Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

işte her gün aynı saatte düzenli beslenirsen metabolizmanda hızlanıcak canım..
ama her öğün protein, kalsiyum, karbonhidrat yeteri kadar alman lazım...benim hiç kas kaybım olmadan hep yağdan kilo verdim...

işte her gün aynı saatte düzenli beslenirsen metabolizmanda hızlanıcak canım..
ama her öğün protein, kalsiyum, karbonhidrat yeteri kadar alman lazım...benim hiç kas kaybım olmadan hep yağdan kilo verdim...

çok güzel vermişin tebrik ederim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Yediklerin gayet normal ve güzel baksana hem birkaç gün içinde 1 kilo bile vermişsin.Devam et ama sporunuda eksik etme hem bizede arada yazki motive olalım

ben daha yürüyüşe gidemedim
ablamı bekliyorum gelcek şimdi gidicez :)
bu arada 1 nescafe ve 2-3 kaşıkta yoğurt götürdüm :)

yavru kuşum ben seni yürüyüşte sanıyorum neyse ama sen sabah sporunu yaptın.Şuan çok mutluyum yarın çalışmayacağımı öğrendim. 2 gün tatil bana yarın uyumam lazım ve temizlik yapmam lazım bu arada kızlar 2 gün boyunca topiğe uğrayamamayabilirim sizler bol bol yazın ben 2 günde 1 kilo verir gelirim anacığım.Ay çok sevinçliyimmm

selam belki biliyorsunuzdur ama tatlandırıcılar vucutta gereksiz yere insülin salgılanmasına neden olup tatlı krizlerini tetikliyor lıght ürünler de öyle. ben direk kestim şekeri çay kahve hep şekersiz içiyorum.

arkadaşlar günden geliyorum nefsime hakım olmak okadar zor olsada sadece yarım kase kısır ve minik bi tuzlu pasta yedim diğerlerine dokunmadım ama söylemem gerek içim gittti ya

canım ben çayı şekersiz içiyorum ama kahveye bir türlü alışamadım tek şekerde çare olmuyor.3 şeker kullanıyorum kahvede.O yüzden 3 - 4 gündür kahve içmiyorummm

canım ben çayı şekersiz içiyorum ama kahveye bir türlü alışamadım tek şekerde çare olmuyor.3 şeker kullanıyorum kahvede.O yüzden 3 - 4 gündür kahve içmiyorummm

kahveyi açık içmeyi denesene ben öyle yapmıştım. alıştıkça isteğine göre koyulaştırırsın. bi öneri

arkadaşlar günden geliyorum nefsime hakım olmak okadar zor olsada sadece yarım kase kısır ve minik bi tuzlu pasta yedim diğerlerine dokunmadım ama söylemem gerek içim gittti ya

ah şu günler yokmu canım iyi yapmışsın azıcık yiyeceksin tabii.Hem sen sporla eritirsin yediklerini bu arada akşama fazla kaçırma günde yemişsin kısır.Ay canım birden kısır istedi valla.Yanında birde kereviz salatası ohhhh yemede yanında yat.AMan neyse hayaldi geldi geçti.Yok kızım yemek falan ona göre

ya aslında akşam yemek yemek istemiyorum yani şuan tok hissediyorumama gecenin ilerleyen saatinde acıkmak daha kötü olursa diye endişeleniyorum sizce 1 kase çorba içmelimiyiim?

ya aslında akşam yemek yemek istemiyorum yani şuan tok hissediyorumama gecenin ilerleyen saatinde acıkmak daha kötü olursa diye endişeleniyorum sizce 1 kase çorba içmelimiyiim?

bence içebilirsin yada süt içmeyi seviyorsan bir badak içebilirsin.Kızlar bu arada süte tarçın kullandığınızda tatlı isteğiniz gidiyor.TEst ettim onayladımmm:82:

Son düzenleme:
evet süttozu çok kalorili onun yerine sade içemiyorsan biraz süt damlat canım kahvene ben sade sevdiğim için şanslıyım

Ben canım hep süt tozu hemde şeker düşünsene bütün gün kısıp kısıp duruyoruz boğazdan 1 fincan kahve ile tüm yaptıkların gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…