bende bende bende
kilo vemek icin motivasyon adina herseye gönüllüyüm :))
Kız liste yapmaya gönüllüyüm diyorum ben :)
birden aklıma geldi diyorum bizim listemiz niye yok,dedim bi söyliyim bizimkilere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bende bende
kilo vemek icin motivasyon adina herseye gönüllüyüm :))
Hoşgeldin canımKizlar merhaba,
Ben de araniza katilabilirmiyim?? Motivasyonumu cok fena kaybettim.. Aslinda iyi gidiyordum ama artik icimden ne spor yapmak ne de diyet yapmak geliyor... Surekli kacamak yapmak icin firsat kollar oldumm ne yazik ki Son 2 gundur cok fenayim.. Acil toparlanmam laazim.. Sizlerden guc almam lazim...
Hoşgeldin canım
tabiki katılabilirsin,biz burda birbirimizi motive ediyoruz,yaptıklarımızı paylaşıyoruz.
Birbirimize güç veriyoruz.
anladim canim liste icin gönüllüssün
bende görev almaya hazirim yani bana sunu yap diyin yapayim
bu arada yeni gelen arkadasim hos geldin :)))
:) Tesekkur ederim, hos bulduk... Birbirimize guc vermeliyiz kesinliklee... Ben de 2 gundur ipler koptu gitti, yarindan itibaren toparlicam kendimi soz veriyorum... hergun menulerinizi mi paylasiyorsunuz? BU arada ben Ozge.
Cok memnun oldum Aysenur ve Aysegul :)
Walla simdiden desteginiz basladi, tesekkur ederim... Hep beraber kurtulucaz umarim bu kilo derdinden..
Yaa bugun oyle bir yiyorum ki artik bu saatten sonra toparlayabilirmyim gunu bilmiyorum.. Oyuzden bugun ozledigim- canimin cektigi herseyi yeme hakkini verdim kendime.. yarindan itibaren hic kacamaksiz tekrar geri donebilmek icin... Gerci cogu seyi bir iki lokma yiyip, cope attim... Ya cok sekerli yada yagli gelmeye basladi yiyecekler.. herkesin kendine gore bir diyeti var dimi? Hepiniz ayni diyeti takip etmiyorsunuz?
Tamam Özgecim,bugün istediğin herşeyden ye,fazla abartmadan.Canın ne çekiyosa ye ama şunu hiç unutma (diyete demiyelim :) ) sağlıklı beslenmeye başladığında,kiloların gitse bile canın yine bu yediklerinden çekicek,bunu engelleyemeyiz ama mesela sütlü tatlı ve şerbetli tatlı seçeneği var,canında yemeği çok istiyo.En hafifini yani sütlü olanı seçiceksin :) yani yine azda olsa yiceksin. Öğlen çokmu yedin akşam bi salata dengeliceksin :) Kahvaltı asla atlanmamalı mesela.Gerçi bunlar hep bilinen şeyler ama anlatıyım ben yinede :) Çöpe atma kız nimetleri :) bari ye gitsin,nefsin körlensin. Herkes kendine göre dikkat ediyor işte,ben geçen sene diyetisyene gitmiştim o beslenme listelerimi uyguluyorum..Şok diyetlerle asla kilo verilmiyo,sadece su ve kas. Zaten biz yağlarımızı vermeye çalışıyoruz.Spor yaparak,kas kütlemizi arttırmaya çalışıyoruz,Bi programda dinlemiştim.Kaslar yağların yakılması için önemli fabrikalardır :)
vay be tam bi doktor gibi konustun alkis
Tamam Özgecim,bugün istediğin herşeyden ye,fazla abartmadan.Canın ne çekiyosa ye ama şunu hiç unutma (diyete demiyelim :) ) sağlıklı beslenmeye başladığında,kiloların gitse bile canın yine bu yediklerinden çekicek,bunu engelleyemeyiz ama mesela sütlü tatlı ve şerbetli tatlı seçeneği var,canında yemeği çok istiyo.En hafifini yani sütlü olanı seçiceksin :) yani yine azda olsa yiceksin. Öğlen çokmu yedin akşam bi salata dengeliceksin :) Kahvaltı asla atlanmamalı mesela.Gerçi bunlar hep bilinen şeyler ama anlatıyım ben yinede :) Çöpe atma kız nimetleri :) bari ye gitsin,nefsin körlensin. Herkes kendine göre dikkat ediyor işte,ben geçen sene diyetisyene gitmiştim o beslenme listelerimi uyguluyorum..Şok diyetlerle asla kilo verilmiyo,sadece su ve kas. Zaten biz yağlarımızı vermeye çalışıyoruz.Spor yaparak,kas kütlemizi arttırmaya çalışıyoruz,Bi programda dinlemiştim.Kaslar yağların yakılması için önemli fabrikalardır :)
adas bi haftadir lesli nin 5 mil yürüyüsünü yapiyorum canim cikiyo valla ama bu hafta hüsran oldumyaramaz mı adaşım ya :) bende hergün yürümeye çalışıyorum
çok faydalı gerçekten.
saol canim hoscakalSupersiniz kizlar!! samimiyetiniz ve desteginiz paha bicilemez.. ben simdi cikiyorum, sonra gene gelicem.. Az kalorili gunler hepimize :)
Supersiniz kizlar!! samimiyetiniz ve desteginiz paha bicilemez.. ben simdi cikiyorum, sonra gene gelicem.. Az kalorili gunler hepimize :)
ooo 5 mil mi anam naptın sen adaş yaadas bi haftadir lesli nin 5 mil yürüyüsünü yapiyorum canim cikiyo valla ama bu hafta hüsran oldum
ama yinede yapmaya devam etcem bakalim