Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfa sahibi rabia evde yok galba..ama hoşbulduk
bikaç gündür okuyoum bu başlığı ama üyeliğim aktifleşmediği için yazamıyodum
günaydın kızlar
Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.
Afiyet olsun canım
aman yağ olmasında,atarsın o şişliği.
1 yumurta yanında biraz maydanozda yiyebilirsin,ödemini söker.
Teşekkürler canım.Maydonozz hiç aklıma gelmemişti.Keşke evdeyken aklımda olsaydı iş yerine getirirdim.
günaydın kızlar
Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.
ayy bende çok istiyoruummm gitmek çok güzelmiş oralar :)
bende cumartesi işe başlayınca düzen falan kalmadı tabi
cumartesi iki dilime peynirle sandviç yaptım sabah onu yedim öğlen 1.5 gibi yine aynı sandviç ve çay
ondan sonra yemeğe çıkamadık bidaha çok yoğundu akşamda çilek yedim akşam dediğim eve geldiğimde saat 11di :)
dün sabah yine aynı kahvaltı öğlen kabak kavurması yoğurt ve 1 dilim ekmek akşam olarak sandviç ve çay eve gelincede meyve yine
bugünde yine sandviç amma çok sandviç yemişim :)
yanıma ıspanak kavurması alıcam 12de işbaşı yapcam bugün 4gibi falan yerim heralde bitane de yedek sandviç yaparım yanıma nolur nolmaz :) dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime saatleri tutturamasamda en azınddan evden götürüp dışardan yemiyorum diye teselli ediyorum kendimi :)
evet canım çok güzeldi tavsiye ederim.Bu arada öğünlerin şaşsada sen dikkat edeceğine eminim ama çalışıken sporu nasıl yapacaksın.
hafta sonu sanirim cogumuz kacirmisiz ipin ucunu
neyse hafta ici telafi edelim
yarin tartilma günü ama bennde umut yok
bakalim