- 28 Mart 2020
- 4.028
- 16.585
-
- Konu Sahibi cileklidon
Babanla ilgili verdiğin detay gereksiz olmuş. Sen ailenden sıkılmışsın gibi. Zaten gidecen yani son günlerinin tadını çıkarman lazım.Bir de seceneklere aileme boyun eğerdim seklinde yazmışsın ana baba bu boyun eğilcek de bir sey dememişler.
Gitmek istemen konusunda sana hak veriyorum temmuz sonu düğünüm var etrafımdakiler şimdiden moralimi bozuyor temmuza bitmez bu virüs şimdiden düğünü ileri bi tarihe aldır vs diye bende nikah kıyılınca gitmek istiyorum artık yuvamı kurmak istiyorum ama henüz ailemle bu konuyu konuşmadım.Merhaba, öncelikle bu zor ve belirsiz günlerde hepinize sağlıklı günler ömürler diliyorum.
sorunum var ve çözemiyorum. şöyle ki ben 25 şubatta evlendim nikah kıyıldı fakat düğünümüz 12 Nisandaydı. e durumlar böyle olunca düğün 30 mayısa atıldı ama evimiz düzüldü çeyiz gitti geçen haftalarda. eşim mahalle bekçiliği yapıyor ve ailesiyle yaşamaktan korktuğu için yaşayacağımız evde tek başına yaşıyor 5 gündür. Aklım hep onda tek napar ne yer diye bide bi özledim anlatamam. anneme diyorum gideyim göndermiyor sarmış bi namusa gelinliğe öyle gidiyor. Eşimde üzülüyor böyle olunca. diyorum niye böyle katısın biz evliyiz. höst bidaha duymıyım gidemezsin sana yazıklar olsun onunla mı doğdun ne bu heves ne bu istek diyo. ama rahat edemiyorum babam çok sinirli biri ve keyifçi hep onun rahatı için yerlerde oturuyoruz resmen gün geçmiyo sıkıldım sürekli hizmet istiyor suyunu bile bize doldurtuyor. aklım eşimde düğüne bile hevesim kalmadı ki bu gidişle 30 mayısı bile rüyamda belki görürüm. Evime gitmek istiyorum gidemiyorum onları da üzmek istemiyorum kıyamıyorum bişey söyleyemiyorum. odamdan çıkmak onlarla oturmak bile istemiyorum 3 gündür. Onların sağlığı yerinde olduğu için Allaha şükürler olsun hamd olsun. Ama eşimi de düşünüyo olmam bencillik mi ?? çokkk özledim veleti
Ailesinden sıkıldığı için değil bence artık bir evi var ve kendi hayatını kendi evini düzene sokup alışmak istiyor.Babanla ilgili verdiğin detay gereksiz olmuş. Sen ailenden sıkılmışsın gibi. Zaten gidecen yani son günlerinin tadını çıkarman lazım.Bir de seceneklere aileme boyun eğerdim seklinde yazmışsın ana baba bu boyun eğilcek de bir sey dememişler.
Canım ailelerin öyle düşünmesi normal.. Malesef toplumun algısı gereği onlar öyle düşünmese bile toplum geneli bu şekilde düşündürtüyor, az kalmış şurda mayısaMerhaba, öncelikle bu zor ve belirsiz günlerde hepinize sağlıklı günler ömürler diliyorum.
sorunum var ve çözemiyorum. şöyle ki ben 25 şubatta evlendim nikah kıyıldı fakat düğünümüz 12 Nisandaydı. e durumlar böyle olunca düğün 30 mayısa atıldı ama evimiz düzüldü çeyiz gitti geçen haftalarda. eşim mahalle bekçiliği yapıyor ve ailesiyle yaşamaktan korktuğu için yaşayacağımız evde tek başına yaşıyor 5 gündür. Aklım hep onda tek napar ne yer diye bide bi özledim anlatamam. anneme diyorum gideyim göndermiyor sarmış bi namusa gelinliğe öyle gidiyor. Eşimde üzülüyor böyle olunca. diyorum niye böyle katısın biz evliyiz. höst bidaha duymıyım gidemezsin sana yazıklar olsun onunla mı doğdun ne bu heves ne bu istek diyo. ama rahat edemiyorum babam çok sinirli biri ve keyifçi hep onun rahatı için yerlerde oturuyoruz resmen gün geçmiyo sıkıldım sürekli hizmet istiyor suyunu bile bize doldurtuyor. aklım eşimde düğüne bile hevesim kalmadı ki bu gidişle 30 mayısı bile rüyamda belki görürüm. Evime gitmek istiyorum gidemiyorum onları da üzmek istemiyorum kıyamıyorum bişey söyleyemiyorum. odamdan çıkmak onlarla oturmak bile istemiyorum 3 gündür. Onların sağlığı yerinde olduğu için Allaha şükürler olsun hamd olsun. Ama eşimi de düşünüyo olmam bencillik mi ?? çokkk özledim veleti
Gitmek istemen konusunda sana hak veriyorum temmuz sonu düğünüm var etrafımdakiler şimdiden moralimi bozuyor temmuza bitmez bu virüs şimdiden düğünü ileri bi tarihe aldır vs diye bende nikah kıyılınca gitmek istiyorum artık yuvamı kurmak istiyorum ama henüz ailemle bu konuyu konuşmadım.
Ailesinden sıkıldığı için değil bence artık bir evi var ve kendi hayatını kendi evini düzene sokup alışmak istiyor.
Canım ailelerin öyle düşünmesi normal.. Malesef toplumun algısı gereği onlar öyle düşünmese bile toplum geneli bu şekilde düşündürtüyor, az kalmış şurda mayısa
Anladığım kadarıyla biraz katı bir ailen var, ama şunu unutmaki evlilikte her zaman toz pembe değil :)
O yüzden canını sıkma azcık daha dayan evine kavuş
Kız evladısın, evden gidiyorsunAnnem kıskanıyor beni ondan bi alıngan bi sinirli. halbuki çok seviniyordu onunla evlendiğim için ben gidersem yalnız kalacağını düşünüyor onu çok iyi anlıyorum ama eşimle aram bozuluyor. bozulursa bozulsun banane diyor o senin peşinde koşsun diyor valla çok arada kaldım bide mayıs diyoruz ama bu gidişle bu hastalık bizi saracakAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kız evladısın, evden gidiyorsun
Anne yüreği işte kıyamaz :)
Sende mayıs sonunu düşün hayal et mutlu ol :)
Düğün olup nikah olamış olsa bende hak verirdim ama nikah olupda düğünü beklemek de saçma geliyor bana içim sıkıldı şimiden yaay beni anlayan bi dert ortağınolcak bizim halimiz bide benim nikahım kıyıldı. evliyim. ama annem beni eşimle bile görüştürmüyo kız delircem kıskanıyor beni ondan bi alıngan bi sinirli. halbuki çok seviniyordu onunla evlendiğim için ben gidersem yalnız kalacağını düşünüyor onu çok iyi anlıyorum ama eşimle aram bozuluyor. bozulursa bozulsun banane diyor o senin peşinde koşsun diyor valla çok arada kaldım
Düğün olup nikah olamış olsa bende hak verirdim ama nikah olupda düğünü beklemek de saçma geliyor bana içim sıkıldı şimiden ya
Benim 1 ay vardı düğün nikah arasında haliyle bütün eşyalar gidince evde bir kıyafetim kalmadı. Zaten yan apartman olunca ben bir hafta kala evimde yaşamaya başladım yeni heves bir de yeni eşyalar kendi evim çok istekliydim bende
Bir tepki vermediler zaten dediğim gibi her şeyim evimdeydi artık nikahlı eşim neden bsy desinler kipeki ailenin tepkisi ne oldu erken gitmene bende çok istiyorum evime gitmek eşim benden önce gitti kaldı bide evin halini düşünemiyorum bile ama annem eşimle görüşmemi bile istemiyor bırak eve gitmeyi
Bir tepki vermediler zaten dediğim gibi her şeyim evimdeydi artık nikahlı eşim neden bsy desinler ki
Seninle ayni gün dugunumuz varmis mayista olmasa erteliycekmisiniz bende ayni durumdayim normalde deseler sknti olmaz ama simdi boyle durumdan ertelenince daha korkutucu ve skntli oluyorMerhaba, öncelikle bu zor ve belirsiz günlerde hepinize sağlıklı günler ömürler diliyorum.
Belirsizlik çok kötü ya valla ailemde git kızım düzenini kur demiyor buluşamıyorum bile eşimle. sıkıldım iyiceSeninle ayni gün dugunumuz varmis mayista olmasa erteliycekmisiniz bende ayni durumdayim normalde deseler sknti olmaz ama simdi boyle durumdan ertelenince daha korkutucu ve skntli oluyor
Bende nikâhımı kiyip gitmek .istiyordum sonra mayisa kadar durup olmasa
gitmeyi dusuniyoruz ama pazar nikahi kiyip kiymama sonunda suan endiselerim var millette korkuttu bide nisanliyken bekleme ayri evli olinca beklemek daha zor gelcek diye dusundum suan sizin yazinizi okuyunca bend3 gorus3mem nisanlimla benim ailmede normalde kati izin vermez ben simdiden evimi.nisanlimi cokk özlüyorum..
Aynen bizde ne kavgalar etyok ne durumlara geldik bilemessiniz bu durumdan dolayi bide evliyken düşünemiyorum.nikahı boşuna erken kıyma canım nasılsa göndermiyor aileler. erteleyin ileri tarihe. hatta düğünde nikah kıyın ikiside çıksın aradan. anneme düğünümün olmayacağını söylesemde hayır diyo kalkıyor bende artık heves kalmadı 30 mayısı bekliyorum boşu boşuna o günden sonrada durmam zaten çünkü iyice uzarsa eşimle papaz olcaz ailem yüzünden şimdiden çatırdadık valla