• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

arkadaşlar beni de aranıza alın yarından itibaren bende baslıyorum akşamları yediklerimi yazarım inş. yarın sabah tartılır kılomuda yazarım bir birimize destek olalım

Hoşgeldin canım.Ne kadar destek o kadar kilo kaybı :72::72: bu arada ben bu sabah tartılmayı unuttum.Benim nevrimmi döndü nedir anlamadım.Sabah çamaşır serdim galiba tartılmayı ondan unuttum.Bu arada sabah 1 şişe su içtim bütün açlığımı kesti.İşyerine geldiğimde de 3 kuru kayısı ve 1 tane kuru incir yedim.Birazdanda 2 adet haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum.Bu arada akşam 1 tabak salata ve yoğurt yedim.

günaydınnnnnnnnnnn bu sabah çok kötü bşey yaptım.okula su böreği getirmiştik arkadaşlarla 2 dilim yedim ne güzel gitmişti kilolar.neyse akşam yürüyüş yaparım gider kaloriler yağlar değil mi???:1:

günaydıınnn
istemeye istemeye çıktım ama :) 1 kilo daha gitmiş sevindirik oldum

1 bardak su içtim birazdan iki dilim ekmek peynir falan kahvaltı yapıcam sonra işe gidicem :)
öğlen akşam karışıyo benim 5 gibi yiyorum pancar kavurması ve yoğurt ve 2 dilim ekmek var
sonra meyve falan işte :)

Kızlaaarr 1 kilo 200 grm vermişiimmmmm:64::64::64:
hem regl olmama hemde kaçamak yapmama rağmen
şükürler olsuunnn veremedim ümidiyle çıktım ama vermişim işteeeee:27::27::27:

3 kilo verdikten sonra çizelgemi düzenlicem.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar selamlar.Kayboldum bi ara ev talan durumdaydı tadilattan dolayı ve hala da bitmedi.P.tesi izinliydim yani yaklaşık 4 gündür evde sürekli temizlik yapıyodum.O yüzden hiç dikkat edemedim ne 6 öğünü kaldı ne sporu ama acayip ayakta ve sürekli hareket halindeydim bir de yemeklere de özen gösteremedim önüme ne gelirse onu yedim pizza,kuru fasulye,lahmacun vs.Bu sabah aslında tartılmayacaktım ama yine de kurt düştü içime ve tartıldım ve herşeye rağmen 400 gram gitmiş az ama gerilemeye devam en azından ona sevindim.neyse azar azar oldu bu hafta.önümüzdeki haftaya daha dikkatli olacağım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Hep beraber vereceğiz bu kiloları inş.
bugün de mazur görün beni de yarın sabahtan yazayım çünkü bugün de dışarda olacağım.Kaçamak yaparak girdim

günaydıınnn
istemeye istemeye çıktım ama :) 1 kilo daha gitmiş sevindirik oldum

1 bardak su içtim birazdan iki dilim ekmek peynir falan kahvaltı yapıcam sonra işe gidicem :)
öğlen akşam karışıyo benim 5 gibi yiyorum pancar kavurması ve yoğurt ve 2 dilim ekmek var
sonra meyve falan işte :)

3 kilo verdikten sonra çizelgemi düzenlicem.

:46::46::46:kızlar tebrikler bu haftaki lokomotif arkadaşalr siz oldunuz sanırım trenin başını çeken ve bizi motive eden.

günaydın kızlar

Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.

rabi çok imrendim sana.Ne güzel temiz hava aldın.Bağırsaklar için yarım su bardağı çeşme suyu içmeyi dene.Bağırsaklarımız alışık olmadığı için hemen ishal ediyor.Ben ara ara onu yapıyorum işe yarıyo.İnş sen de faydasını görürsün.

ya arkadaşım az sabırlı ol.Olacak bazen duracak bazen gidecek:Bizim için burada önemli olan tek şey ilerlememesi.Belki regl öncesisin.şişlik var sende.Bazen de bi kaç hafta durup birden gitmeye başlıyor.Biraz daha sabret olmadı bücudü bi kaç günlük şok bi diete sokarsın gider muhakkak.Sıkma tatlı canını

reglm gecti canim ya
regl zamani 79 u gördüm :)
vaz gecmicem kilo vermesemde napim en azindan almioz iki haftadir.
ama napim ben yemesem yanimdakiler yiyo ahada bugün pasta yapicam :((
kayin valdemim dogum günü

sorma canım ya zaten bu doğumgünleri ocağımıza incir ağacı dikti:(bizim de pazar akşamı görümcenin oğlunun vardı.yermiş gibi yapıp köşesinden alıp mutfağı topluyo ayağına yattım:))

bende yapcam artik bisiler hafta sonu da mangal var kardesim ya birinden kac birine her hafta var bisi hangi birinden kacaym
ama basaricam iste inadim inat

evet canım ya başaralım şu işi.Burada hem kilo koçu oluyoruz birbirimize.Senin boy kaç bu arada canım?yakınız sanki birbirimize

1.65 falandi :) 1.64 e olabilir alla ölcülmeyeli baya bi zaman oldu :))
evet ikimizde ayni kilodayiz suan :)
senin boyun kac canim

kızlar selamlar.Kayboldum bi ara ev talan durumdaydı tadilattan dolayı ve hala da bitmedi.P.tesi izinliydim yani yaklaşık 4 gündür evde sürekli temizlik yapıyodum.O yüzden hiç dikkat edemedim ne 6 öğünü kaldı ne sporu ama acayip ayakta ve sürekli hareket halindeydim bir de yemeklere de özen gösteremedim önüme ne gelirse onu yedim pizza,kuru fasulye,lahmacun vs.Bu sabah aslında tartılmayacaktım ama yine de kurt düştü içime ve tartıldım ve herşeye rağmen 400 gram gitmiş az ama gerilemeye devam en azından ona sevindim.neyse azar azar oldu bu hafta.önümüzdeki haftaya daha dikkatli olacağım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Hep beraber vereceğiz bu kiloları inş.
bugün de mazur görün beni de yarın sabahtan yazayım çünkü bugün de dışarda olacağım.Kaçamak yaparak girdim

:46::46::46:kızlar tebrikler bu haftaki lokomotif arkadaşalr siz oldunuz sanırım trenin başını çeken ve bizi motive eden.

400 grm 400grmdır bi 100 grm daha yarım kilo eder:64:
hiç üzülme canım bizde de camlar değişti bi kaç gün önce bende lahmacun yedim,büsküvi
falan yedim tabi fazla değil ama yinede kaçamaklara rağmen çok şükür 1.200 kg verdim.
Zaten tartı bozulmuştu 2 kilo fazla tartıyomuş çizelgemi değiştiricem.
Ayrıca teşekkür ederim canım kendi adıma,motive edebildiysem ne mutlu:27:
tanıyıp tanımadığım herkesi çok seviyorum,çünkü kendime çok yakın hissediyorum.:61:

:84::84::84::84::84: herkes kilo veriyo ben hala veremedim yaaaaaa 77 ye takildim ben veremicem galiba:84::84::84::84::84:

Hayır-veremicem diye bişey yok vericeksin,sakın umudunu kaybetme.Umudun olmasaydı 77ye gelemezdin.77de takıldın sonra 76 olucak sonra 75 .. böyle böyle ideal kilona iniceksin.
Vücut kiloya adapte olmaya çalışıyo olabilir,lütfen sıkma canını canım ya,VE-RE-CEK-SİN.
Hep beraber başarıcaz:70: VE-RE-CE-ĞİZ-VAZ-GEÇ-MEK YOK.:65::65::65::65:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,inş. hep birlikte ideal kilomuza düşücez.

Kızlar şuana kadar başlığımızda bulunanların listesini yapmak istiyorum,gerçi şu ara pek uğruyan olmuyo ama listeyi yapıp kontrol etmesi daha kolay olur diye düşündüm.:61:

liste güzel fikir canim
bu arada yok yok bu sefer gecte olsa gücte olsa 1 sene de gecse verecem o kilolari iste o kadar
inat ettim bu sefer yapcam simdi biraksam nolcak yukari cikcam en azindan simdi sabitledim:)

1.65 falandi :) 1.64 e olabilir alla ölcülmeyeli baya bi zaman oldu :))
evet ikimizde ayni kilodayiz suan :)
senin boyun kac canim
canım kiloalar aynı da ben daha çok maki grubundanım:)1.58

400 grm 400grmdır bi 100 grm daha yarım kilo eder:64:
hiç üzülme canım bizde de camlar değişti bi kaç gün önce bende lahmacun yedim,büsküvi
falan yedim tabi fazla değil ama yinede kaçamaklara rağmen çok şükür 1.200 kg verdim.
Zaten tartı bozulmuştu 2 kilo fazla tartıyomuş çizelgemi değiştiricem.
Ayrıca teşekkür ederim canım kendi adıma,motive edebildiysem ne mutlu:27:
tanıyıp tanımadığım herkesi çok seviyorum,çünkü kendime çok yakın hissediyorum.:61:

Hayır-veremicem diye bişey yok vericeksin,sakın umudunu kaybetme.Umudun olmasaydı 77ye gelemezdin.77de takıldın sonra 76 olucak sonra 75 .. böyle böyle ideal kilona iniceksin.
Vücut kiloya adapte olmaya çalışıyo olabilir,lütfen sıkma canını canım ya,VE-RE-CEK-SİN.
Hep beraber başarıcaz:70: VE-RE-CE-ĞİZ-VAZ-GEÇ-MEK YOK.:65::65::65::65:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,inş. hep birlikte ideal kilomuza düşücez.

Kızlar şuana kadar başlığımızda bulunanların listesini yapmak istiyorum,gerçi şu ara pek uğruyan olmuyo ama listeyi yapıp kontrol etmesi daha kolay olur diye düşündüm.:61:

canım iyi olur aslında rabia sana da uyarsa yapak mı kız?hem daha tedirgin devam ederiz bu işe:)
Bu arada ben çıkıyorum kızlar.Yarın sabahtan itibaren tam gaz devam.kendinize iyi bakın anacım

Şuan burda olanlara uyuyo,diğerleride gelsinde bi kararlaştıralım:66:
Liste yaparsak daha iyi konsantre oluruz. Ben gönüllüyüm yani:27::27:

Kizlar merhaba,

Ben de araniza katilabilirmiyim?? Motivasyonumu cok fena kaybettim.. Aslinda iyi gidiyordum ama artik icimden ne spor yapmak ne de diyet yapmak geliyor... Surekli kacamak yapmak icin firsat kollar oldumm ne yazik ki :( Son 2 gundur cok fenayim.. Acil toparlanmam laazim.. Sizlerden guc almam lazim...

Back