Gunaydin arkadaslar,
bugunden itibaren artik siki bir sekilde geri donuyorum.. 2 gundur diyeti bozmam bana 1,5 kilo olarak geri donduneyse kendime bunu yapmam lazimdi... Ya benim daha ozelden msj atma hakkim yok, ben nasil bildiriyim?
ben yokken neler omuş ne listesi yapıyosunuz??:)
Leblebayss canım bu hafta için acele etme istersen bence bu hafta sadece insanlar kilolarını bildirsin salı günü herkes tartılsın ve bakalım ne kadar kilo gitmiş görelim.Yeni gelen arkadaşlar daha önce bişeyler yazmadıkları için önceki kilolarını eğer vermişlerse nasıl verdiklerini bilemiyoruz değilmi?
Sen bence bu fikri düşün istersen.
Hem listede adı olacak arkadaşlarım bir bahane bulmadan çıkmayalı ve herzaman paylaşımda bulunalım.Burada zorunlu bir zayıflama yok.Herkes isteğe bağlı maksat birbirimizi motive etmek.İnşallah hep beraber vereceğiz.
ben yokken neler omuş ne listesi yapıyosunuz??:)
Gunaydin arkadaslar,
bugunden itibaren artik siki bir sekilde geri donuyorum.. 2 gundur diyeti bozmam bana 1,5 kilo olarak geri donduneyse kendime bunu yapmam lazimdi... Ya benim daha ozelden msj atma hakkim yok, ben nasil bildiriyim?
buradan yaz bitanem Leblebayss buradan alır listeye seni.
Ozaman burdan bildiriyorum kilomu..
Baslangic kilom: 67
Gecen hafta kilom: 58.5
Bugun kilom: 59.8
Hedef Kilom: 54
Boy: 1.60
Istedigin sanirim boyle bisi dimi?neksik bilgi varsa hemen soyluyum :)
bugün sabah aç karnına bir bardak su içtim
ara: kraker
yarım lt su içtim
öğlen: yaprak sarmasını götürdüm yineof of
birde tatlı krizim tuttu napcam bilmiyoruummmmmmmm :95::95:
Canım yaprak sarmasını götürmek mesele değil,miktarı önemli miktarııı.
3 tane mi yedin,5 tane mi yoksa 15 mi ?
Yediklerinin miktarınıda yazarsan,kaçırdın mı kaçırmadınmı anlarız,böylelikle boşuna üzülmemiş olursun.
Tatlı krizin içinse 1-2 tane hurma yiyebilirsin,anında gidiyo kriz mriz..tatlı krizi?o da neymiş falan diyosun yaniKuru üzüm (1 yemek kaşığı kadar) ,kuru kayısı (3-4 tane.)vs. yiyebilirsin
valla 10 tane yedimtatlı krizim geçti gibi ama mutfağa girip çıktıkça ve o keki gördükçe yine başlıyo o keki hemen başka birine yedirmeliyim :) kayısı yiyeyim bari hem bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu :) akşamda sadece salata yiyecem yada haşlanmış patates nasıl olur ? fazlamı kaçar bugün için ?
Bence patates yeme., karbonhidrat yuklemesi yapma vucuduna. Ben diyet boyunca patatesi kesinlikle kestim, karbonhidrat deposu sonucta...Salata yiyebilirsin. Ben aksama salata, corba ve yogurt yiyicem..
Kızlar herkese günaydın.
Sonunda tadilat bitti.Kaç zamandır giremedim.Özledim valla ya.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hep beraber kurtulacağız bu kilolardan inş.Leblebays liste işi güzel beni de yaz ömden mesaj attım zaten.
Dün sabah 1 dilim ekmek,domates salatalık,1 kk peynir,1 yumurta.
arada 1 salatalık,1 domates.öğlen 1 karnıyarık,1 çorba,2 dilim ekmek,5 kaşık makarna.arada birşey yiyemedim öğlen çok yediğim için.Ve akşamı da kıstım.bol salata,yarım karnıyarık,1 dilim ekmek.
Yanlız ne ettiysem gece ettim gündüz araları aksatınca doğal olarak gece şeker düştü.Ben de 1 kase supangle üstüne 3 top dondurma yedim ya(sonrasında 4 bardak yeşil çay içtim acıkmaya başlıyınca.Ama iş işten geçmiş yeşil çay ne etsin.
Bugün de sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates,biber.Arada 3 ceviz 2 incir.Öğlen ne yesem karar veremedim.
Selam fatta nasılsın canım.bu arada arkadaşlar ben artık diyete devam edemeceğim.Kızlar hamileyimmm çok mutluyum inşallah rabbim bir aksilik göstermez.Ama hamileyim demek buraya uğramayacağım demek değil sizin yakanızı bırakırmıyım ben.Benimde amacım kilo vermek değilde en az kilo ile hamilelik dönemini geçirmek olsun.Bende isterdim zayıd hamile kalayım ama nasip böyleymiş.ALLAH'ım hayırlısını böyle nasip etmiş.Bu arada bende kahvaltıda yine kayısımı ihmal etmedim.ekmek çok tüketmemem gerekiyor.Ayrıca yediklerimede dikkat etmem lazım.Neyse kızlar sizi görmesemde çok seviyorummm
valla 10 tane yedimtatlı krizim geçti gibi ama mutfağa girip çıktıkça ve o keki gördükçe yine başlıyo o keki hemen başka birine yedirmeliyim :) kayısı yiyeyim bari hem bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu :) akşamda sadece salata yiyecem yada haşlanmış patates nasıl olur ? fazlamı kaçar bugün için ?
tamam o zaman :/ daha tam dengeye oturtamadım :/ aç kalmadan yapmam lazım bu işi yoksa dayanamıyorum
Kızlar herkese günaydın.
Sonunda tadilat bitti.Kaç zamandır giremedim.Özledim valla ya.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hep beraber kurtulacağız bu kilolardan inş.Leblebays liste işi güzel beni de yaz ömden mesaj attım zaten.
Dün sabah 1 dilim ekmek,domates salatalık,1 kk peynir,1 yumurta.
arada 1 salatalık,1 domates.öğlen 1 karnıyarık,1 çorba,2 dilim ekmek,5 kaşık makarna.arada birşey yiyemedim öğlen çok yediğim için.Ve akşamı da kıstım.bol salata,yarım karnıyarık,1 dilim ekmek.
Yanlız ne ettiysem gece ettim gündüz araları aksatınca doğal olarak gece şeker düştü.Ben de 1 kase supangle üstüne 3 top dondurma yedim ya(sonrasında 4 bardak yeşil çay içtim acıkmaya başlıyınca.Ama iş işten geçmiş yeşil çay ne etsin.
Bugün de sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates,biber.Arada 3 ceviz 2 incir.Öğlen ne yesem karar veremedim.
Selam fatta nasılsın canım.bu arada arkadaşlar ben artık diyete devam edemeceğim.Kızlar hamileyimmm çok mutluyum inşallah rabbim bir aksilik göstermez.Ama hamileyim demek buraya uğramayacağım demek değil sizin yakanızı bırakırmıyım ben.Benimde amacım kilo vermek değilde en az kilo ile hamilelik dönemini geçirmek olsun.Bende isterdim zayıd hamile kalayım ama nasip böyleymiş.ALLAH'ım hayırlısını böyle nasip etmiş.Bu arada bende kahvaltıda yine kayısımı ihmal etmedim.ekmek çok tüketmemem gerekiyor.Ayrıca yediklerimede dikkat etmem lazım.Neyse kızlar sizi görmesemde çok seviyorummm
Gunaydin kizlar,
Son 2 gun, asiri yememden kaynaklanan 1,5 kilonun 500 gr vermis oldugumu gormek tekrar sevindirdi beni. Aysenurcum dedigin gibi sanirim vucut odem yapti, simdi onlari atiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?