• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

2 gündür kimse uğramamış ..
Dün evin camları değişti..her yer karman çormandı..bütün gün komşudaydık..
düzenli beslenemedim haliyle ama yazmakta istemiyorum..zaten 2 saat temizlik yaptık,alnımdan nasıl terler akıyodu,eminim yediklerimi yakmışımdır..

Son düzenleme:
Günaydın..

Kahvaltı: Domates-Salatalık-Maydanoz
1 dilim peynir-1 dilim tam tahıllı ekmek-1 kupa yeşil çay

ARA: 1 yeşil elma

yicem:64:

günaydın kızlar

Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.

günaydın kızlar

Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.

Afiyet olsun canım:66:
aman yağ olmasında,atarsın o şişliği.
1 yumurta yanında biraz maydanozda yiyebilirsin,ödemini söker.:56:

günaydın kızlar

ayy bende çok istiyoruummm gitmek çok güzelmiş oralar :)
bende cumartesi işe başlayınca düzen falan kalmadı tabi
cumartesi iki dilime peynirle sandviç yaptım sabah onu yedim öğlen 1.5 gibi yine aynı sandviç ve çay
ondan sonra yemeğe çıkamadık bidaha çok yoğundu akşamda çilek yedim akşam dediğim eve geldiğimde saat 11di :)
dün sabah yine aynı kahvaltı öğlen kabak kavurması yoğurt ve 1 dilim ekmek akşam olarak sandviç ve çay eve gelincede meyve yine
bugünde yine sandviç :1: amma çok sandviç yemişim :)
yanıma ıspanak kavurması alıcam 12de işbaşı yapcam bugün 4gibi falan yerim heralde bitane de yedek sandviç yaparım yanıma nolur nolmaz :) dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime saatleri tutturamasamda en azınddan evden götürüp dışardan yemiyorum diye teselli ediyorum kendimi :)

ayy bende çok istiyoruummm gitmek çok güzelmiş oralar :)
bende cumartesi işe başlayınca düzen falan kalmadı tabi
cumartesi iki dilime peynirle sandviç yaptım sabah onu yedim öğlen 1.5 gibi yine aynı sandviç ve çay
ondan sonra yemeğe çıkamadık bidaha çok yoğundu akşamda çilek yedim akşam dediğim eve geldiğimde saat 11di :)
dün sabah yine aynı kahvaltı öğlen kabak kavurması yoğurt ve 1 dilim ekmek akşam olarak sandviç ve çay eve gelincede meyve yine
bugünde yine sandviç :1: amma çok sandviç yemişim :)
yanıma ıspanak kavurması alıcam 12de işbaşı yapcam bugün 4gibi falan yerim heralde bitane de yedek sandviç yaparım yanıma nolur nolmaz :) dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime saatleri tutturamasamda en azınddan evden götürüp dışardan yemiyorum diye teselli ediyorum kendimi :)

evet canım çok güzeldi tavsiye ederim.Bu arada öğünlerin şaşsada sen dikkat edeceğine eminim ama çalışıken sporu nasıl yapacaksın.

evet canım çok güzeldi tavsiye ederim.Bu arada öğünlerin şaşsada sen dikkat edeceğine eminim ama çalışıken sporu nasıl yapacaksın.

bu hafta hep öğlen gidicem bugün bişey yapmaya halim yoktu ama bundan sonra gitmeye çalışıcam sabahları bakalım başarabilirsem zaten bütün gün ayaktayım koştur koştur mağazanın içinde bi sağa bi sola :) spora gidemezsemde işe yürüyerek gitmeyi düşünüyorum o da 1 saat sürer :)

hafta sonu sanirim cogumuz kacirmisiz ipin ucunu
neyse hafta ici telafi edelim
yarin tartilma günü ama bennde umut yok :(
bakalim

hafta sonu sanirim cogumuz kacirmisiz ipin ucunu
neyse hafta ici telafi edelim
yarin tartilma günü ama bennde umut yok :(
bakalim

Napalım canım haftaya daha çok dikkat ederiz:97:

ayrıca bizim tartı yeniydi ama bozulmuş 2 kilo fazla tartıyor.
çizelgemi değiştirmicem.

evet dijital canım
abim manyak gibi boyna tartılıyodu dikkat et dedigim halde etmiyodu bozuldu sonunda:27:
ben kendime almıştım o tartıyı,bozdu beyfendi
inş. alcm kendime o da onun olsun,gerçi spora gidiyo orda tartıyolar ama yinede evde tartılmaya dvm ediyo.:47::47:

aman boşver
öyle yapıyodum zaten ay bi tartılıyım iki tartılıyım diye diye gitti güzelim tartım:47:
neyse ben yürüyüşe gidiyorum görüşürüz canımm

Selam kızlar bugün içimde kayısı ve kuru incir çıkacak.Bu şişliği indiremedim gitti.Kayısı dahada fena şişirdi ne yapacağım anlamadım gitti.Neyse bakalım akşam olsunda salata yapıp yeyim bari.

Selam kızlar
yürüyüşten geldim,yürümek gibisi yok demeye başlıcam
hiç yürüyüşü sevmezdim bi kaç haftadır çok seviyorum.
Akşama tavuklu salatam var ohhh miss gibi .:82:
kaçamaklara rağmen kilo verdiğimi hissediyorum:64: inş. inş. inş.

arkadaşlar beni de aranıza alın yarından itibaren bende baslıyorum akşamları yediklerimi yazarım inş. yarın sabah tartılır kılomuda yazarım bir birimize destek olalım

Back