Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfa sahibi rabia evde yok galba..ama hoşbulduk
bikaç gündür okuyoum bu başlığı ama üyeliğim aktifleşmediği için yazamıyodum
bu arada beyaz senle aynı kilodayız..bende 77 kgım.79 dum bu sabah 77 i gördüm tartıda nası sevindim anlatamam..kapışalım mı ne dersinhos geldin arkadasim forum hepimizin :)
cizelge bende öyle olmadi ama bilmem yeni mi cikmis bu kural ben 35 teyken falan yapmistim cizelgeyi
bu arada beyaz senle aynı kilodayız..bende 77 kgım.79 dum bu sabah 77 i gördüm tartıda nası sevindim anlatamam..kapışalım mı ne dersin
Hayırlı akşamlar..
Akşam: 4 inegöl köfte,1 yk yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
Ara: 1 kupa yeşil çay,1 paket susamlı çubuk kraker
o kocalar kızartmaları hamurları tatlıları yaptırıyolar bize.sonra şişmanlayınca da aa sen neden şişmanladın diyolar..bi de kendileri kiloda almıyo sinir oluyoum..valla bende bu koca varken ben zor kilo veririm ama tamam kapisalim bakalim belki böyle azimli olurum.
haydi bakalim yaris basliyo:18::18::18::18::18:
ah canim desem de dursa bak gece gec gelecek benden cig köfte bekliyo gecenin onikisinde cig köfte yapacagim :)ay sende şu kocana bi dur de :))
küçükyalıda canım beklerim tabi ne güzel görüşürüz :)
o kocalar kızartmaları hamurları tatlıları yaptırıyolar bize.sonra şişmanlayınca da aa sen neden şişmanladın diyolar..bi de kendileri kiloda almıyo sinir oluyoum..
valla ben haziran sonuna kadar en çok 65 olucam söliyim..iddialıyım yaneah canim desem de dursa bak gece gec gelecek benden cig köfte bekliyo gecenin onikisinde cig köfte yapacagim :)
yapsam bi dert yapmasam bi dert
ins canim yazin geldigimde görüsüsürz belki neden olmasin :)
yok benim ki aliyo valla öyle böyle degilki yiyo valla aslinda o sikayet et,iyo zayiflada demiyoda ben taktim iste. bir yildir diyet yapcam dedim basaramadim bu sefer inat ettim bakalim.
hangimiz önce kilo vercez aslinda bende 79 -78lile basladim diyete simdi 77 diyim bakalim sali günü kac olcak. hafta sonu zor olacak benim icin ama direnecegim
kaç gündür inegöl köfte yiyon hep bi inegöl kfte görüyom gibi geldi şimdi :) ağaç çıkcak içinde