bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)
bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)
oozak merhaba..
sakın korkma arkadaşım..inşallah hiç birşey olmayacak..regli olacakmış gibi sancı,kasıklara bıçak saplanması olabiliyor bende senin gibiydim..ama çok şükür hiç birşey olmadı.sadece ağrıların geçene kadar doktor bana uzan sadece tuvalet için ayağa kalk dedi...ağır kaldırma uzanma eğilme lütfen ..inşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi:)
ya benim ayıptır sölemesi değişik bi akıntım oluyo beyazımsı bişey sanki adet olmuşum gibi his veriyor bu 1 :)
ikincisi canım sürekli bişeyler yemek istiyor
üçüncüsü başım çok dönüyor daha sonra beynime sanki kan gitmiyormuş gibi bi halsizlik oluyor ve kısa süreli baygınlık geçiriyorum iki gündür
dördüncüsü hayatımda hiç içmediğim kadar su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum bu nedir sizce
çok su içiyorsan sık tuvalete çıkman normal tabiki. hamileliği çok istediğinden her şeyi ona yoruyor olabilirsin ya da hamilesindir. daha var mı adet gününe?
ayy ne tatlı heyecan ve beklemeler :) meşgul olmaya çalış bir şeylerle, daha çabuk geçer o zaman. Allahım hayırlısını nasip etsin.
olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum kendimi bu düşünceden ama işte anne olma isteği hep itiyor beni((
ya bu belirtiler adetin 1 hafta öncesinde çıkarmı sence ?:44::44:
bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum ama... yani bir şey söylemek için erken bence. biraz sabırdan sonra kesin sonucu öğrenirsin zaten. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?