• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Kız liste yapmaya gönüllüyüm diyorum ben :)
birden aklıma geldi diyorum bizim listemiz niye yok,dedim bi söyliyim bizimkilere.:27:

Selam kızlar;

Canım mesajını okudum ama şu 10 dk sorunu beni çıldırtıyor.Başta bende yapayım diye yazmıştım ama hani tam grup gibi değildik o zaman herkes kendi kilosunu yazar falan dendi o yüzden bıraktım açıkçası birazda bu ilgili bir topişimiz olacağını düşünmemiştim.Sen yapmak istiyorsan seve seve kabul ederim hatta çok memnun olurum.Aslında toplu kilo çizelgesi ile birlikte daha da azimli olarak verebiliriz.Her hafta salı günü kim kilo vermiş ne kadar vermiş olduğunu görmek çok daha insanı şevklendirir.

Selam kızlar;

Canım mesajını okudum ama şu 10 dk sorunu beni çıldırtıyor.Başta bende yapayım diye yazmıştım ama hani tam grup gibi değildik o zaman herkes kendi kilosunu yazar falan dendi o yüzden bıraktım açıkçası birazda bu ilgili bir topişimiz olacağını düşünmemiştim.Sen yapmak istiyorsan seve seve kabul ederim hatta çok memnun olurum.Aslında toplu kilo çizelgesi ile birlikte daha da azimli olarak verebiliriz.Her hafta salı günü kim kilo vermiş ne kadar vermiş olduğunu görmek çok daha insanı şevklendirir.

Aynen benide çıldırtıyor canım :1:
cvb yazmışsın zaten,tabikide seve seve yaparım o yüzden bu fikri sundum zaten
O zaman her salı ömla bana gönderilsin kaç kilo olunduğu,ben listeye ekliyim.
Ama şöyle bişey var listede tam olarak kaç kişi olucak..azimle ilerlememiz için ilk önce bunun karışmaması lazım.Başlığımızda olanlar öm atsın bana,kaç kiloyla başladıklarını,geçen hafta kaç kilo olduklarını,bu hafta kaç kilo olduklarını :) yani buraya yazılmasın,ben toplu halde yazarım :)
Kızlar ömlarınızı bekliyorum,listeyi yapmaya başlıcam.:66::66::66:

Son düzenleme:
2, 3 aydır dikkat ediyorum ama kilo nveremdim, sadece almam durdu. sıkıldım günlerdir aburcubura sarıldım yine. ne yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz?

2, 3 aydır dikkat ediyorum ama kilo nveremdim, sadece almam durdu. sıkıldım günlerdir aburcubura sarıldım yine. ne yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz?

Hoşgeldin canım :)
dikkat ederek zaten kilo alımını önlersin,zayıflamak için yediklerini,yeme tarzını değiştirmen gerek.
Başta abur cuburu bırakmalısın yada minimuma düşürmelisin.Yağlı,aşırı şekerli,aşırı şerbetli yiyeceklerden uzak durmalısın.Meyve suyu yerine meyvenin kendisini yemelisin. (diyelim portakal suyu içeceksin 1 bardak için 3-4 portakal gerekir en az onun yerine meyvenin kendisini 1 porsiyon yiyip posasından yararlanabilirsin ve fazla kaloride almamış olursun.) Hazır meyve sularından da uzak durmalısın,meyve suyu bile denemez aslında çünkü boşuna şeker alımı başka bişey değil.Kahvaltıyı atlamamalısın ve en önemlisi ara öğünler yapmalısın.1 porsiyon meyve-3 ceviz,15 fındık,1 kupa sahlep yada sıcak çikolata :) Böyle işte,herkesin yaptığı sağlıklı beslenme (diyet dersek içimiz sıkılır :) ) farklı.Ben diyetisyenimin verdiği listeleri uyguluyorum,sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince cevaplarım.:29:

meraba :) bende o kadar çok kilo aldım ki 2 yılda 18 kilo:14: hemde daha 18 yaşındayım.okul falan derken tam dengede tutamıyorum.yemeyincede elim ayağım titriyo :( yardımcı olurmusunuz neler yapıyosunuz.üniversiteye hazırlanıyorum birde o da zorluyo beni stres oldukça yiyorum :(

Sende Hoşgeldin
yukarıda yazdığım önerilere göz atabilirsin

Kızlar ömlarınızı bekliyorum listeyi yapıyorum tamamlanması lazım bugün.

okudum geriye döne döne bütün tpiği okumaya çalışıcam zamanım oldukça.o zaman bugün yediklerimi yazayım ben
sabah:
çay
kaşarlı tost

öğlen:
nohutlu börek

ara:
profiterol 3 yada 4 tane sanırım

akşam:
yaprak sarması
yoğurt

artık yarından itibaren kendimi tutmaya çalışıcam :16: bu topik bana iyi gelecek tek başıma beceremiyorum

Yeni gelen arkadaşlar sürekli aktif olacaksınız,hergün yaptıklarınızı paylaşacaksanız,2 gün kalıp gitmeyecekseniz listeye ekleyeceğim ?
ÖM Atarken bunlarıda göz önünde tutun lütfen.

Genel not;Kaç kiloyla başladınız? Geçen hafta kaç kiloydunuz? Bu hafta kaç kilo verdiniz? Şimdi kaç kilosunuz?
bunları ömla söylerseniz eklicem listeye.

Yeni gelen arkadaşlar sürekli aktif olacaksınız,hergün yaptıklarınızı paylaşacaksanız,2 gün kalıp gitmeyecekseniz listeye ekleyeceğim ?
ÖM Atarken bunlarıda göz önünde tutun lütfen.

Genel not;Kaç kiloyla başladınız? Geçen hafta kaç kiloydunuz? Bu hafta kaç kilo verdiniz? Şimdi kaç kilosunuz?
bunları ömla söylerseniz eklicem listeye.

ben yeni başladığım için sadece başlangıç kilomu yazdım.birde şu çizelgeyi nasıl ekliyoruz acaba ?

hey kizlar pasta yapiyorum isteyen varmi:64::64::64:
of ulen of yaptigim pastayi yiyemiyecek olmam ne kötü:52::52::52:

İsterdim ama almıyım :) 2 dilim kek yedim bugün o yüzden akşam yemeğide yemedim
ellerine sağlık canım

hiçte kötü değil,o fizik varya o,işte o herşeye değer:66:

böööööö:84::84::84::84::84::84::84: döneciye götürüyo kocam beni:84::84::84::84::84:
yemicem söz veriyorum:43::43::43::43::43:
yarin yokum arkadaslar persembede sanirim yokum :)))
cuma görüsürüz

Back