ya aslında akşam yemek yemek istemiyorum yani şuan tok hissediyorumama gecenin ilerleyen saatinde acıkmak daha kötü olursa diye endişeleniyorum sizce 1 kase çorba içmelimiyiim?
ben de merak ettim bu hareketi benim bacakların da ihtiyacı var. söyler misin nasıl bi hareket
tatlımsabahları ebrulide çıkıyor ben tarif edeyim sırtını duvara dayayıpellerini beline koyacaksın ayaklarını ördek gibi:) açıp çömelip kalkacaksın uyarım seni ama en başta 20 ile başla çünkü süper bacaklarını harekett ettirdiği için kaslarını yorma düzenli olarak arttır kolay gelsin bekliyorum yapınca yaz
ben şekeri tamamen kestim tatlıya o kadar düşkün olmama rağmen. sen nasıl içtin kahveni?
Ben canım hep süt tozu hemde şeker düşünsene bütün gün kısıp kısıp duruyoruz boğazdan 1 fincan kahve ile tüm yaptıkların gidiyor.
3ü1 arada içiyorum ben :)
kızlar 5te yarım tabak brüksel lahansı yedm yarım kase yoğurt ama şuan feci acıktım resmen bayılcam yaay çok kötü oldum ne yapsam 1 fincanda doğadanın 5biyerdesinden içtim ilk günler böyle oluyomu sonra alışırım dimi :26:
buarda bilmeyen varsa söyleyelim kızlar salı günü tatrılmöa günümüz cetvelleri sal değiştiriceğiz unutmayın
çok şekerli ama bayağı da kilo vermişsin bravo benim başıma ne geldiyse tatlıdan geldi o yüzden çok korkuyorum tatlıdan ama sanırım artık onu yenmeye başladım bugün hiç tatlı krizi yaşamadım
kızlar 5te yarım tabak brüksel lahansı yedm yarım kase yoğurt ama şuan feci acıktım resmen bayılcam yaay çok kötü oldum ne yapsam 1 fincanda doğadanın 5biyerdesinden içtim ilk günler böyle oluyomu sonra alışırım dimi :26:
şu anda karar verdim salıya kadar tartılmayacağım sürpriz olsun. ben her gün tartılırım da
kızlar mrhb...sitede yeniyim umarım takip edebilirim.55 kiloyla hamile kaldım 105 kiloyla doğuma gittim..bebeğim 6 aylık suanda 80 kiloym ben nasıl zayıflayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?