arkadaşlar beni de aranıza alın yarından itibaren bende baslıyorum akşamları yediklerimi yazarım inş. yarın sabah tartılır kılomuda yazarım bir birimize destek olalım
arkadaşlar beni de aranıza alın yarından itibaren bende baslıyorum akşamları yediklerimi yazarım inş. yarın sabah tartılır kılomuda yazarım bir birimize destek olalım
günaydıınnn
istemeye istemeye çıktım ama :) 1 kilo daha gitmiş sevindirik oldum
1 bardak su içtim birazdan iki dilim ekmek peynir falan kahvaltı yapıcam sonra işe gidicem :)
öğlen akşam karışıyo benim 5 gibi yiyorum pancar kavurması ve yoğurt ve 2 dilim ekmek var
sonra meyve falan işte :)
Kızlaaarr 1 kilo 200 grm vermişiimmmmm
hem regl olmama hemde kaçamak yapmama rağmen
şükürler olsuunnn veremedim ümidiyle çıktım ama vermişim işteeeee
3 kilo verdikten sonra çizelgemi düzenlicem.
günaydın kızlar
Haftasonu yoktum biliyorsunuz.2 günlük turla kaz dağlarına gittim.Süper bir yer oksijen ala ala iştahım açıldı.Neyse ben haftasonu bayağı fazla yedim.Hatta bağırsaklarım bile çalışmaz durumda.Şimdi ise karnım kocaman şiş.Hem adet şişliği hemde yeme şişliği.Bugün fazla yememem gerekiyor.Birazdan 1 kahve içerim kısmetse.1 tanede haşlanmış yumurta yerim.Oyy Oyyy kayısılarımıda unutmayım bari.
kızlar selamlar.Kayboldum bi ara ev talan durumdaydı tadilattan dolayı ve hala da bitmedi.P.tesi izinliydim yani yaklaşık 4 gündür evde sürekli temizlik yapıyodum.O yüzden hiç dikkat edemedim ne 6 öğünü kaldı ne sporu ama acayip ayakta ve sürekli hareket halindeydim bir de yemeklere de özen gösteremedim önüme ne gelirse onu yedim pizza,kuru fasulye,lahmacun vs.Bu sabah aslında tartılmayacaktım ama yine de kurt düştü içime ve tartıldım ve herşeye rağmen 400 gram gitmiş az ama gerilemeye devam en azından ona sevindim.neyse azar azar oldu bu hafta.önümüzdeki haftaya daha dikkatli olacağım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Hep beraber vereceğiz bu kiloları inş.
bugün de mazur görün beni de yarın sabahtan yazayım çünkü bugün de dışarda olacağım.Kaçamak yaparak girdim
kızlar tebrikler bu haftaki lokomotif arkadaşalr siz oldunuz sanırım trenin başını çeken ve bizi motive eden.
:84::84::84::84::84: herkes kilo veriyo ben hala veremedim yaaaaaa 77 ye takildim ben veremicem galiba:84::84::84::84::84:
canım kiloalar aynı da ben daha çok maki grubundanım:)1.581.65 falandi :) 1.64 e olabilir alla ölcülmeyeli baya bi zaman oldu :))
evet ikimizde ayni kilodayiz suan :)
senin boyun kac canim
400 grm 400grmdır bi 100 grm daha yarım kilo eder
hiç üzülme canım bizde de camlar değişti bi kaç gün önce bende lahmacun yedim,büsküvi
falan yedim tabi fazla değil ama yinede kaçamaklara rağmen çok şükür 1.200 kg verdim.
Zaten tartı bozulmuştu 2 kilo fazla tartıyomuş çizelgemi değiştiricem.
Ayrıca teşekkür ederim canım kendi adıma,motive edebildiysem ne mutlu
tanıyıp tanımadığım herkesi çok seviyorum,çünkü kendime çok yakın hissediyorum.
Hayır-veremicem diye bişey yok vericeksin,sakın umudunu kaybetme.Umudun olmasaydı 77ye gelemezdin.77de takıldın sonra 76 olucak sonra 75 .. böyle böyle ideal kilona iniceksin.
Vücut kiloya adapte olmaya çalışıyo olabilir,lütfen sıkma canını canım ya,VE-RE-CEK-SİN.
Hep beraber başarıcazVE-RE-CE-ĞİZ-VAZ-GEÇ-MEK YOK.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,inş. hep birlikte ideal kilomuza düşücez.
Kızlar şuana kadar başlığımızda bulunanların listesini yapmak istiyorum,gerçi şu ara pek uğruyan olmuyo ama listeyi yapıp kontrol etmesi daha kolay olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?