• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli ablalardan yorum bekliyorum, karar aşamasındayım.

Sakın sakın demeye geldim. Niye bile isteye hayatının en önemli kararını yanlış bir şekilde veriyorsun? Daha çok gençsin. Normalde kendinden 13 yaş büyük biri ile uyum sağlayabilir miyiz diye düşünecekken, bir de çocuk var işin içinde.

Daha önce boşandın, o yüzden mi çocuklu birini düşünüyorsun? Çok yanlış. Ailene söyleme, bitir direk.

Her yaşın bir olgunluğu olur. 35 yaş üstü, sen de bir evlilik yapmış biri olsan, biraz daha olgun kaldırabilir başka bir çocuğun sorumluluğunu derim ama henüz çok gençsin. Bile bile lades deme.

Eşin pek çok şeyin ilkini yaşamış. Hevesini almış, ya da almamış. Senin de olmayacak mı? Hafta sonu gezmeye gitmek isteyeceksin, tatilde eşinle Başbaşa olmak isteyeceksin.

Henüz kendin Toyken, direk başka bir çocuğun sorumluluğunu alacaksın, diğer eşin gölgesini hissedeceksin evliliğinde. Hem çocuğa, hem sana yazık.

Belli bir tecrübe ve belli bir olgunluk gerekir böyle bir evlilik için.

Sevgilin asla vazgeçmez senden. Erkekler taze başlangıçları sever. Kendinden kaç yaş küçük, henüz genç bir kız bulmuş, asla bırakmak istemez. Ve seni devamlı iknaya çalışır. Sen kendin için vazgeçmelisin bence.

Çocuğu olan kişilerle evlenmiş tanıdıklarım hep sorun yaşadılar. Çok iyi yaklaştılar hep başta. Anne olmaya çalıştılar, abla olmaya çalıştılar, olmadı hiçbir seferinde. Özellikle çocuklar 8-9 yaş üstü artık anne babalarını bilen bir yaşta olduklarında.

Sen daha kendin bebek büyüteceğin yaşta, eşinin oğlu ergen olacak ve sen tabi ki ilgileneceksin onunla.

Ne gerek var boyle cetrefilli islere, kendi yasitin kimse yok mu, ille de bunu almak zorunda misin? Adam cok zengin falan mi yani bu israrin sebebini anlayamadim. hele ki mal kacirir gibi 1 ayda ille de karar ver denmesi ayrica bana sacma geliyor. Bu nasil bir is arkadas diyen bir aile buyugun falan yok mu, anan baban ne diyor bu ise? Sen bu isi bastan asagi bosver.

önce kendin büyümelisin . evlenince tek kendin ve eşinle ilgilenmek isteyeceksin ki onlara bile zaman zaman zor yetişirken birde çocuklarla ilgilenmen eşini paylaşman onlara da vakit ayırması gerekecek doğal olarak .

bence YAPMA !!!:KK12:

Ayrıl gitsin kendine iş çıkarma arkadaşım. Memlekette adam mı kalmadı zorlama. İşin içine girince zor gelir. Çocuksuz adamla evlendik o bile zor. Gençsin herşeyin en güzelini yaşamak hakkındır. Unutamam deme insanlar ölen annesini babasını unutuyor. İlişkinde çok yeniymiş hem. İyi niyetli düşünüyosun adam seni elinden kaçırmamak için herşeyi yapar, kanma sakın.onun hayatını kolaylaştıracaksın gecelerini güzelleştireceksin ama o sana ne verebilir? 13 yaş fark+çocuk iyi düşün

Sakın düşünme. Kendin gibi genç, çocuksuz biriyle evlenmek varken hayatı deli dolu yaşamak varken neden kendini sıkıntıya sokacak şeyler yapasın ki. Yaş farkı ile boşanma arasında doğru orantı var. 4_5 sene sonra bu adam sana çok yaşlı gelecek zaten....

Bugün yaklaşık 2 saatlik yoldan o şahısla görüşmek için geldim oğlu 1 haftalığına şehir dışına gidecekmiş gel senle 2 -3 saat oturalım sonra ben oğlumu alacağım dedi bende ancak akşam 9 10 gibi kendi evime dönebilecektim. Dünden benim oğlunun görüşmek istediğinden haberim vardı ama o bana şuanda arabam Yok gidip alamam demişti kendisi gel dedi halbuki bana. Benim gücümü çok gitti 2 saatlik yoldan gelmişim yaz dolayısı ile çok sık görüşemiyoruz bende ancak eve akşam 9 10 gibi dönebilecektim işin kısası beni yarı yolda bıraktı bende görüşmeye gitmedim oğlunu cuma günü görmesi gerektiğini söyledim yoksa beni çağırmamalıydın dedim. O da işten çıkışta görme yetmez o çocuğu ben 1 hafta görmiyceğim dedi. Haftanın en az 4 günü çocuğu görüyor ve aynı evde yaşıyorlar. Bizde çok sık görüşemiyoruz ve ben 2 saatlik yoldan gelmiştim akşama kadar hiçbir aramama ve mesajıma cevap vermedi bana ders veriyormuş hak etmişim bunu öyle söyledi . işin aslı aklım başıma geldi yol boyunca ağladım ve hatta gün boyunca ağladım uygun bir dille bitireceğim. Yalnız değersiz hissetmek çok kötü..
Ve bunu beni ekme meselesini sayamıyorum çok defa yapmıştır bu sefer çok çok kızdım ki kendim sordum almaya gidicek misin diye hayır dedi.

Son düzenleme:
Bugün yaklaşık 2 saatlik yoldan o şahısla görüşmek için geldim oğlu 1 haftalığına şehir dışına gidecekmiş gel senle 2 -3 saat oturalım sonra ben oğlumu alacağım dedi bende ancak akşam 9 10 gibi kendi evime dönebilecektim. Dünden benim oğlunun görüşmek istediğinden haberim vardı ama o bana şuanda arabam Yok gidip alamam demişti kendisi gel dedi halbuki bana. Benim gücümü çok gitti 2 saatlik yoldan gelmişim yaz dolayısı ile çok sık görüşemiyoruz bende ancak eve akşam 9 10 gibi dönebilecektim işin kısası beni yarı yolda bıraktı bende görüşmeye gitmedim oğlunu cuma günü görmesi gerektiğini söyledim yoksa beni çağırmamalıydın dedim. O da işten çıkışta görme yetmez o çocuğu ben 1 hafta görmiyceğim dedi. Haftanın en az 4 günü çocuğu görüyor ve aynı evde yaşıyorlar. Bizde çok sık görüşemiyoruz ve ben 2 saatlik yoldan gelmiştim akşama kadar hiçbir aramama ve mesajıma cevap vermedi bana ders veriyormuş hak etmişim bunu öyle söyledi . işin aslı aklım başıma geldi yol boyunca ağladım ve hatta gün boyunca ağladım uygun bir dille bitireceğim. Yalnız değersiz hissetmek çok kötü..
Ve bunu beni ekme meselesini sayamıyorum çok defa yapmıştır bu sefer çok çok kızdım ki kendim sordum almaya gidicek misin diye hayır dedi.
Bu adam seni eve cocuguna hizmet et diye almaya calismiyorsa bende insan degilim.

Ya ne uzatıyorsun bitti diye mesaj at her yerden engelle bak çok pişman olursun bu kadar insan boşa konuşmuyor..

Dün bir konu sahibi paylaşmış aynı senin gibi çocuklu biriyle evlenmiş diyo hiç yanlız kalamiyoz başbaşa oturamiyoruz gezemiyoruz hep çocuklar yanımızda diye bence düşün taşın adam ilk evliliğinden tatmış bütün duyguları seni anlar mi bilmiyorum çünkü senin ilk olacak herşeyi bence ayrıl çünkü adam halinden anlamaz daha yasin çok genc daha iyilerini bulursun

Back