Merhabalar,yaşadığım hayat beni çok zorluyor hep güçlü kaldım ve hala da güçlü kalmaya çabalıyorum bazen yoruldum desem de dimdik ayaktayım annemi geçen sene temmuz ayında kaybettim üç ay sonra da babamı kaybettim abim evli ve çocukluydu o boşandı benim yanıma yerleşti yeğenimle birlikte o daha küçük 3 yaşında abimle sorunlarım hiç bitmiyor kendisi pek iyi bir insan değil neler yaptığını sırayamam bile buraya çok fazla borç yaptı benim üstüme bir şekilde hallettim ama artık yorulduğumu hissediyorum huzur istiyorum ben daha 24 yaşındayım ve evli çocuklu gibi hem çalışıp hem ev bakıyorum temizliği yapıyorum tamam bundan öncede ben yapardım evin temizliğini 17 yaşından beri çalışıyorum zaten açıktan bitirdim okulumu ama çocuklu bir ev emin olun çok fazla pisleniyor rahata ermek istiyorum ben abimle her bir kavgamız da annemi babamı daha çok arıyorum onlar olsaydı böyle olmadı diyorum kendime,7 yıldır bir ilişkim var nişanlıyım eylül ayında evlenmeyi planlıyorduk ama onla da sorunlarım bitmiyor ilgi görmek değer görmek istedim sadece o kadar zor şeyler değil aslında evliliği bir kurtuluş olarak gördüm düzenim olur kendi evim olur abimden kurtulurum onun sorunlarından yalanlarından kurtulurum diye düşündüm ama böyle diyerekte mutlu olamayacağım bir evlilik yapmak istemiyorum eskiden ilişkimizde ki sorunları alttan alabiliyordum bir şekilde ama artık kafam hiç bir sorunu kaldıramıyor ve nişanlım aynı zaman da arkadaşım gibidir içim de neler yaşadığımı herşeyimi biliyor ama hala beni üzüyor soğudum ilişkimden hayattan insanlardan çok soğudum artık bir aydır aklımda olan şey herşeyi bırakıp istanbul'dan gitmek zaten hayat şartları da zor sessiz sakin bir yerde tek başıma yaşamak istiyorum yine istanbul'a yakın olurum arkadaşlarımla eskisi kadar olmasa da yine onlarla görüşürüm ama çok kararsızım yapabilirmiyim nasıl yapıcam binlerce soru var eşyalarım var ama alırsam abim çocuğuyla nasıl yapacak ama zaten ben evlendiğim de abim tek yaşıyacaktı kızını da annanesi bakıcaktı abimle konuşup bir yolunu bulsam mı bilmiyorum kendimi kimseye de açıklamak istemiyorum açıkcası yeni bir yer de hayatım ya daha kötü olursa ya pişman olursam böyle birşey yaptığıma çok sorular var kafam da yardımcı olabilir misiniz?