• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar akıl verin,boşanmayı düşünüyorum.

Evet gerçekten konuştum hanımefendi,burda oturup hikâye yazıyorum.Kendisine de defalarca anlattım.Boşluk var içimde yılların birikimi.Su ana ait değil.Bardağın son damlası.Adam isinacaksin diyor,seviceksin diyor,ayrilamazsin diyor.
Farkindaysaniz fikir almak için açtım konuyu,herşeyin bu kadar kolay olmadığının farkındayım.10 gundur evimde huzursuzluk var.Ben istermiyim böyle olmayı.

Zaten ben de size tavsiye vermeye calıştım nacizane kendimce bir şeyler yazdım
Önce boşandıktan sonra yasayacağınız hayatın temellerini atmanız lazım Yani şartları iyileştirin ki boşandıktan sonra da mutsuz olmayın zor durumda kalmayın demek istiyorum

Saplantılı o zaman
Sen onu sevmediğini söylerken o ayrılma yoksa ikimizi de öldürürüm diyo
Ben seni seviyorum demiyo hani

Seviyorum diyor,birakamazsin beni diyor.Ayrilirsan Oldururum diyor.Bilmiyorum Kafam karisik.Çünkü ona daha önce hiç böyle tepki göstermemiştir.kendi de şaşırdı sanirim

Bi yuva kolay kurulmuyor.Sorunlarınızı çözmek için her yolu denediğinizden emin olmadan boşanmayı düşünmeyin bence.İki tane de evladınız var üstelik.Kimse kusursuz değil,eşinizin iyi yanlarını görmeye çalışın.Mutlaka evlilik terapistine gidin.Bi evliliği harcamak bu kadar kolay olmamalı.

Seviyorum diyor,birakamazsin beni diyor.Ayrilirsan Oldururum diyor.Bilmiyorum Kafam karisik.Çünkü ona daha önce hiç böyle tepki göstermemiştir.kendi de şaşırdı sanirim
O zaman o seni saplantılı şekilde seviyor
Ama psikolojisi bozuk, sorunları çözelim demiyor da ölümle korkutuyor

Bi yuva kolay kurulmuyor.Sorunlarınızı çözmek için her yolu denediğinizden emin olmadan boşanmayı düşünmeyin bence.İki tane de evladınız var üstelik.Kimse kusursuz değil,eşinizin iyi yanlarını görmeye çalışın.Mutlaka evlilik terapistine gidin.Bi evliliği harcamak bu kadar kolay olmamalı.

Evet,haklisiniz.Bende çözüm arıyorum zaten.Kimseye anlatamadığımız şeyler bunlar.Sanırım takıntılı olmadan kaynaklanıyor.Guvenimi çok sarstı.Asamiyorum güvensizliği.

Yazdıklarından anladğım kadarıyle şiddet ve ihanet yok..
Ona istinaden yazıyorum;
Eğer doğum gunu ve evlil yıldonumunu unutuyorsa 1 hafta onceden hatırlat ben mesela hep öyle yaparım 10 aralık doğum gunum 1 ay onceden hatırlattım eger bi unutursa çok kırılcağımı bılır..

Bisey olduğu zaman bazen,anlatıyorum sanki duvara konuşuyorum.
Düşüncen ne diyorum haklisin diyor.
Bu kadar,fikrin ne yok.

Örnek vermedin tam anlamadım ama tek tehdit değil genel olarak eşin sorunlu görünüyor
Unutkanlıktan öte bişey bu

Rahat,vurdumduymaz diyelim.Evet öyle sürekli idare etmekten,bütün yükün bende olmasından skldim sanırım.
Beni takıntılı yapan o sanırım.

Yazdıklarından anladğım kadarıyle şiddet ve ihanet yok..
Ona istinaden yazıyorum;
Eğer doğum gunu ve evlil yıldonumunu unutuyorsa 1 hafta onceden hatırlat ben mesela hep öyle yaparım 10 aralık doğum gunum 1 ay onceden hatırlattım eger bi unutursa çok kırılcağımı bılır..

Evet oda biliyor kirilacağını,ama yapmıyor işte.
Ben sana aynısını yapsam güzel ölurmu diyorum.Seni bilerek mutsuz etsem haklisin diyor.Ama başka tarihleri unutmuyor.O zaman sen beni mutlu etmek istemiyorsun diyorum.Yok istiyorum diyor,hanı o zaman neden mutsuzum.

Back