Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kızlar mrhb...sitede yeniyim umarım takip edebilirim.55 kiloyla hamile kaldım 105 kiloyla doğuma gittim..bebeğim 6 aylık suanda 80 kiloym ben nasıl zayıflayacam

aman tanrım naptın sen 105 kl dile kolay canım merak etme burda yazacağız bize takıl vereceğiz allahın izniyle bende hamile kalmayı düşünüyorum o yüzden zayıflamaya karar verdim zaten birazda şişkoydum:)))))))))

ne kadar cok arkadasim varmis :))
bende araniza geldim arkadaslar
bende zayiflamak istiyorum 80 e 1 kilo kaldim yukari gidiyorum asagi inmem lazim yimdilik hedef 65
60 ideal kilo olacak bana sizinle birlikte motive olmak istiyorum

ne kadar cok arkadasim varmis :))
bende araniza geldim arkadaslar
bende zayiflamak istiyorum 80 e 1 kilo kaldim yukari gidiyorum asagi inmem lazim yimdilik hedef 65
60 ideal kilo olacak bana sizinle birlikte motive olmak istiyorum

gel gel ay ne güzel kalabalık olduk inş hep beraber ulaşcaz hedeflerimize :)

bu arada salatamı yiyorum biyandan size rahat salata karıştırma taktiği verim :)
çukur kapaklı kabın içine yappıyorum herşeyini koyduktan sonra kapatıp sağ sol aşağı yukarı sallıyorum daha iyi karışıyo en azından bana göre :) pek öyle çatal kaşıkla karıştırmayı beceremiyorum :)

hehe :) onu yazmasam
sabahh 3 tane krep yedim ( esim ise gec gidiyo ona hazirlamak zorundayim)
öglen kacamak yapip kücük dondurma yedim
ikindi olarak iki kücük salatalik ve kücük kase yogurt yedim
aksama kücük kase mercimek corbasiyla 3-4 kasik ispanak yemegi plaliyorum

akşam toparlamışsın en azından :) biraz dikkat ederek hepimiz başarcaz

evt
sabah kahvaltilari zor olacak bana tek basima olsam ayarlarim ama esim e mecbur hazirliyorum oda onunla birlikte yememi istiyoama yapcaz artik bisiler gec olmadan aksam yemegimide yiyimde yeme olayini kapatayim bugün

evt
sabah kahvaltilari zor olacak bana tek basima olsam ayarlarim ama esim e mecbur hazirliyorum oda onunla birlikte yememi istiyoama yapcaz artik bisiler gec olmadan aksam yemegimide yiyimde yeme olayini kapatayim bugün

saat kaçta kahvaltı yapıyo eşin

slm bende zayıflamak isteyenlerdenim bende katıldım aranıza
58 kiloyla hamile kaldım 83 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 76 kilo idim 2 ay geçti 67 kiloyum kendiliğinden gitti şişler falan indi yani diyet miyet yapmadım
10 kilo fazladayım sizle beraber zayıflamak istiyorum.....

nerden başlıcam bilmiyorum bebek bana bişey yaptırmıyor yürüyüş falan yok yani

ay maşallah çok tatlı :) allah bağışlasın
daha küçücükmüş biraz daha büyüsn rahat edersin
yürüyüşe gidemiyosan evde hareket falan yapmaya çalış :)

sabah 10da.
10bucukta ise gidiyo

tamam çok geç değil sonuçta sende onunla birlikte kahvaltını yaparsın illa aynı şeyleri yiceksiniz diye bişey yok sonuçta önemli olan beraber oturmanız o 3 krep yiyosa sen 1 tane ye tabi hergün hergün olmaz o 3 dilim ekmek yiyosa sen 1-2 dilim ye çok zor bişey değil bence

teşekkürler :)
5 mayısta iznim bitiyor kıyafetlerimi giyinmek istiyorum

hele bi de işe başlayınca daha rahat atarsın
az ve sık yiyerek ve birazda hareketle en azından bi 3 kilo falan atabilirsin izin bitene kadar

ah öyle 3 kreple doysa 9 krep vardi
10 krep vardi 7 sinioyedi zaten :)
valla 5-6 dilim kesmez onu yarim ekmekten fazla yer erkek milleti kilo derdi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…