Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

ben de merak ettim bu hareketi benim bacakların da ihtiyacı var. söyler misin nasıl bi hareket

tatlımsabahları ebrulide çıkıyor ben tarif edeyim sırtını duvara dayayıpellerini beline koyacaksın ayaklarını ördek gibi:) açıp çömelip kalkacaksın uyarım seni ama en başta 20 ile başla çünkü süper bacaklarını harekett ettirdiği için kaslarını yorma düzenli olarak arttır kolay gelsin bekliyorum yapınca yaz

kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşmek dileğiyle.Kendinize iyi bakın.Fazla yemeyin ( kendimede söylüyorum haftasonlar fazla kaçırıyorda ). İYi haftasonlar görüşmek üzere kızlarrrr

Sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmm

teşekkürler zor bi hareket yarın yürüyemezsem sana kilolarımdan 200 gr hediye ederim ok mi?

Ben canım hep süt tozu hemde şeker düşünsene bütün gün kısıp kısıp duruyoruz boğazdan 1 fincan kahve ile tüm yaptıkların gidiyor.

of kötüymüş ya bence kendine bi iyilik yap ve süttozu ve şekeri hemen bırak emeklerine yazık valla aç kalıyosun sonra boşa gidiyo

kızlar 5te yarım tabak brüksel lahansı yedm yarım kase yoğurt ama şuan feci acıktım resmen bayılcam ya ay çok kötü oldum ne yapsam 1 fincanda doğadanın 5biyerdesinden içtim ilk günler böyle oluyomu sonra alışırım dimi :26:

kızlar bir sorum olacak, tickerfactoryden kg değişimi için şema hazırladım fakat kg değişimimi göstermiyor, güncellediğim halde ilk kg yu gösteriyor öneride bulunabilecek varmı acaba

öğününe 1 dilim tam buğday ekmeği veya 1 kepekli galeta ekleseydin keşke şimdi bu açlığı yaşamazdın
ben daha önce diyetisyene gitmiştim iki öğün arası çok uzunsa 1 dilim ekmek ve peynir veriyodu. naçizane bi öneri bol su da iç iyi gelir

kızlar çorbamı içtim ve yoğurt yedim ve üzerine 50 mekik toplamda 100 oldu mekiklerim sizlerde devam ediyosunuz dur 100 mekiğe inşallah

buarda bilmeyen varsa söyleyelim kızlar salı günü tatrılma günümüz cetvelleri salı değiştiriceğiz unutmayın

Son düzenleme:

vala 2.5 ayda verebildim ben onu iyi değil yani bakalım nolcak devamı
bu arada kızlar yeni gelenler için söylim biz SALI günü tartı günü yaptık sizde bize katılmak isterseniz salı sabahı bekleriz :) rabia çizelge yapcak hepimizi öle demişti :)

öğlen yemeyip akşamla birleştirdiğin için olmuş olabilir bi de ekmek yememişsin yine :) salata yiyebilirsin bence bende daha akşam yemeği yemedim birazdan salatamı yapıcam :)

şu anda karar verdim salıya kadar tartılmayacağım sürpriz olsun. ben her gün tartılırım da

ben geçen hafta yaptım o hatayı kafayı yiyiyodum sakın hergün tartılma bu arada bende görmeden tartı gününü yazmıştım :)

vee gelelim bana :)
toplamda 4 km yürüdüm 2 gidiş 2 dönüş :)
ama sonra yolda lokma döküyolarmış onu gördük ve aldık kim hayır diyebilirki :) küçük 1 tane lokma yedim bu arada suyum 2lt oldu :)
şimdi salata yapıcam marul domates salatalık roka dereotu :) 1 kaşık zeytinyağı bol ekşi az tuz :)
ilerleyen saatlerde 100 mekiğimi çekicem unutmadım

kızlar mrhb...sitede yeniyim umarım takip edebilirim.55 kiloyla hamile kaldım 105 kiloyla doğuma gittim..bebeğim 6 aylık suanda 80 kiloym ben nasıl zayıflayacam

kızlar mrhb...sitede yeniyim umarım takip edebilirim.55 kiloyla hamile kaldım 105 kiloyla doğuma gittim..bebeğim 6 aylık suanda 80 kiloym ben nasıl zayıflayacam

yediklerini azcık azaltıp sık sık yiyerek birde imkanın varsa yürüyüş yaparak yoksa evde hareket yaparak ben pek anlamam ama doğum yapan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…