibi ıhlamur kokuyo her yeri diyolar:)
liseden memur olmak zor mu wust
Düz lise ve ticaretler zor atanıyor ben meslek lisesi çıkışlıyım harita bölümüm 76,98 ile atandım çok şükür ama düz vs olsa bu puanla hayatta atanamazdımevt benim eşim düz lise mezunu 90 aldı atanamadı kadro olmadığından
sonra kendi mülakatlara girerek atandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?