• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakim.Bu arada akşam salata ve çorba yedim ama 3 dilimde çavdar ekmeği götürdüm valla.Bu sabah 4 kayısı yedim.Birazdanda nestfit yemeyi düşünüyorum.Bugün canım ondan istedi.Bakalım artık nasıl gidecek bu kilo.

Leblebayss canım bu hafta için acele etme istersen bence bu hafta sadece insanlar kilolarını bildirsin salı günü herkes tartılsın ve bakalım ne kadar kilo gitmiş görelim.Yeni gelen arkadaşlar daha önce bişeyler yazmadıkları için önceki kilolarını eğer vermişlerse nasıl verdiklerini bilemiyoruz değilmi?

Sen bence bu fikri düşün istersen.
Hem listede adı olacak arkadaşlarım bir bahane bulmadan çıkmayalı ve herzaman paylaşımda bulunalım.Burada zorunlu bir zayıflama yok.Herkes isteğe bağlı maksat birbirimizi motive etmek.İnşallah hep beraber vereceğiz.

Gunaydin arkadaslar,

bugunden itibaren artik siki bir sekilde geri donuyorum.. 2 gundur diyeti bozmam bana 1,5 kilo olarak geri dondu :( neyse kendime bunu yapmam lazimdi... Ya benim daha ozelden msj atma hakkim yok, ben nasil bildiriyim?

Gunaydin arkadaslar,

bugunden itibaren artik siki bir sekilde geri donuyorum.. 2 gundur diyeti bozmam bana 1,5 kilo olarak geri dondu :( neyse kendime bunu yapmam lazimdi... Ya benim daha ozelden msj atma hakkim yok, ben nasil bildiriyim?

buradan yaz bitanem Leblebayss buradan alır listeye seni.

Ozaman burdan bildiriyorum kilomu..

Baslangic kilom: 67
Gecen hafta kilom: 58.5
Bugun kilom: 59.8
Hedef Kilom: 54
Boy: 1.60

Istedigin sanirim boyle bisi dimi?neksik bilgi varsa hemen soyluyum :)

bugün sabah aç karnına bir bardak su içtim
ara: kraker
yarım lt su içtim
öğlen: yaprak sarmasını götürdüm yine :( of of :(
birde tatlı krizim tuttu napcam bilmiyoruummmmmmmm :95::95:

Leblebayss canım bu hafta için acele etme istersen bence bu hafta sadece insanlar kilolarını bildirsin salı günü herkes tartılsın ve bakalım ne kadar kilo gitmiş görelim.Yeni gelen arkadaşlar daha önce bişeyler yazmadıkları için önceki kilolarını eğer vermişlerse nasıl verdiklerini bilemiyoruz değilmi?

Sen bence bu fikri düşün istersen.
Hem listede adı olacak arkadaşlarım bir bahane bulmadan çıkmayalı ve herzaman paylaşımda bulunalım.Burada zorunlu bir zayıflama yok.Herkes isteğe bağlı maksat birbirimizi motive etmek.İnşallah hep beraber vereceğiz.

Canım bu hafta için acele eden yok yanlış anlama ya.
Eğer dün çoğu kişi bildirseydi listeyi yapıcaktım,deneme gibi.
Yeni gelen arkadaşlar zaten başlangıç kilolarını söylüyolar o kısımda problem yok.
Düşüncek bişey yokki sen zaten benim söylediklerimi söylemiş oldun
geçen syfları iyice oku istersen,sürekli paylaşım ve sıcak bi ortam olması için uğraşıyoruz dimi? ee o zaman. Zaten zorunlu demedi ki kimse,herkes kendi isteğiyle geliyor,bizde hoşgeldin diyoruz. Birbirimize güç verip,motive ederek ideal kilomuza inmeye çalışıyoruz bunlar hep bildiğim şeyler.
Demek istediğim herkes bu işi ciddiye alsın,bu başlıkta bulunan herkes.
Hani nasıl ki buraya yazıcaz diye yemiyoruz yada az yiyoruz onun gibi düşünün.
Dün kiloları bildirmeyi başlıkta kaç kişi var onu bilebilmek için dedim.Yoksa bu hafta buraya
yazıldı yine,gelecek hafta başlayacak bana bildirmeler.Sürekli paylaşım olması,sıcak bi ortam oluşması.. işte bunlar güç ve motivemiz için çok önemli unsurlar.Bi kuralımız olucak,1 hafta paylaşım yapmayan ve kilosunu bildirmeyenler listeden çıkarılacak..Tabiki giremeyeceğini haber veren,izinli sayılmak isteyenler hariç.(Bu kural haftaya pazartesiden itibaren geçerli.)
Tanıyıp,tanımadığım hepinizi çok seviyorum,Hep beraber alnımızın akıyla halledeceğiz inşaallah bu işi.
Önereceğiniz şeyler varsa,söyleyebilirsiniz yoksa saçınızı çekerim hee.:4::4::4: :27::27:

ben yokken neler omuş ne listesi yapıyosunuz??:)

Canım kilo bildirim listesi.
Haftaya salıdan itibaren,her salı kilolar bana bildirilecek.
Kaç kiloyla başladın/Geçen hafta kaç kiloydun/Bu hafta kaç kilo verdin/Şimdi kaç kilosun
bunları bildiriyorsun,listeye yazıyorum:16:
anlamadığın bi yer varsa sorabilirsin canım

Gunaydin arkadaslar,

O 1,5 kilo falan değildir Özgecim:1:,2 günde 1,5 kilo alamazsın.Şimdi diyet yaparken birden bozdun abur cubura sardın ya vücudun ödem tutuyodur,2 güne gider merak etme:21:
Bu arada 100 msj olunca öm atabiliyorsun,sorun değil bu hafta liste için burdan bildirirsin.
Haftaya kadar 100 olur diye düşünüyorum msj sayın.Haftaya öm'la bildir tamam mı canım.:61:

buradan yaz bitanem Leblebayss buradan alır listeye seni.

E herılllt yaneeeeee:23::23::23:
Bu arada ben Ayşenur ehehe :1:

Ozaman burdan bildiriyorum kilomu..

Baslangic kilom: 67
Gecen hafta kilom: 58.5
Bugun kilom: 59.8
Hedef Kilom: 54
Boy: 1.60

Istedigin sanirim boyle bisi dimi?neksik bilgi varsa hemen soyluyum :)

Canım bana mı sordun bunu ?
Listeyi ben yaptığım için üzerime alınıyorum bu soruyu :52:
Kaç kiloyla başladın/Geçen hafta kaç kiloydun/Bu hafta kaç kilo verdin/Şimdi kaç kilosun
bunları bildiriyorsun,listeye yazıyorum:16:
Hedef kilon yerine bu hafta kaç kilo verdin olucak :21:

bugün sabah aç karnına bir bardak su içtim
ara: kraker
yarım lt su içtim
öğlen: yaprak sarmasını götürdüm yine :( of of :(
birde tatlı krizim tuttu napcam bilmiyoruummmmmmmm :95::95:

Canım yaprak sarmasını götürmek mesele değil,miktarı önemli miktarııı.:9:
3 tane mi yedin,5 tane mi yoksa 15 mi ?:27:
Yediklerinin miktarınıda yazarsan,kaçırdın mı kaçırmadınmı anlarız,böylelikle boşuna üzülmemiş olursun.
Tatlı krizin içinse 1-2 tane hurma yiyebilirsin,anında gidiyo kriz mriz..tatlı krizi?o da neymiş falan diyosun yani:52: Kuru üzüm (1 yemek kaşığı kadar) ,kuru kayısı (3-4 tane.)vs. yiyebilirsin

Son düzenleme:
Canım yaprak sarmasını götürmek mesele değil,miktarı önemli miktarııı.:9:
3 tane mi yedin,5 tane mi yoksa 15 mi ?:27:
Yediklerinin miktarınıda yazarsan,kaçırdın mı kaçırmadınmı anlarız,böylelikle boşuna üzülmemiş olursun.
Tatlı krizin içinse 1-2 tane hurma yiyebilirsin,anında gidiyo kriz mriz..tatlı krizi?o da neymiş falan diyosun yani:52: Kuru üzüm (1 yemek kaşığı kadar) ,kuru kayısı (3-4 tane.)vs. yiyebilirsin

valla 10 tane yedim :( tatlı krizim geçti gibi ama mutfağa girip çıktıkça ve o keki gördükçe yine başlıyo o keki hemen başka birine yedirmeliyim :) kayısı yiyeyim bari hem bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu :) akşamda sadece salata yiyecem yada haşlanmış patates nasıl olur ? fazlamı kaçar bugün için ?

valla 10 tane yedim :( tatlı krizim geçti gibi ama mutfağa girip çıktıkça ve o keki gördükçe yine başlıyo o keki hemen başka birine yedirmeliyim :) kayısı yiyeyim bari hem bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu :) akşamda sadece salata yiyecem yada haşlanmış patates nasıl olur ? fazlamı kaçar bugün için ?

Bence patates yeme., karbonhidrat yuklemesi yapma vucuduna. Ben diyet boyunca patatesi kesinlikle kestim, karbonhidrat deposu sonucta...Salata yiyebilirsin. Ben aksama salata, corba ve yogurt yiyicem..

Bence patates yeme., karbonhidrat yuklemesi yapma vucuduna. Ben diyet boyunca patatesi kesinlikle kestim, karbonhidrat deposu sonucta...Salata yiyebilirsin. Ben aksama salata, corba ve yogurt yiyicem..

tamam o zaman :/ daha tam dengeye oturtamadım :/ aç kalmadan yapmam lazım bu işi yoksa dayanamıyorum

Kızlar herkese günaydın.
Sonunda tadilat bitti.Kaç zamandır giremedim.Özledim valla ya.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hep beraber kurtulacağız bu kilolardan inş.Leblebays liste işi güzel beni de yaz ömden mesaj attım zaten.
Dün sabah 1 dilim ekmek,domates salatalık,1 kk peynir,1 yumurta.
arada 1 salatalık,1 domates.öğlen 1 karnıyarık,1 çorba,2 dilim ekmek,5 kaşık makarna.arada birşey yiyemedim öğlen çok yediğim için.Ve akşamı da kıstım.bol salata,yarım karnıyarık,1 dilim ekmek.
Yanlız ne ettiysem gece ettim gündüz araları aksatınca doğal olarak gece şeker düştü.Ben de 1 kase supangle üstüne 3 top dondurma yedim ya:((sonrasında 4 bardak yeşil çay içtim acıkmaya başlıyınca.Ama iş işten geçmiş yeşil çay ne etsin.
Bugün de sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates,biber.Arada 3 ceviz 2 incir.Öğlen ne yesem karar veremedim.

Kızlar herkese günaydın.
Sonunda tadilat bitti.Kaç zamandır giremedim.Özledim valla ya.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hep beraber kurtulacağız bu kilolardan inş.Leblebays liste işi güzel beni de yaz ömden mesaj attım zaten.
arada 1 salatalık,1 domates.öğlen 1 karnıyarık,1 çorba,2 dilim ekmek,5 kaşık makarna.arada birşey yiyemedim öğlen çok yediğim için.Ve akşamı da kıstım.bol salata,yarım karnıyarık,1 dilim ekmek.
Yanlız ne ettiysem gece ettim gündüz araları aksatınca doğal olarak gece şeker düştü.Ben de 1 kase supangle üstüne 3 top dondurma yedim ya:((sonrasında 4 bardak yeşil çay içtim acıkmaya başlıyınca.Ama iş işten geçmiş yeşil çay ne etsin.
Bugün de sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,domates,biber.Arada 3 ceviz 2 incir.Öğlen ne yesem karar veremedim.

Selam fatta nasılsın canım.bu arada arkadaşlar ben artık diyete devam edemeceğim.Kızlar hamileyimmm çok mutluyum inşallah rabbim bir aksilik göstermez.Ama hamileyim demek buraya uğramayacağım demek değil sizin yakanızı bırakırmıyım ben.Benimde amacım kilo vermek değilde en az kilo ile hamilelik dönemini geçirmek olsun.Bende isterdim zayıd hamile kalayım ama nasip böyleymiş.ALLAH'ım hayırlısını böyle nasip etmiş.Bu arada bende kahvaltıda yine kayısımı ihmal etmedim.ekmek çok tüketmemem gerekiyor.Ayrıca yediklerimede dikkat etmem lazım.Neyse kızlar sizi görmesemde çok seviyorummm

Gunaydin kizlar,

Son 2 gun, asiri yememden kaynaklanan 1,5 kilonun 500 gr vermis oldugumu gormek tekrar sevindirdi beni. Aysenurcum dedigin gibi sanirim vucut odem yapti, simdi onlari atiyorum :)

Selam fatta nasılsın canım.bu arada arkadaşlar ben artık diyete devam edemeceğim.Kızlar hamileyimmm çok mutluyum inşallah rabbim bir aksilik göstermez.Ama hamileyim demek buraya uğramayacağım demek değil sizin yakanızı bırakırmıyım ben.Benimde amacım kilo vermek değilde en az kilo ile hamilelik dönemini geçirmek olsun.Bende isterdim zayıd hamile kalayım ama nasip böyleymiş.ALLAH'ım hayırlısını böyle nasip etmiş.Bu arada bende kahvaltıda yine kayısımı ihmal etmedim.ekmek çok tüketmemem gerekiyor.Ayrıca yediklerimede dikkat etmem lazım.Neyse kızlar sizi görmesemde çok seviyorummm

canım benim çokkk sevindim ya Allah nazardan korusun.Kaç haftalık?İnş sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.:nazar:Bırakma bizi zaten.Dediğin gibi karbonhidrat grubunu azaltmak en ii çözüm.Zaten hamilelik listeleri de aynı diet listeleri gibi.Sadece porsiyonlar değişiyo.6 öğün mantığı falan aynı sadece hareket ederken çok kısıtlıyolar sanırım.Neyse ya doktorun zaten verir detayı.Ayyyy çok sevindirik oldum yaf.İİ ii topiğin bi de bebişi oldu:emir_bebek:

Olsun canım lütfen üzülme.
Bak şunu yap; çok sevdiğin ve kalorili bi yiyecek var ve kendini tutamayacak gibisin.
Al eline,şöyle bi bak.. de ki;seni bu zamana kadar yedim de noldu ? bana bol bol yağ olarak geri döndün,seni yemek istemiyorum.Ve geri koy o kalorili yiyecek herneyse.
Eğer ya hep,ya hiç diyenlerdensen hiç yememen gerekir.Çünkü bi lokma yesen dahi kendini tutamayabilirsin,ki çoğunlukla öyle olur,o yüzden de üzülmen kaçınılmaz olur.
İnanıyorum,sen bunu yapabilirsin.
Kek yersende,diyelim 1 dilim yedin,ara öğününde elma yicektin,yarısını ye.Akşama da salata ye,böylelikle dengelersin.Bunları kendi isteğine göre dengele..
Haşlanmış patates yersen tuzlamaman lazım :) zaten nişastası bol,bide tuzlarsan ağır kaçabilir,zaten hafif geçirmek istiyorsun akşamı :) en iyisi salata ye,şöyle doldur kıvırcık,maydanoz,salatalık,taze soğan,domates..üzerine de 1 tatlı kaşığı zeytinyağı..ohhh karıştır bi güzel..istersen biraz limon ekle..afiyetle löpürdet.:16::16:

tamam o zaman :/ daha tam dengeye oturtamadım :/ aç kalmadan yapmam lazım bu işi yoksa dayanamıyorum

Aç kalarak zayıflamak imkansız zaten.Zayıfladığını sanırsın ama yemeye başladıkça verdiğin kilolar (Yani sular) anında geri gelir. :52:
Kızlar herkese günaydın.

doğru doldurmamışsın,bende sana ömden msj attım doğru doldur,yaz gönder.

Ehehehe:52::52: ben biliyorum zaten hamişşş olduğunu.
amaaa yinede formaliteden bilmiyomuş gibi yapıyım:66::66:
aaaaaaa rabiacımmmm çok sevindimmmmmm:1:
Allahım analı babalı büyütsün,sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşaallah.
amiiin:16::16::16::16:
Gunaydin kizlar,

Son 2 gun, asiri yememden kaynaklanan 1,5 kilonun 500 gr vermis oldugumu gormek tekrar sevindirdi beni. Aysenurcum dedigin gibi sanirim vucut odem yapti, simdi onlari atiyorum :)

Ehehe demiştimmmmm :)
Hiç sıkma canını bi günde 500 gr gittiğine göre 2 günde geri kalanı gidicektir.
Vücudumuzun fabrika ayarlarına göre beslenirsek zaten bize hayal ettiğimiz (ve gerçekte sahip olduğumuz) o fiziği veriyo,Rabbimin izniyle..

Bu arada kızlar kilo bildirim listesini bu hafta yapmıyorum gelecek hafta yapacağım.
Bu hafta sadece başlıkta kimler var bunu yazdım;

Leblebayss
beyazz_35
melyqe
osqee
faTTa83
rabia1984

Sürekli aktif olan ve başlıkta gördüğüm,ayrıca kilolarını bildiren kişiler..
toplam 6 kişiyiz yani.
Başlıkta olan ve listede olmak isteyen diğerleri içinde öm atsınlar,listeye ekleniceklerdir..
maksimum 3-4 kişi daha olucak o kadar..

Neyse yazmaktan yoruldum suyumu yudumlıyım biraz.:9::9::9:

Bu arada kahvaltımı yazıyım;

1 simit
domates-salatalık
yarım dilim peynir
3 bardak çay

Kahvaltıyı 11de yaptığım için öğle yemeği yemicem.:16:

Bu arada 100.syfımız hayırlı uğurlu olsun.:1:

Back