- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi Sensiz asla
Anlattığın çözülemeyecek şeyler değil diyecektim ama seni de kendimi de öldürürüm deyince eşin şaştım
Anlatmadığın bişey var mı şiddet gibi ?
Yok fiziksel yok,ama psikolojik olarak çok var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattığın çözülemeyecek şeyler değil diyecektim ama seni de kendimi de öldürürüm deyince eşin şaştım
Anlatmadığın bişey var mı şiddet gibi ?
Saplantılı o zamanYok fiziksel yok,ama psikolojik olarak çok var.
Evet gerçekten konuştum hanımefendi,burda oturup hikâye yazıyorum.Kendisine de defalarca anlattım.Boşluk var içimde yılların birikimi.Su ana ait değil.Bardağın son damlası.Adam isinacaksin diyor,seviceksin diyor,ayrilamazsin diyor.
Farkindaysaniz fikir almak için açtım konuyu,herşeyin bu kadar kolay olmadığının farkındayım.10 gundur evimde huzursuzluk var.Ben istermiyim böyle olmayı.
Saplantılı o zaman
Sen onu sevmediğini söylerken o ayrılma yoksa ikimizi de öldürürüm diyo
Ben seni seviyorum demiyo hani
O zaman o seni saplantılı şekilde seviyorSeviyorum diyor,birakamazsin beni diyor.Ayrilirsan Oldururum diyor.Bilmiyorum Kafam karisik.Çünkü ona daha önce hiç böyle tepki göstermemiştir.kendi de şaşırdı sanirim
Bi yuva kolay kurulmuyor.Sorunlarınızı çözmek için her yolu denediğinizden emin olmadan boşanmayı düşünmeyin bence.İki tane de evladınız var üstelik.Kimse kusursuz değil,eşinizin iyi yanlarını görmeye çalışın.Mutlaka evlilik terapistine gidin.Bi evliliği harcamak bu kadar kolay olmamalı.
O zaman o seni saplantılı şekilde seviyor
Ama psikolojisi bozuk, sorunları çözelim demiyor da ölümle korkutuyor
Güvenemiyosan sebebi vardır, denemişsindir ama olmamıştırÇözelim diyor,haklisin diyor.Yine çözümü ben üretmeye çalışıyorum.Ama sonra en başa dönüyorum.Guvenemiyorum.
Ben sürekli onu yönlendirmekte skldim sanırım.Herşeyi düşünmekten çözüm üretmekten akıl vermektenÇocuklarınız da var ne güzel bir aile. .
Kim bilir işi mi yorucu, siz mi sıkıldınız?
Güvenemiyosan sebebi vardır, denemişsindir ama olmamıştır
Sevgi de bitti diyosun
Nasıl yaniBisey söylüyor,5dk sonra diyorum.
Yok ben söylemedim öyle birşey diyor.
Nasıl yani![]()
Örnek vermedin tam anlamadım ama tek tehdit değil genel olarak eşin sorunlu görünüyorÖyle işte,bu yüzden de çok tartıştık.
En sonunda tamam diyorum ben uyduruyorum.O derece işte.
Örnek vermedin tam anlamadım ama tek tehdit değil genel olarak eşin sorunlu görünüyor
Unutkanlıktan öte bişey bu
Yazdıklarından anladğım kadarıyle şiddet ve ihanet yok..
Ona istinaden yazıyorum;
Eğer doğum gunu ve evlil yıldonumunu unutuyorsa 1 hafta onceden hatırlat ben mesela hep öyle yaparım 10 aralık doğum gunum 1 ay onceden hatırlattım eger bi unutursa çok kırılcağımı bılır..