• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

ahahah :1:
boşver canın çeksin,canın çektikçe azmedersin.
ama napalım yani yazmazsak nasıl motive olcaaaz hıııh:63: :66::66::66:

deliyoz ama canimiz cikiyo onlari vercez diye 70 dk spor yaptim canim yikti valla offf
ha bitti ha bitecek derken.
yaptiklarim bari ise yarar ins
ah göbegi cekip kopaabilsem bir kere acisina dayanirim da nasil koparcan iste :)))

dışardaydım bende yeni geldim

ben bu ezmeyi çok seviyorum ya marketten azcık urfa ezme aldım 1 dilim ekmeğin üstüne sürdüm ama ben böle acı görmedim nasıl hıçkırık tutttu bitane de kuru pasta yedim şu misafir ağırlama işi bitsede şu kuru pastalar bitse gördükçe yiyesim geliyo günde 1-2 taneyle yırtıyom ama daha fazla olması an meselesi :)

bu arada yarın sabah iş başı yapıyorum :66::66: artık akşama yazarım yiyip içtiklerimi eğer çok yorgun olmassa yürüyerek dönmeyi düşünüyorum 1-1.15 falan yürüyerek gitceğim mağaza bakalım :)

bu arada akşam yemeğini sölememişim hee ondan önce 1 tanede soda içtimdi

akşama balık var saatim biraz kaçcak 8.30 gibi yicem ama napalım kalabalığa uymak lazım :)

bende de aksama cig köfte var arkadaslar buyrun gelin hemde gec vakitte 9 u bulur :((((
oslew isin hayirli olsun arkadasim yazin gelirim ziyaretine hango magazadasin :)):71:

arkadaşlar bi kilo çizelgem bile yok yaw..50 msj yazmadan foruma olmuyomuş..iki gündür bende sinir oluyodum niye yapamıyorum herkes yapmış diye..sizdede öle mi oldu?

sayfa sahibi rabia evde yok galba..ama hoşbulduk:34:
bikaç gündür okuyoum bu başlığı ama üyeliğim aktifleşmediği için yazamıyodum:52:

hos geldin arkadasim forum hepimizin :)
cizelge bende öyle olmadi ama bilmem yeni mi cikmis bu kural ben 35 teyken falan yapmistim cizelgeyi
bu arada beyaz senle aynı kilodayız..bende 77 kgım.79 dum bu sabah 77 i gördüm tartıda nası sevindim anlatamam..kapışalım mı ne dersin:72:

Hayırlı akşamlar..

Akşam: 4 inegöl köfte,1 yk yoğurt,1 dilim kepekli ekmek

Ara: 1 kupa yeşil çay,1 paket susamlı çubuk kraker

bu arada beyaz senle aynı kilodayız..bende 77 kgım.79 dum bu sabah 77 i gördüm tartıda nası sevindim anlatamam..kapışalım mı ne dersin:72:

valla bende bu koca varken ben zor kilo veririm ama tamam kapisalim bakalim belki böyle azimli olurum.
haydi bakalim yaris basliyo:18::18::18::18::18:

ay sende şu kocana bi dur de :))

küçükyalıda canım beklerim tabi ne güzel görüşürüz :)

Hayırlı akşamlar..

Akşam: 4 inegöl köfte,1 yk yoğurt,1 dilim kepekli ekmek

Ara: 1 kupa yeşil çay,1 paket susamlı çubuk kraker

kaç gündür inegöl köfte yiyon hep bi inegöl kfte görüyom gibi geldi şimdi :) ağaç çıkcak içinde :1:

valla bende bu koca varken ben zor kilo veririm ama tamam kapisalim bakalim belki böyle azimli olurum.
haydi bakalim yaris basliyo:18::18::18::18::18:
o kocalar kızartmaları hamurları tatlıları yaptırıyolar bize.sonra şişmanlayınca da aa sen neden şişmanladın diyolar..bi de kendileri kiloda almıyo sinir oluyoum..:27:

ay sende şu kocana bi dur de :))

küçükyalıda canım beklerim tabi ne güzel görüşürüz :)
ah canim desem de dursa bak gece gec gelecek benden cig köfte bekliyo gecenin onikisinde cig köfte yapacagim :)
yapsam bi dert yapmasam bi dert
ins canim yazin geldigimde görüsüsürz belki neden olmasin :)
o kocalar kızartmaları hamurları tatlıları yaptırıyolar bize.sonra şişmanlayınca da aa sen neden şişmanladın diyolar..bi de kendileri kiloda almıyo sinir oluyoum..:27:

yok benim ki aliyo valla öyle böyle degilki yiyo valla aslinda o sikayet et,iyo zayiflada demiyoda ben taktim iste. bir yildir diyet yapcam dedim basaramadim bu sefer inat ettim bakalim.
hangimiz önce kilo vercez aslinda bende 79 -78lile basladim diyete simdi 77 diyim bakalim sali günü kac olcak. hafta sonu zor olacak benim icin ama direnecegim

ah canim desem de dursa bak gece gec gelecek benden cig köfte bekliyo gecenin onikisinde cig köfte yapacagim :)
yapsam bi dert yapmasam bi dert
ins canim yazin geldigimde görüsüsürz belki neden olmasin :)

yok benim ki aliyo valla öyle böyle degilki yiyo valla aslinda o sikayet et,iyo zayiflada demiyoda ben taktim iste. bir yildir diyet yapcam dedim basaramadim bu sefer inat ettim bakalim.
hangimiz önce kilo vercez aslinda bende 79 -78lile basladim diyete simdi 77 diyim bakalim sali günü kac olcak. hafta sonu zor olacak benim icin ama direnecegim
valla ben haziran sonuna kadar en çok 65 olucam söliyim..iddialıyım yane:58:

kaç gündür inegöl köfte yiyon hep bi inegöl kfte görüyom gibi geldi şimdi :) ağaç çıkcak içinde :1:

:) dertmi oldu,ağaç falan çıkmaz merak etme :1:
öğlenleri köfte yemeyi seviyorum ama
hergün inegöl köfte yemiyorum denk gelmiştir :)

Son düzenleme:
Back