Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Büyü deyince hep Harry Potter geliyor aklıma

Ne ayriligi bir ilişki yok ki ayrilacaksin. Ilk gunku sohbetlerde ayri bir sacmalik. Kendini acile atip ordan ona mesaj yazmakta ayri sacmalik.

boşuna dememişler kız aklı kuş aklı diye öpüştüm diye ayrılamamam diye bahane arıyor hey Allahım
O mesajı atmam gerçekten tam bir ergenlik örneği...

Bahane falan değil neden anlatamıyorum bunu size normal gelebilir ama bana gelmiyor
M

Böyle saçma bir ilişki görmedim.
Adam seni annesine köle alıyor farkında değil misin ?
Yani adam seni 'alıyor' bir de aldığı gibi de bırakma hakkı var
Allah akıl fikir versin sana
tövbe ettim diyorum ya...

Evet cecen amin diyorum

Uzak dur yaa boşverr...
Ewlensenizde boşanırmışsınız zaten...
Yaşın daha genç boşver...

topukların popona vurur gibi kaç bu adamdan

neyseki başta belli etmiş

herkesin anası ana ama nere koyduğunu iyi bilmeli

Kardeş, canına mı susadın?
manyak bir adam var karşında.
2 kere görüştüğü kıza şiddet uyguluyor.
Arama sorma bi daha.
hepiniz ayrı ayrı haklısiniz teşekkürler

Ne hatası yaptın bence bu adamla dewam etmekten daha büyük bir hata olamaz!!!

Ekleme: iyi bari öpüştün diye evlen dayak ye annesimin kölesi ol bir e çocuk doğur tımarhanelil ol nede olsa baştan hata yapmışsın

onlara göre hep kendi annesi işte biz yokuz bizim ailemiz yok yarın bugün bizde anne olacağız ama bunu düşünmeye akıl gerek

Adamın nasıl bir evlilik istediği belli, senin buna olan tepkin belli. Daha niye üstüne gidiyosun. Olmayacağınız belli yani. İnsanların on yıl evli kalıp da birbirine söylemeyeceğini yapmayacağını söylemiş ve yapmışsınız karşılıklı. Bunun adı belasını aramak bence. Kaç kurtar kendini de onu da.

sana ve senin gibi ölçüp tartıp konuşan herkese teşekkür ederim dediğiniz de haklısınız ben artık diyecek bir şey bulamıyorum

inanın bu mesajını ömür boyu unutmayacağım bana bu çocuk dedi ki sigara bırak de bırakırım alkol de bırakırım her şeyi yaparım ama evliliğimizde şiddet olmayacak diye söz veremem ben sinirlenince ne yaptığımi bilmiyorum

düşüncenize saygı duyuyorum sonucta benim içimi bir Allah bir ben biliyorum ve tekrarlıyorum iki yıl önce tövbe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…