Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

her ne hata yapmışsanız yapın arkadanıza bakmadan uzaklaşın bu hödükten.
tek bir hata hayatınıza mal olmasın

çok haklısınız teşekkürler. Evet o özür dilemem en büyük aptallığım

a ilişki 2 günlük müymüş bu sebeple mi sabah 4 e kdr oturmuş konu sahibi ben böyle bir dertsizlik görmedim kendi başına iş açıyor neyle uğraşsam diye.

haklısınız

a ilişki 2 günlük müymüş bu sebeple mi sabah 4 e kdr oturmuş konu sahibi ben böyle bir dertsizlik görmedim kendi başına iş açıyor neyle uğraşsam diye.
2. buluşmalarında adam sarsmış işte konu sahibide öpüştü diye ayrılamıyomuş sanırım az yukardada çocuk ayrılcak demiş valla bişey anlamadım çorba oldu kafam şuan kesin olan 2 günlük ilişkide evlilikte anneme bakıcan boşarım seni kavgası var

teşekkürler adam diyor ki bana şuan soğuk davranmakta haklıyım geçince ben haber vereceğim yani iyice seni bi süründureyim sonra ben terk edeceğim zahmet etme diyor

Adamın son dediklerini neden tekrarlıyorsun ya, bitti gitti o adam. Ölüsünün de dirisinin de senin için bir kıymeti kalmasın. Kim ki o soğuk davranıyor?

söylememem gerekirdi biliyorum ama ne bileyim çıktı ağzımdan

ya yeminlen empatinin dibine vurdum burda, kızım var büyük konuşmayayım diye dilimi ısırmaktan dilim koptu ama dayanamıycam.

konusahibesi arkadaşım, kardeşim, canım ben çok farklı şeylere takıldım, saçma olabilir ama söyleyeyim.
1- daha doğru düzgün tanımadan, etmeden neden seni "sevgilim" diye tanıtsın çalıştığı yerdekilere. ne gerek var? bak adam psikopat çıkmış. ne kolay "sevgili" oluyosunuz ya hu?
2- bu anası ile saçma ilişkisini sana anlatıyor ki aklınca sana önceden haber veriyor. yani beni seven böyle kabul etsin diye. bu heriften kurtulmuşsun inşallah ama bundan sonra adamların sana ilk günden evliliğe dair konuşmalarına izin verme, "bürrsss sen kimsin de senle evlencem be?" 50 ne mi geldin, son tren mi bu adam da hemen evlilik muhabbeti, hiiiç sevmem bu tarz kendini bi b.k sanan herifleri.
3- sen de az değilmişsin. büyü filan ne ya? daha yaşın kaç ta, bunlarla uğraştın da tövbe ettin? seni kınamak için demiyorum, yanlış anlama ama zaten tövbe etmişsin, neden açıyorsun konuyu? bu psikopat için büyü ile filan uğraşılır mı?
4- hiçbi şi yapmamışsın, tek hatan o "büyü" lafları. öpmüş, gitmiş, bitmiş. önüne bak ve bu herifi görünce yolunu çevir, yüz verirsen çok çekersin.

şu zibidi için konu aömaya bile değmez. okudukça yolasım geldi pisliği[/QUOTE]

hıııı. öyle diyozzzzzzzzzz
hey yarabbim

çöz<müşmü. yok bence kadınları hiç tanımıyor
benimde gidip onu yolasim olun ayrıca değdiği için ağlamadım zaten kendini tutamadım artık rica ediyorum dalga geçmeyin

haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…