- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- Konu Sahibi French Oje
Merhaba bundan yaklaşık 3 sene önce bir ilişkim oldu 2 sene sürdü, 1 senesi zaten askerde geçti çok görüşemedik sonrada ayrıldık. Şimdi yeni bir ilişkim var mutluyum eski defteri çoktan kapattım. Ama o unutamamış daha öncede ilk ayrıldığımız zamanlar arıyordu sürekli ben ona defalarca söyledim artık seninle olmayacağım arama rahatsız etme... beni çok üzmüştü yıpratmıştı söylediğim ve yaptığım hiçbir şey için pişman değilim ama o beni suçlayarak suçlulul psikolojine sokmaya uğraşıyor. İki gün önce duydum ki bir kaç arkadaşıma ve kuzenlerime mesajlar atmış beni sormuş larenn napıyor evlendi mi falan diye. Arkadaşlarım ve kuzenim cevap vermeden direk bana haber verdiler ne yapalım diye. Kuzenime engelle dedim engelledi. Arkadaşımada dedim ki güzel bir dille anlat artık larenn seninle çoktan o defteri kapattı de hatta nişanlandı de ki bir daha rahatsız etmesin (nişanlanmadım). Arkadaşımda aynen söyledi mesajları bende takip ediyordum.. bu benim nişanlandığımı duyunca delirmiş arkadaşıma ve bana küfürler etmiş onları vurucam demiş, tabanca resimleri atmış. O gün gelecek beklesinler çok delikanlıysa karşıma çıksın o çocuğun adresini ver... dün evlerinin oraya geldim arabayla döndüm durdum falan neler neler demiş. Anneme babama ulaşmaya çalışmış... bana kafayı takmış resmen unutamıyor. ben ilkten takmadım sinir olurum böyle tehditlere karşı bende aynı sinirle tepki veririm. Baktım ki bu ciddi ne yapsam sevgilime söylesem mi dedim sonunda söyledim. Sevgilim ver benim adresimi telimi dedi bende kavga çıksın istemiyorum dedim sevgilim boş lafta sözde biriymiş yapacak olan adam böyle atıp tutmaz sen kendine dikkat et sağına soluna bak yargıya başvur dedi ben hiç olay büyümesin istiyorum onu çoktan hayatımdan çıkardım uğraşmak bile istemiyorum. Sevgilim geçmişimi biliyordu beni kötü karşılamadı allahtan arkamda duruyor kimse bişey yapamaz gelsin bakalım ne oluyor kim kimi vuruyor dedi sonra ben sakinleştirince savcıya suç duyurusunda bulun içeri girsinde aklı başına gelsin yargı bu konuda çok hassas dedi. Ben hiçbir şey yapmak istemiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum çıksın gitsin hayatımdan yaa nefret ediyorum. Bu insan gerçekten iddialı konuşuyor ama yapmaya yeltenir mi ? Yoksa boş laflar mı uğraşmaya değer mi ? Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yaptınız ?