Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız liste yapmaya gönüllüyüm diyorum ben :)
birden aklıma geldi diyorum bizim listemiz niye yok,dedim bi söyliyim bizimkilere.
Selam kızlar;
Canım mesajını okudum ama şu 10 dk sorunu beni çıldırtıyor.Başta bende yapayım diye yazmıştım ama hani tam grup gibi değildik o zaman herkes kendi kilosunu yazar falan dendi o yüzden bıraktım açıkçası birazda bu ilgili bir topişimiz olacağını düşünmemiştim.Sen yapmak istiyorsan seve seve kabul ederim hatta çok memnun olurum.Aslında toplu kilo çizelgesi ile birlikte daha da azimli olarak verebiliriz.Her hafta salı günü kim kilo vermiş ne kadar vermiş olduğunu görmek çok daha insanı şevklendirir.
dedigin gibi yapayim o zaman bu hafta 3 mil yapayim haftaya 4 e cikarayim
dedigini yaptim canim bugün 3 mil yaptim bi hafta 3 mil devam
2, 3 aydır dikkat ediyorum ama kilo nveremdim, sadece almam durdu. sıkıldım günlerdir aburcubura sarıldım yine. ne yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz?
Yeni gelen arkadaşlar sürekli aktif olacaksınız,hergün yaptıklarınızı paylaşacaksanız,2 gün kalıp gitmeyecekseniz listeye ekleyeceğim ?
ÖM Atarken bunlarıda göz önünde tutun lütfen.
Genel not;Kaç kiloyla başladınız? Geçen hafta kaç kiloydunuz? Bu hafta kaç kilo verdiniz? Şimdi kaç kilosunuz?
bunları ömla söylerseniz eklicem listeye.
ben yeni başladığım için sadece başlangıç kilomu yazdım.birde şu çizelgeyi nasıl ekliyoruz acaba ?
Genel not dedim zaten :)
bilmeyenler için..
tamam listeye ekledim merak etme :)
Çizelge yapımına buradan ulaşabilirsin :) ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hey kizlar pasta yapiyorum isteyen varmi
of ulen of yaptigim pastayi yiyemiyecek olmam ne kötü
teşekkür ederim
İsterdim ama almıyım :) 2 dilim kek yedim bugün o yüzden akşam yemeğide yemedim
ellerine sağlık canım
hiçte kötü değil,o fizik varya o,işte o herşeye değer