• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı mı boşanmalıydım?

Dayak aldatma gerekmez tabiki bitmesi için bunlar dışında daima huzursuz ve mutsuzsanda bitebilir.
Ama 3.bir şahıs için bitiyor evliliğin ve hala bence sevgi ikitaraftada bitmemiş
Haklısınız bitmedi. Sanırım ikimiz de karşı taraftan adım bekliyoruz.

seni çok iyi Anlıyorum ne hissettiğini. Bende ilk duruşmadan sonra anlaşmalıya çevirdim. Anlaşmalıya çevireceğimi bile bile deli gibi uğraştım tüm delilleri eksiksiz sundum. Bi nevi bu kadar olmadığını göstermek için tazminat korkusunu yaşasın istedim. Için nasıl rahat edecekse öyle yap. O süreç benim hayatıma engel olmadı. Ama Tanık aşamasında karşı karşıya gelmek istemedim. Zaten dilekçeler aşamasında battıkça battılar. Ne yazdılarda çürüttüm. Çünkü maddi kayıplarım çok fazla idi ve hepsi banka kayıtları ile sabitti. Yalan dahi bulamaz hale geldiler en son Dilekçede. Bunlar beni rahatlattı.
Çok sağolun. Bir şey merak ediyorum. Benim duruşma tarihim daha verilmedi de, ortalama ne kadar sürdü sizinki?

Boşanmak istemiyodunuz da neden gidip dava açtınız
Bu adamdan hiçbişey olmayacağı belli o ayrı
Ama siz boşanmak istemiyosunuz bu çok açık
Şimdi davayı çekseniz veya konuşsanız bütün bu yaptıklarınız boşa gidecek
Artık geri dönüş yapmanın anlamı yok bence

Boşanmak istemiyodunuz da neden gidip dava açtınız
Bu adamdan hiçbişey olmayacağı belli o ayrı
Ama siz boşanmak istemiyosunuz bu çok açık
Şimdi davayı çekseniz veya konuşsanız bütün bu yaptıklarınız boşa gidecek
Artık geri dönüş yapmanın anlamı yok bence
Bu iş uzamasın diye anlaşmalı boşanmak istiyorum. Uzamasın içimize nefret de dolmasın, bi an önce en az hasarla kurtulayım istiyorum.

Bunun için ararsam bile geri adım olarak algılanır diye aramıyorum. Tüm yaptıklarımın boşa gitmesinin dışında, bundan sonraki hayatımda da ciddiyetimi kaybetmemek adına.

Çok açık bir şekilde boşanmak üstemediğimi nerden çıkardınız merak ettim. Nefret etmek istemiyorum dememden mi?

Bu iş uzamasın diye anlaşmalı boşanmak istiyorum. Uzamasın içimize nefret de dolmasın, bi an önce en az hasarla kurtulayım istiyorum.

Bunun için ararsam bile geri adım olarak algılanır diye aramıyorum. Tüm yaptıklarımın boşa gitmesinin dışında, bundan sonraki hayatımda da ciddiyetimi kaybetmemek adına.

Çok açık bir şekilde boşanmak üstemediğimi nerden çıkardınız merak ettim. Nefret etmek istemiyorum dememden mi?
Bu kararı verirsen sen aramıycaksın zaten. Senin avukatın onun avukatını arıycak. En doğrusu böyle olur. Hem mesleki hem Uygulamalı Tecrübe ile sabit hersey

Bu kararı verirsen sen aramıycaksın zaten. Senin avukatın onun avukatını arıycak. En doğrusu böyle olur. Hem mesleki hem Uygulamalı Tecrübe ile sabit hersey
Yok zaten ben onun şahsını aramaktan bahsetmedim. Öyle mi anlaşıldı. Yani avukatım bile söylese sanki delil bulamaz diye pişman oldu geri adım attı gibi olmaz mı?

Konu sahibi yasadiklarin benim yasantima cik benziyor.Bende esimin aesi ve kizkardesleri yuzunden bosanma karari aldim suan babamlardyim.bende anlasmali bosanmak istiyorum ama haklarimi verirlermi bilmiyorum.avukat tutuasm sanirimnyol gostericek.Allah yardimcimiz olsun canim senle aramizdaki tek fark sen esini seviyorsun sanirim severekmi evlendiniz? Ben tam tersi severek evlenmedim bu yonden sukur cok rahatim esimi hiz ozlemiyorum sadece aliskanlik var:))umarim hep boyle gecer ozlemem aklimada gelmez insallah

Yok zaten ben onun şahsını aramaktan bahsetmedim. Öyle mi anlaşıldı. Yani avukatım bile söylese sanki delil bulamaz diye pişman oldu geri adım attı gibi olmaz mı?
Bak bu iş öylemi olur böylemi olurla olmaz zaten, eğer gerçekten bitirmek istiyorsan kim ne düşünürse düşünsün. Senaryolar zaten şu anda üretiliyor Dediğin gibi ailesine bağımlı bir kişiyse. Senin verdiğin örneklerin âlâsını yaşadım. Eşinin benimki kadar vahim durumda olmadığındanda eminim. Üstelik ablası evliymiş. Yani bir hayatı var. Kafanda bitirdiysen , avukatın arıycak müvekkilim sıkıldı uğraşmak istemiyo diyecek. Avukat ne Şekil söyleceğini bilir .

Konu sahibi yasadiklarin benim yasantima cik benziyor.Bende esimin aesi ve kizkardesleri yuzunden bosanma karari aldim suan babamlardyim.bende anlasmali bosanmak istiyorum ama haklarimi verirlermi bilmiyorum.avukat tutuasm sanirimnyol gostericek.Allah yardimcimiz olsun canim senle aramizdaki tek fark sen esini seviyorsun sanirim severekmi evlendiniz? Ben tam tersi severek evlenmedim bu yonden sukur cok rahatim esimi hiz ozlemiyorum sadece aliskanlik var:))umarim hep boyle gecer ozlemem aklimada gelmez insallah
Teşekkür ederim. Allah ikimizin de Yardımcısı olsun.

Yani bizi tanıştırdılar ama çok sevdim. O da öyleydi şuan bilemem tabi.

Bizim sorun 3 gün içinde patlak verdi. Yani ayrılalım diye uzun uzun düşünmedik. Bu yüzden boğazımda bir yumruk var. Ama yaptığını hazmedemedim diye hemen açtım davamı. Hiiç pişman da değilim. Susup otursam bundan sonraki evliliğim zaten olmayacaktı

Teşekkür ederim. Allah ikimizin de Yardımcısı olsun.

Yani bizi tanıştırdılar ama çok sevdim. O da öyleydi şuan bilemem tabi.

Bizim sorun 3 gün içinde patlak verdi. Yani ayrılalım diye uzun uzun düşünmedik. Bu yüzden boğazımda bir yumruk var. Ama yaptığını hazmedemedim diye hemen açtım davamı. Hiiç pişman da değilim. Susup otursam bundan sonraki evliliğim zaten olmayacaktı
kardesim hic uzulme benim 1 gunde oldu 1 gunde gulerken aksama bitti oldu .Allah pisman etmesin canim bende olmam insallah bizim tek sorum simin ailesine olan bagliligu kilibikliydi umari daha guzel gunler bizim olur

kardesim hic uzulme benim 1 gunde oldu 1 gunde gulerken aksama bitti oldu .Allah pisman etmesin canim bende olmam insallah bizim tek sorum simin ailesine olan bagliligu kilibikliydi umari daha guzel gunler bizim olur
İnşallah canım

Back