• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

günaydınlar teşekkür ederim hepinize inş hayırlı olur benim için :)

sabah 1 dilim ekmek ve biraz lor yedim spor vardı bugün ona gittim geldim
şimdi yeşil çay içicem :)

Hayırlı günler:56:
kahvaltıda kuru pasta vardı:53:
peki peki peki ben yedimmii?:52:
-H A Y I R !
Tuttum kendimi .. bugüne kadar yedimde noldu dedim..yersem nolucak?
hem düzenimi hem sindirim sistemimi bozucam..motivasyonumu bozucam..kalori olarak geri dönücek..
hesapladım doğum günüme kadar (eylül) 65-60 kiloya kadar düşebilirim böyle gidersem..ama inanıyorum
neden olmasın ki,ben kendime inanıp çabaladıkça herşey olur..:64::64:

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
yarım dilim peynir
1 bardak çay.

Dünde meyve yerine 5-6 kuru pasta,incecik 1.5 dilimde pasta yedim,elimde olmayan sebeplerle sözümü tutamadım..
Çok kalabalıktı hiç yerimde durmadım zaten..:26:

yaptım:)))sağol tatlım
reca ederum.güle güle kullan şeker.
Hayırlı günler:56:
kahvaltıda kuru pasta vardı:53:
peki peki peki ben yedimmii?:52:
-H A Y I R !
Tuttum kendimi .. bugüne kadar yedimde noldu dedim..yersem nolucak?
hem düzenimi hem sindirim sistemimi bozucam..motivasyonumu bozucam..kalori olarak geri dönücek..
hesapladım doğum günüme kadar (eylül) 65-60 kiloya kadar düşebilirim böyle gidersem..ama inanıyorum
neden olmasın ki,ben kendime inanıp çabaladıkça herşey olur..:64::64:

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
yarım dilim peynir
1 bardak çay.

Dünde meyve yerine 5-6 kuru pasta,incecik 1.5 dilimde pasta yedim,elimde olmayan sebeplerle sözümü tutamadım..
Çok kalabalıktı hiç yerimde durmadım zaten..:26:

:46::46:canım ben de eylüle 67 olmak istiyorum ramazan bayramı için.Hep beraber halledelim şu işi ya bıktım ben de kilolardan.sakın bırakmak yok yok yok...

:46::46:canım ben de eylüle 67 olmak istiyorum ramazan bayramı için.Hep beraber halledelim şu işi ya bıktım ben de kilolardan.sakın bırakmak yok yok yok...

Benim ilk hedefim 70 canım
çünkü ben daha önce 16 kilo verdim,sağlıklı beslenerek.
yani ilk 10 kiloyu çok kolay verebildiğimi gördüm.
o yüzden ilk hedefim 70.
bende bıktım..hemde ne biçim bıktım..
Sakın bırakmak yok yok yok :) canım ya,gözlerim doldu bu söz üzerine..

oh oh coşmuşuz :64::64::64:

1 kuru pasta yedim yarım bardakta vişne suyu ara olarak
dışarı çıkıcam öğlen yemeğimi erken yedim bugün o yüzden 2 yemek kaşığı makarna yarım köfte bol salata çeyrek bazlamanın yarısı :)

öğle 1 dilim ekmek,1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran.ara öğünde ne yesem karar veremedim şimdilik

Öğle: 3-4 tane köftesinden sulu köfte,1 dilim kepekli ekmek,1 yk yoğurt.
Şimdide yürüyüşe gidiyorum. :)

Son düzenleme:
ben bu yesil cayi icemiyorum ya bütün yesil caylarin tadimi böyle yoksa benim aldigim markadan mi kaynaklaniyo:37:
arkadaşım ben açık kullanıyorum.Sallamalara göre daha lezzetli.Bir de içine bir parça tarçın ve 1 dilim limon atıyorum.üstüne kaynar uyu döküp ağzını kapıyorum 2-3 dakka.sonra da altta kalan tanelerini ayıklamak için başka bir bardağa süzüyorum dibindeki tortuları da acı tadı veriyo.Bu şekilde hafif ekşimsi nane limon gibi oluyo.Bi de bunu dene belki beğenirsin.

arkadaşım ben açık kullanıyorum.Sallamalara göre daha lezzetli.Bir de içine bir parça tarçın ve 1 dilim limon atıyorum.üstüne kaynar uyu döküp ağzını kapıyorum 2-3 dakka.sonra da altta kalan tanelerini ayıklamak için başka bir bardağa süzüyorum dibindeki tortuları da acı tadı veriyo.Bu şekilde hafif ekşimsi nane limon gibi oluyo.Bi de bunu dene belki beğenirsin.

hmm acik alayim o zaman ama bide bu sallamayi limonla deneyim tadini degistirir birazcik
önerin icin tesekkür ederim

:nazar:maşallah kız bide benim araya bak 2 kare caramino,1 tost

:27: sen dün benim dün yediklerimi görmedin galiba; bak ; 4-5 kurupasta ve 1.5 dilim pasta:52:
itiraf etmekte mesele zaten.:78:
ne var yani,şimdi kaçırdıysan akşama salata yer birazcık sporu fazla yapar telafi edersin.:82:

Bu arada kolların sarkmasını engelleyen bi hareket varmış.
Elma toplama hareketi.
cevizleri yemeden önce yaptım 50 tane. kollarım nasıl yandı,hissettim yani hareketlenme olduğunu.:52:
50de akşam yemeğinden sonra yapıcam inş.
alıştıkça arttırıcam çünkü kolların sarkması da çok kötü durur zayıflayınca,paylaşıyım dedim.:70:

:27: sen dün benim dün yediklerimi görmedin galiba; bak ; 4-5 kurupasta ve 1.5 dilim pasta:52:
itiraf etmekte mesele zaten.:78:
ne var yani,şimdi kaçırdıysan akşama salata yer birazcık sporu fazla yapar telafi edersin.:82:

Bu arada kolların sarkmasını engelleyen bi hareket varmış.
Elma toplama hareketi.
cevizleri yemeden önce yaptım 50 tane. kollarım nasıl yandı,hissettim yani hareketlenme olduğunu.:52:
50de akşam yemeğinden sonra yapıcam inş.
alıştıkça arttırıcam çünkü kolların sarkması da çok kötü durur zayıflayınca,paylaşıyım dedim.:70:

dün bende kaacirdim :43::43:
iki dilim pizza bir kutu kola
aksam bir dilim bisküvit tatlisi bir keskul 3 tane kurabiye immm bakayim baska ne vardi bide meyve :)))
yemek yemedim hep abur cubur iste gerci arabamiz bozuldu onu iterken baya spor yaptim ama :37:
ben ne koldan ne bacaktan kilo aliyorum hatta benden daha zayif insanlarin parmaklarindan daha zayif parmaklarim ama göbüs cikiyo ya offff en kötüsüde o ne giysem hamile gibi oluyom:49:

dün bende kaacirdim :43::43:
iki dilim pizza bir kutu kola
aksam bir dilim bisküvit tatlisi bir keskul 3 tane kurabiye immm bakayim baska ne vardi bide meyve :)))
yemek yemedim hep abur cubur iste gerci arabamiz bozuldu onu iterken baya spor yaptim ama :37:
ben ne koldan ne bacaktan kilo aliyorum hatta benden daha zayif insanlarin parmaklarindan daha zayif parmaklarim ama göbüs cikiyo ya offff en kötüsüde o ne giysem hamile gibi oluyom:49:

Demekki tek kaçıran ben değilmişim :)
olsun üzülme canım ya bigün kaçırırız 6 gün düzenli gideriz,bak olucak valla
ben hepimize inanıyorum,hem başka bi seçenek olamaz,ya olucak ya olucak :)
o göbeği çeksekte kopsa keşke,canımızda acımasa.:52:

evet yazmak gerçekten ayrı bir şey yanlız kızlar delmeyin yaaaaa.ama siz böle deldiklerinizi yazdıkça benim de canım çekiyo valla:)

Back