- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
23 yaşındasın ve kendinden 13 yaş büyük çocuğu olan biriyle evlenme isteği neden herşeyi geçiyorum aradaki yaş farkı çok fazla iyi düşün ileride pişman olmaTekrardan merhaba,
Önceki konumu okursanız benden 13 yaş büyük 1 erkek çocuğu sahibi biri ile evlilik düşünüyorum ben şuanda 23 yaşındayım. Yaklaşık 8-9 aydır birbirimizi tanımaya çalıştık çocuğu çok sakin kendisi gibi bir kaç kez oturup vakit geçirmeye çalıştık. Şöyle bir problem var çocuğun annesi maddi manevi gözlemlediğim kadarı ile çocukla pek ilgilenmiyor. Çocukla daha çok baba ilgileniyor. Benim kendimden ufakm kardeşim yok yani kendimden küçük çocuklarla çok vakit geçirmedim.
Ama artık bi karar vermem gerekiyor çok çekimserim ne küçük bir çocuğun günahına girmek istiyorum kendi çocuğun değil haftanın en az 3 günü aynı evi paylaşıcaksın tüm tatillerde hemen hemen beraber ben ilk defa evleneceğim beklentilerim farklı, hayatımı bi çocuğa göre odaklı yaşayamıycağımı söyledim ilk baştan açık oldum hiçbir zaman annesi gibi dikkat ve özen gösteremiyeceğimi söyledim o da evlenince hemen kardeşi olursa benim onu daha rahat anlayabilceğimi karşılıklı daha adil bir yuva olacağını söyledi ama benim hemen çocuk doğuracak durumum yok.
Çocuğun sakin olduğunu çok problem olmuycağını karşılıklı anlayış olıursa problemlerin üzerinden geleceğini söylüyor. Çocuğuna düşkün ben doğal olarak ilginin bende olmasını istiyorum bazen ama bu durumda imkansız oluyor. Bi çocuğumuz olsa yeterince ilgilenebilceğini maddi manevi düşünemiyorum. En büyük problem benim için çocuk aslında mantıklı düşünüp eksileri artıları yazıyorum ama boşa koysam dolmuyor o durumdayım ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum. Beni bağlayan sevgim, çok düzgün biri olması kafa yapımızın çok uyması.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Tekrardan merhaba,
Önceki konumu okursanız benden 13 yaş büyük 1 erkek çocuğu sahibi biri ile evlilik düşünüyorum ben şuanda 23 yaşındayım. Yaklaşık 8-9 aydır birbirimizi tanımaya çalıştık çocuğu çok sakin kendisi gibi bir kaç kez oturup vakit geçirmeye çalıştık. Şöyle bir problem var çocuğun annesi maddi manevi gözlemlediğim kadarı ile çocukla pek ilgilenmiyor. Çocukla daha çok baba ilgileniyor. Benim kendimden ufakm kardeşim yok yani kendimden küçük çocuklarla çok vakit geçirmedim.
Ama artık bi karar vermem gerekiyor çok çekimserim ne küçük bir çocuğun günahına girmek istiyorum kendi çocuğun değil haftanın en az 3 günü aynı evi paylaşıcaksın tüm tatillerde hemen hemen beraber ben ilk defa evleneceğim beklentilerim farklı, hayatımı bi çocuğa göre odaklı yaşayamıycağımı söyledim ilk baştan açık oldum hiçbir zaman annesi gibi dikkat ve özen gösteremiyeceğimi söyledim o da evlenince hemen kardeşi olursa benim onu daha rahat anlayabilceğimi karşılıklı daha adil bir yuva olacağını söyledi ama benim hemen çocuk doğuracak durumum yok.
Çocuğun sakin olduğunu çok problem olmuycağını karşılıklı anlayış olıursa problemlerin üzerinden geleceğini söylüyor. Çocuğuna düşkün ben doğal olarak ilginin bende olmasını istiyorum bazen ama bu durumda imkansız oluyor. Bi çocuğumuz olsa yeterince ilgilenebilceğini maddi manevi düşünemiyorum. En büyük problem benim için çocuk aslında mantıklı düşünüp eksileri artıları yazıyorum ama boşa koysam dolmuyor o durumdayım ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum. Beni bağlayan sevgim, çok düzgün biri olması kafa yapımızın çok uyması.
Bırak...ailemin istemeyeceğinden eminim şuanda ya bırakacağım ya bilsinler aşamasındayım
E o zaman siz ecis bucus inanilmaz cirkin bi kadinsiniz ve koca bulmusken kacmasin diyorsunuz. Durumunuzun tek mantikli aciklamasi bu bence. Deli mi optu sizi bu yasta elin yasli adamina ve cocuguna kul kole olacaksiniz? 23 yasinda insan daha tatile nereye gidecegine zor karar verir. Uvey annelik kolay mi bak ne guzel anlatmislar burda. Eleman da iyi yere dukkan acmis yalniz. Hem citir bulmus hem bedava bakici hizmetci hem de okumus bi de kurus para harcamiyor onun icin. Sayisaldanyok hayır zengin biri değil
Hatirliyorum ben de. Gelir kadinla babasinin ortasina uyurmus. Cocugun gaz cikarmasi falan cok rahatsiz ediyordu kadini..gercek hayat bu iste.. erkeklerin anlattigi gibi güllük gülistanlik bir hayat olamazburda cok okuyorum bin pisman olani.bir uye vardi cocuk hep ortalarinda uyumak istiyor ellerini dahi yikamazmis babasina her dedigini yaptirirmis.baba evlat kizcagizin anasini aglattilar yapma derim yazik etme kendine
Sizin bu yaşta ne işiniz var bu çocuklu adamla?oğlun başımın tacıdır diyecek bir durumda değilim üniversite okuyorum ayrıca annesi babası var o olsa bile benden beklenti çok fazla annesi ilgilenmiyor çocukla çok fazla bu çok büyük bir problem.
Ya senin hiç derdin yok, ya da başına dert alma peşinde koşar adımlarla gidiyorsun. Bi mantıklı otur düşün ilerde ne halde olacaksın. Yaşı yaşına, sana uygun genç delikanlıların soyu tükenmedi merak etme!Tekrardan merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?