• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar akıl verin,boşanmayı düşünüyorum.

Eğer çocuk yaptiysaniz dünyaya getirsiyseniz onların hayatı psikolojisi sizinkinden önce gelir.ben böyle düşünüyorum.
Şiddet aldatma disinda sicak bakmiyorum bosanmaya çocuk varsa.cocuklar için bir şekilde çözmek zorundasınız.
Sizinkileri cozulemeyecek sorun gibi görmedim.

Yani açıkçası evde huzurun mutluluğun varsa varsın unutsun yıl dönümünü,doğum gününü,
NE VAR bunda,
Bunun yüzünden evlilik bitmez,bitmemeli,
Bunun yanı sıra aile ile ilgili problemler kv ,kb bu formun %80-90 zaten bundan ibaret yani çözebileceğinizi düşünüyorum.

Ama ihanet ,şiddet ve sevgim bitti diyorsanız birşey diyemem,
Yavrularınız için bir şans daha verebilirsiniz,kolaylıklar dilerim....

10 gundur,hicbisey yapmak istemiyorum kafayi yemek uzereyim.Lütfen akıl verin.
Kendimi geri dönülmez bir yola girmiştir,çıkamıyor gibi hissediyorum.işin aksi Eşim çok iyi niyetli ama,bana gelince vurdumduymaz oluyor.Bazen duvarami konuşuyorum onami belli olmuyor.
eskiden doğum günümü kutluyolarmış ya bunun için yuva yıkılmazki,vajinusmus olduğun dönemi saymıyorum yapammlıydı ama şuanda hala kızlardan mesaj geliyor mu?Bence seni dövmüyor ve seviyorsa önemli günlere tkaılma bunların hepsi ticari şeyler ,ben şahsen çocuklarım olduktan sonra çok önemsemiyorum bu günleri çünkü eşim ne zaman çok parası olsa bana altın vb şeyler alır bu yüzden takılmıyorum.Almasa da önemli değilki iki çocuğuma güzel bablık yapıyor ve beni sevdiğini hissettiriyorsa bakışlarıyla bile olsa bu bana yetiyor.İnana ayrı yaşamak hele hele ailenin yanında (iyi bir mesleğin yoksa) çok çok zor bilesin.

Back