Soru 1: Emzirme sütyeni mi emzirme atleti mi daha kullanışlı ? Hangi markayı tercih etmeliyim ?
Kesinlikle atlet. Sütyene gerek bırakmıyor. Emzirirken karnı açıkta bırakmıyor. Hem üşütmüyorsun, hem çirkin bi görüntü olmuyor. Pamuklu, esnek ve göğsün altından destek veren herhangi bir marka işini görür.
Soru 2: Bebefon almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz hangileridir ?
Ben bebefon aldım ama çok az kullandım. Zaten içim rahat etmiyor gidip gidip bakıyorum. Yada hemen uyanıyor, taktığıma değmiyor. Ben chicconunkinden aldım. Sen bebeği duyuyorsun, o seni duymuyor. Şimdiki aklım olsaydı çift taraflı alırdım, hiç olmazsa ilerde oyuncak telsiz gibi kullanırdı.
Soru 3: Oldum olası gecelik giymeyi sevmem hastane çantasına koymam gerekli mi yoksa pijama yeterli olur mu ?
Gecelik de aldım, pijama da. Gecelik cok rahatsızdı, açılıp açılıp durdu, kullanmadan kaldırdım, kesinlikle pijama. (Arkadaşın söylediği gibi sezeryan oldum ama önlük falan giymedim, ameliyattan hemen sonra kendi pijamalarımı giydim.
Soru 4: Biberon kullanmak gerekecek mi bilmiyorum ama hangisi hazırda bulunmalı ?
Biberonu sadece kap olarak kaldırdım. Sütümü sağıp kaşıkla vermemi söylediler, biberondan değil, kaşık yardımıyla içirdim. Hastane de kaşık lazım oldu, zor buldum.
Soru 5: Göğüs pompası gerekli mi gerekliyse hangi marka ?
Kesinlikle gerekli. Süt hemen gelmeyebiliyor. Yada emzirmeyi beceremiyorsun. El pompaları bes para etmiyor, alttan akıtıyor. Elektrikli pompalar en iyisi. Avent cok pahalı, daha ucuz bisey de işini görür. Ben 80tlye ameda marka bulmustum, bana yetti.
Sevgiler..