Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kızlar öğlen 1 dilim ekmek,2 porsiyon tavuk,1 bardak ayran.Ya bu hafta sonu düğün var kuzenin.Ve malesef geçen seneki kıyafetlerimin hiç biri olmuyor(akşam çok çok üzüldüm.Ne giysem dap dar.Resmen bi senede 1,5 beden oynamışım.Bir kere daha Yazıklar olsun bana dedim dün akşam.Güzelim vücudu ne kadar hor kullanmışımNeyse vereceğiz inş hep beraber ve vücut kendine gelecek inş.

slm kızlar benide aranıza alırnısınız bben 75 kilo 26 yaşındayım iştahıma karşı duramıyorum ben dogum sonrası kilo aldım sanırım hamileyken aldıgım serumların etkisi bilemiyorum bide daha önce çok denedim çizerge yapamıyorum

Olsun be canım üzülme napalım,geçmişe çaremiz yok ama geleceğe elimizden geleni yapabiliriz.
Geçmişte yediklerini değiştiremezsin ama bi sonraki öğününde ne yiyeceğini değiştirebilirsin.
Üzülme dedim sana evet ama okuyunca bende üzüldüm..
Benimde bi kot pantolonum var,giyeceğimden değil,70 kilo olayım onu giyicem .. sırf işte oldu diyebilmek için,inanabilmek için,mutlu olabilmek için..hala saklıyorum onu..1-2 yıl önceden işte..
giymediğim için eskimedi ama onu giymeyeceğim tabii çünkü hedefim 70 değil .. ilk hedefim 70..
Rabbimin izniyle 55 olmak istiyorum ama diyetisyenim 60da da koruma programına geçebiliriz demişti..55 yada 60 kilo olduğumda randevu alıcam,bana geçen sene verdiği beslenme programlarımla çıkıcam karşısına..İşte dicem başardım :) inş.

Hoşgeldin canım :)
aldık gitti ne demek ya,sen zayıflamak için gelmişsin buraya.. güç ve desteğimizle yanındayız :)
Bebeğin kaç aylık canım ?

Çizelge yapımına buradan ulaşabilirsin:);
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

2.5 yaşında ama ben hala zayıflayamadım ne zaman diyet yapmay kalksam elim ayagım tutmuyo yenik düşüyorum açlıga ve saldırıyorum aburcubura

2.5 yaşında ama ben hala zayıflayamadım ne zaman diyet yapmay kalksam elim ayagım tutmuyo yenik düşüyorum açlıga ve saldırıyorum aburcubura

Canım emzirmiyosun sanırım..
Lütfen umutsuzluğa kapılma..hiç birimiz doğuştan şişman değildik..
her insan hayatının bi döneminde kilo alabilir ama vermekte bizim elimizde..
ben hepimize inanıyorum,güveniyorum,tüm desteğim,motivelerim,gücümle yanınızdayım..
zaten demedik mi hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için diye..
Öncelikle diyet kelimesini aklından çıkarmakla başlayabilirsin,bu küçük ama en önemli adım canım.
Diyet kelimesi insanın beyninde tüm kalorili yiyecekleri hayatından çıkarıyomuş gibi bi his verip,daha çok yedirtiyo..Sağlıklı beslenicem de.. mutlaka kahvaltı et..kahvaltında domates-salatalık-biber gibi yeşillikler ye..1 dilim peynir,tam tahıllı yada çavdarlı ekmek tüket..Beyaz ekmeği hayatından çıkar..
Abur-cuburları birden hayatından çıkartamayabilirsin..ama diyelim çikolata-cips-kek-börek türü şeyler yiyorsun..aralarında en kötüsü cips..çünkü sırf yağ..ilk önce onu yememeye başla..diğer yediklerinide azalt..cipsi bırakmaya alıştığında keki bırak..yada hangisini istersen işte..3 ana-3 ara öğün beslen..elinden geldiğince 15 dk bile olsa spor yap..Aklıma gelenler bunlar :) sormak istediğin bişey varsa çekinme..

çok sagol destegin için emzirmiyorum 6 ay oldu bırakalı emmeyi inşallah zayıflıycam çünkü nereye gitsem ay çok kilo almışın diyip beni sinir ediyolar başta kocam kendide kilolu ama görtermiyo erke oldugundan benimle dalga geçiyo sırf bu yüzden zayıflamak istiyorum

Kızlar eski syflara dönüp baktım..bende varım diyip uğramayanlar olmuş ama ben yinede listeye yazdım.. Listede olanlar ve başlıkta paylaşımda bulunacaklar,lütfen haftaya SALI bana ÖZEL MESAJLA Kilo bildirimi yapmayı unutmasınlar..
Tekrar söylüyorum PAZARTESİDEN İTİBAREN Bİ KURALIMIZ VAR;
1 HAFTA boyunca paylaşım yapmayan ve kilo bildiriminde bulunmayanlar listeden çıkartılacaklardır..Hee ama ben giremicem diye izin isteyenler izinli sayılıcaklardır,içiniz rahat olsun..

Leblebayss
beyazz_35
melyqe
osqee
faTTa83
rabia1984
oslew
ommur
cilekli_seker
betugul
angelic2
aaayyy

TOPLAM:12 KİŞİ.

teşekkürler canımcım.Şuan daha ne kadar bilmiyorum.Haftaya salı günü için drdan randevu alabildim.Çok yoğunlar bir türlü randevu yeri bulamadım.Evet canım dediğin gibi dikkat etmem çok önemli.ama kendimi halen hamile gibi hissetmiyorum herhalde dr gidince kesin hissederim.

ben çok ugraştım çizerge yapamadım ben daha yeni kadınlar kulubune üye oldum pek bilmiyorum özelemsj atmasam direk sayfaya yazsam olurmu

rica ederim canım :)
çok kilolu değilsin canım,kaç kilo vermek istiyorsun? ideal kilon ne?
insanlar patavatsız,kendilerinde bulunan eksiklikleri başkalarının görünen kusurlarıyla (kusur değil ama onlara göre öyle görüyolar) örtmeye çalışıyolar..başkalarının mutsuzluklarından mutluluk sağlıyolar..Allah bildiği gibi yapsın..

canım sen beni listeden çıkar ben kilo veremem ben almaya başlarım ve burada herkes verirken benim almış olmam beni olumsuz etkiler.Diyorum ya ben kimseyi burada yalnız bırakmam.Birlik ve beraberlik önemli.

Bu arada oslew nerede işe başladı unuttu bizi.Yoğun herhalde

ben çok ugraştım çizerge yapamadım ben daha yeni kadınlar kulubune üye oldum pek bilmiyorum özelemsj atmasam direk sayfaya yazsam olurmu

Çizelgeyi hallederiz sorun değil..
özel msj atman gerekiyor çünkü ben toplu halde yayınlıcam burda..
Leblebayss yazıyoya tıklıcaksın oraya,Profil bilgileri yazıcak oraya tıklıcaksın yine..
benim profilim açılıcak..Özel mesaj gönder yazıyor oraya tıklıcaksın..
Kaç kiloyla başladın?/Geçen hafta kaç kiloydun?/Bu hafta kaç kilo verdin?ŞUANKİ KİLON?
bunları yazıp göndere tıklıcaksın :) oldu da bitti..umarım anlatabilmişimdir..

ne kadar güzel anlatmışsın kaç günde oturacak acaba bu bendeki sağlıklı beslenme olayı bugün morallerim çok bozuldu.okulda polislik sınavlarıyla ilgili rehberlik hocası sınıfa konuşmaya geldi.puanı söyledi.kimse polis olmak istemiyor sınıfta.kimsenin puanı yetmiyomu dedi.hocam yetiyo ama olmak istemiyoruz dedim.arkadaşlar dalga geçtiler.hocam bu kız nasıl polis olsun bakın şuna falan dediler.kilomu kastederek insanlar ne kadar kaba olabiliyor ben takmamış gibi yaptım güldüm hatta ama çok üzüldüm.sınıfta benden çok daha kilolu insanlar var ama benle uğraşmaktan vazgeçmiyorlar.belkide sert tepki vermediğim için böyle onun üzüntüsüyle bende okulda 1 kaşarlı tost yedim.2-3 tanede cips eve geldim karışık bi tost yedim o kadar kötü hissediyorum ki.ben bişeyler için uğraşırken bu insanlar neden böyle

Canım zaten söylemiştin merak etme çıkartıcam ama ne bilm kıyamadım birden çıkartmaya
hayır almıcaksın,sağlıklı bi şekilde alıcaksın o kadar.. doğumdan sonrada gidicek hemen kilocuklar..böyle düşünki böyle olsun..
Tabikide yalnız bırakma,hep gel yaaa. Evet bunu hep derim; birlik&beraberlik&motive=GÜÇ=ZAFER

salı günlerimi tartılıcaz ve bildiricez

Evet salı günü sabahtan wcye çıktıktan sonra ve hiçbişey yiyip içmeden önce tartılıp Özel msjla bildiriyorsun canım :)

Çok üzüldüm ya,gözlerim doldu gerçekten..
ama saçını çekicem senin
ya onlara kızıp yeme,yeme,yeme,yeme lütfen yeme.bunu kendine yapma.
onlar dalga geçtikçe daha çok sarıl kendine.. kendini bırakma.. dalga geçenlere cevabını yapıştır..seni kırmalarına izin verirsen hep yaparlar.. YAPICAKSIN,OLUCAK!
1 haftada oturur inş. canım..

anladım denerim canım

Deneme başarılııı oldu olduu

Son düzenleme:

amin tekrar sagol bana şimdiden burda yazışmak iyi geldi yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…