ah öyle 3 kreple doysa 9 krep vardi
10 krep vardi 7 sinioyedi zaten :)
valla 5-6 dilim kesmez onu yarim ekmekten fazla yer erkek milleti kilo derdi yok ki
altın çilek kullanan var mı işe yarıyor mu??
denicem bugün
zaten geceleri dondurma yiyorumondan zayflıyamıyorum belkide
kızlar limonlu suyu deneyen marmı bikaç komşum var hiç diyet yapmadan sadace limonlu su ile zayıflayan arkadaşlarım var aama ben içemiyorum deneyen varm?
kızlar limonlu suyu deneyen marmı bikaç komşum var hiç diyet yapmadan sadace limonlu su ile zayıflayan arkadaşlarım var aama ben içemiyorum deneyen varm?
emziriyorum oda zayıflatır dediler umarım doğrudur
ama çok azimliyim umarım sonra cıvıtmam :))
ben bi ara sirkeli su içmiştim ama bi faydasını görmedim :) değişik bi yapım var zaten hiç bişi işe yaramıyo
limonlu balli sumu sabahlari icilen
ben baska bilmiyorum zayiflatiyosa bende deneyim kac kere iciyolarmis günde:)
tatlım 77 den 72 ye düşmüssün ne güzel işşte demekki azimli olunca oluyor yapında vermeye müsait demekki
iyi akşamlar hanımlar..Ben her sabah ılık suya 1 tatlı k. elma sirkesi ve 3-4 damlada limon damlatıp içiyorum..Elma sirkesi çok faydalı olduğu için bunu uyguluyorum,kimileri azda bal katıyor..62 kiloyum,6-7 kilo versem süper olacak..
ben limonlu suyu çok duydum 1 bardak ılık suya 1-2damla limon gece yatarken ve aç karnına bende bugün deneyecem yatmadan önce
evet 2.5 ayda verdim ben o kiloyu ne yapısı kaçak inşaat bu :)
şaka maka çok zor veriyorum vala inş devam eder yılmadım iyiyim ama bazen zor geliyo :)
2.5 ay ha tatlım dile kolay zor olmalı bakalım ben günde ortalama 1 kilo veriyorum sıkı diyet yapınca ama bu diyetimde yiyorum üstüne mekik falan devam ediyorum anlıcan sıkı değil o yüzden merak ediyorum bende salı günü tartıda ki değişiklik ne olucak diye bakalım
ya ben içimdeki tatlı bişiler yeme isteğini durduramıyorum..çok fazla yemek yemem,ama abur cubur deyince..malesef..zaten kiloyu halleyler yüzünden aldım..Abur cubur yeme isteğimi nasıl azaltabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?