• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar akıl verin,boşanmayı düşünüyorum.

İnsan evlilik yıldönümü unutuldu diye boşanmayı düşünür mü Allah aşkına ya?

Merhaba kk hatunlari,10 gundur içinden cikamadigim sorunum var akıl verin bana.
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim.
Esimle 5yillik evliyim,1 yıla yakında nişanlılık dönemi diyelim.2 çocuğumuz var.Eşim çok ilgisiz.Ne doğum günümü hatirlar, ne evlilik yıldönümü.Ben artık çok skldim bu durumdan.Beni degersiz
hissetirmesinden.
Lafa gelince çok değerlisin der,ama hareketlerinden öyle görünmüyor.Ekim ayında en son kavga ettik,evlilik yıldönümünü unuttu diye söz verdi yeminler etti unutmicam diye.
Geçen sordum yine hatırlayamadığım,ne doğum günü nede yıldönümünü.sabaha kadar ağladım.içinde bir boşluk oldu sogudum.Ozurler diliyor,yeminler ediyor ama ben guvenemiyorum.Sanki sevgim bitti.Tek sorun buda değil,evlendigimizden beri ailesiyle bitmek bilmeyen sorunlarımızın var.Birde evliliğin ilk zamanları vajinismustum ben.O zamanda eşime kızlardan aramalar,mesajlar geliyordu ama vaji olduğum için bosanamadim salaklik ettim.Millet duyarsa diye,sustum içime attım.Birde Eşim çocuk gibi,sürekli onu yonlendirmem gerekiyor.
Ben bu durumlardan çok skldim.Geçmişi silmek istiyorum ama bu son olaydan sonra,hep aynı yere geliyorum boşanmaya.Bosaniyim diye düşünüyorum,büyük kızımı krese veririm küçüğüne annem bakar calisirim.Acaba çocuklarına haksızlık mi etmiş olurum.Ama böylede mutlu değilim.Birde bosansam iyi kötü ,ailem kabul eder ama.
Evde ise yaramaz bu abim var,30una gelmiş is yok,güç yok,yalan çok.Yapabilir miyim bilmiyorum.Bildiğim tek şey dibine kadar mutsuzum.Ya duzelmezse Eşim,daha 27 yaşındayım.Ömrüm umutsuzlukla geçerse demekten alikoyamiyorum.
Birde eşime boşanmak istediğimi söyledim,sogudum senden dedim.Oldururum senide kendimide diyor.Psikolojik baskı uyguluyor.
Karışım yazmış olabilirim,kusura bakmayın.Kafam çok karışım.
size sunu sormak istiyorum siddet varmi aldatma olayi oldunmu evliliginizde siz evliginizin ilk zamanlari vajinizmustum demissiniz bundan sucluluk duymayin afedersiniz onda iktidarsizlik olsa o da bundan suclulukmu duyacakti siz tedavi olmussunuz her sey yoluna girmis oyle olsaydi esinizde tedavi olacakti. bu da allahin verdigi bir rahatsizlikti
^""kizlar neden ariyodu evliginizin ilk zamanlari esinizi""^ onu anlayamadim

boşanma bence 2 tane çocuğun var, o çocuklarla ailenin evine sığamazsın

İnadına hayattan keyif almak dururken, kıytırıktan şeylere inat etmek niye?

Gözü dışarda değilse aldatmıyorsa alkol kumar oynamıyorsa şiddet uygulamıyorsa boşanmayın eşinizi olduğu gibi kabul ederseniz daha kolay çıkarsınız işin içinden belki de kendi içinde yaşadığı bir sıkıntı olabilir benim babam da bu tarz özel günleri hiç hatırlamaz annecimde artık alıştı ama çevremdeki diğer babalara gözlemle içinde ne duygusallıklar yaşarda belli etmeyenlerdendir

Kadın olmak ne kadar zor gerçekten, ezilen kadın, aldatılan kadın, üzülen kadın, düşünen kadın, çocuk yetiştiren kadın...
Gerçekten bazen tiksiniyorum şu erkeklerden bir adam olacaklar onu bile beceremiyorlar...

Bence senin sevgin bitmiş boşanmayı kafana koymuşsun neyi bahane etsem diye düşünüyorsun Suç tabiki tamamen sende deil hatta ortada suç yok ancak ćiftler olarak hatalarınız onarılmayacak boyutta deil. Sen her erkek ince düşünemez bunu anlayacksın mesela benim eşimin bana 1 adet çiçek almışlığı yok Eşinde hem kel hem fodul olmayacak yani ince fikirli olmasa bile sana olan sevgisini sana hissettirecek sevgiyi göstermesi ićin yılda belirli günler ćiçekle gelmesini beklemek ne kadar doğru bir akşam tv karşısında siz yanyana otururken kolunu boynuna atıp sana sarılması öpmesi yada ufak tefek sevgi kıvılcımları ufak hareketlerinden anlarsın ama sen diyosanki hiç sevgi falan yok adam beni evde yok sayıyor hiç değer vermiyor saygı duymuyor sözle de beni hep kırıp incitiyor o zaman haklısın kuzucum boşan.

Biz evlendikten 6 ay sonra esimin sigorta policesine dahil olacaktim. Kalkti bana sanki yemekte ne var der gibi biz hangi ayda evlendik diye sordu. Saka yapiyor heralde diyip güldüm cevap vermedim, gidip evlilik cüzdanina bakti. :KK57:
Aklinda tuttugu tarihler sadece cocuklarin dogum günleri. Kendi anne babasinin kizkardesinin dogum gününü bile ben hatirlatiyorum simdi. Benimkini de bir hatirlar bir hatirlamaz. Ben de tam tersi mesela 3 sene önceki olayin her detayini bile hatirlarim. Sorun etmiyorum cünkü yapisi bu ve kötü niyetli degil.

Ben boşanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Burada anlattıkların boşanmak için geçerli sebepler değil, keşke benimkide özel günleri unutsaydıda Basiretli sorumluluk sahibi evine eşine sahip çıkan olsaydı. Özel günleri asla atlamadığı gibi tüm sülalesinin özel günleri çok önemliydi. Boşandıktan sonra seni daha iyi bir hayat bekliyormu önce bunu düşün ani karar verme derim

Tek ciddi ve net bir sey var. Senin yorgun ve bunalımda olman. Iki çocuk yormuş seni. Bosanirsan çok pişman olursun bu şartlarda. Senin kadar romantik ve duygusal olmasını bekleme zaten. Bu sebeplerden boşanan kadın çocuklarına da yazık eder. Kendini toparla

Bence boşanmayı gerektiren bir nedenin yok. Ortada mutsuzluk var evet. Ama aşabilirsiniz. Gerekirse gidin psikolojik destek alın.

İnce ruhlu bir bayansınız. Hayalleriniz var ve romantizme önem veriyorsunuz. Ama erkekler bizim gibi değil. Tatile çıkın birşeyler yapın hatta çocukları biryere bırakıp öyle gidin.

Bitanem sana tavsiyem eşinin çok berbat huyları yoksa takma kafana erkekler bu gibi şeyleri pek hatırlamazlar çoğunun doğasına uymaz. Nacizane fikrim onun hatırlamasını bekleyip ağlamak yerine yıl dönümlerinizde güzelce süslen ona güzel bir sofra hazırla sürpriz yap çok da kafaya takma hatırlamamasını Ikinizde çok mutlu olursunuz. Boşanman için yeterli sebep görmüyorum. Pişman olursun

Bende bu aralar cok mutsuzum cok uzgunum ne biliyim daha az once uye oldum ama cok uzun zamandir takip ediyorum kimsem yok burda hep icime atmaktan yoruluyorum azicik sevgi istiyoruz cok mu ?

Çocuklarını önce düsün derim gittikten sonra abiyle nereye kadar yasarsın..evinde huzurlu ol varsın özel günleri hatırlamasn

benim esimde dogum gunu evlilik yil donumunu cok onemsemez bende cok tqkmam zaten ama ummadigim zamanlarda beni sasirtarak hediye alir bana. istersen bi konus duzgunce sakince esinle sevgisi nasil peki isten geldiginde aksam otururken davranislari falan

Merhaba kk hatunlari,10 gundur içinden cikamadigim sorunum var akıl verin bana.
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim.
Esimle 5yillik evliyim,1 yıla yakında nişanlılık dönemi diyelim.2 çocuğumuz var.Eşim çok ilgisiz.Ne doğum günümü hatirlar, ne evlilik yıldönümü.Ben artık çok skldim bu durumdan.Beni degersiz
hissetirmesinden.
Lafa gelince çok değerlisin der,ama hareketlerinden öyle görünmüyor.Ekim ayında en son kavga ettik,evlilik yıldönümünü unuttu diye söz verdi yeminler etti unutmicam diye.
Geçen sordum yine hatırlayamadığım,ne doğum günü nede yıldönümünü.sabaha kadar ağladım.içinde bir boşluk oldu sogudum.Ozurler diliyor,yeminler ediyor ama ben guvenemiyorum.Sanki sevgim bitti.Tek sorun buda değil,evlendigimizden beri ailesiyle bitmek bilmeyen sorunlarımızın var.Birde evliliğin ilk zamanları vajinismustum ben.O zamanda eşime kızlardan aramalar,mesajlar geliyordu ama vaji olduğum için bosanamadim salaklik ettim.Millet duyarsa diye,sustum içime attım.Birde Eşim çocuk gibi,sürekli onu yonlendirmem gerekiyor.
Ben bu durumlardan çok skldim.Geçmişi silmek istiyorum ama bu son olaydan sonra,hep aynı yere geliyorum boşanmaya.Bosaniyim diye düşünüyorum,büyük kızımı krese veririm küçüğüne annem bakar calisirim.Acaba çocuklarına haksızlık mi etmiş olurum.Ama böylede mutlu değilim.Birde bosansam iyi kötü ,ailem kabul eder ama.
Evde ise yaramaz bu abim var,30una gelmiş is yok,güç yok,yalan çok.Yapabilir miyim bilmiyorum.Bildiğim tek şey dibine kadar mutsuzum.Ya duzelmezse Eşim,daha 27 yaşındayım.Ömrüm umutsuzlukla geçerse demekten alikoyamiyorum.
Birde eşime boşanmak istediğimi söyledim,sogudum senden dedim.Oldururum senide kendimide diyor.Psikolojik baskı uyguluyor.
Karışım yazmış olabilirim,kusura bakmayın.Kafam çok karışım.
Herkeste varmış bu sorun demekki benim kide evlilik yil dönümünde hediye almadı zaten hiç almaz hic karimi sevindireyim demez ilkkez bu saat oldu uyuyamiyorum üzüntüden ben mi cok sey istiyorum diye yooo istemiyorum hediye beklemek suç mu çok onemli bence ama boşanma konusunda hicbir yorum yapamam . Allah islah etsin. Sabrın sonu Selamet

Tek sorun özel günleri hatırlamamak mı? Pes yani.
Bende hatırlamam. Ne evlilik ne doğum gününü hatırlamam. Çocukların doğum günleri dışında (tabiki kızkardeşim hatırlatır) özel günler bende yoktur. Ben evlendiğimiz yılı bile hatırlamıyorum. Yüzüklerin içine bakıyoruz. Ne kadar takılıyorsunuz bu özel günlere.
Kaldı ki özel günlerinizi hatırlayan ama sizi aldatan veya size şiddet uygulayan bir eş daha mı iyi olurdu. Bırakın bunları Allahınızı severseniz.
İki tane çocuğunuz var, bir gün onlara açıklama yapmanız gerektiğinde "babanız özel günleri hatırlamıyordu" mu diyeceksiniz.

Back