Tecrübelerinize, Fikrinize ihtiyacım var!! :(

Aynen bizde ne kavgalar etyok ne durumlara geldik bilemessiniz bu durumdan dolayi bide evliyken düşünemiyorum.

bizim sebebimiz ailemin evime göndermemesinden kaynaklanıyor oda laf sokuyor velet :) kavga etmenize gerek yok Allah'tan gelen zaruri bir durum kimin aklına gelirdi mayıs sonuna kadar bitmezse ki öyle galiba sizde nikah yapın gelinlikle mi elbisenle mi bilmiyorum çıkarsın baba evinden kader böyleymiş napalım şans :)

Aynen nikah yapip gitmek istiyordum öyle olmayınca nikah kiyip beklemek her açıdan sknti vazgectim bizde evlenmedigimizden dolayi bide gorusemedigimizden hatta kac gel diye bile kac gel diye kavga ettik

Aynen nikah yapip gitmek istiyordum öyle olmayınca nikah kiyip beklemek her açıdan sknti vazgectim bizde evlenmedigimizden dolayi bide gorusemedigimizden hatta kac gel diye bile kac gel diye kavga ettik

ay sıkıştırıp seni iyice strese sokmasın be beklesin azcık daha hem fena mı özler seni iyicene :)

Aynen simdi daha mantıklı düşünüyorum nisanliyken böyle bide nikah kıysan.. mayisa Allah kerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…