reca ederum.güle güle kullan şeker.yaptım:)))sağol tatlım
Hayırlı günler
kahvaltıda kuru pasta vardı
peki peki peki ben yedimmii?
-H A Y I R !
Tuttum kendimi .. bugüne kadar yedimde noldu dedim..yersem nolucak?
hem düzenimi hem sindirim sistemimi bozucam..motivasyonumu bozucam..kalori olarak geri dönücek..
hesapladım doğum günüme kadar (eylül) 65-60 kiloya kadar düşebilirim böyle gidersem..ama inanıyorum
neden olmasın ki,ben kendime inanıp çabaladıkça herşey olur..
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek
yarım dilim peynir
1 bardak çay.
Dünde meyve yerine 5-6 kuru pasta,incecik 1.5 dilimde pasta yedim,elimde olmayan sebeplerle sözümü tutamadım..
Çok kalabalıktı hiç yerimde durmadım zaten..:26:
canım ben de eylüle 67 olmak istiyorum ramazan bayramı için.Hep beraber halledelim şu işi ya bıktım ben de kilolardan.sakın bırakmak yok yok yok...
Hadi kızlar elele 38 bedene:):79:
arkadaşım ben açık kullanıyorum.Sallamalara göre daha lezzetli.Bir de içine bir parça tarçın ve 1 dilim limon atıyorum.üstüne kaynar uyu döküp ağzını kapıyorum 2-3 dakka.sonra da altta kalan tanelerini ayıklamak için başka bir bardağa süzüyorum dibindeki tortuları da acı tadı veriyo.Bu şekilde hafif ekşimsi nane limon gibi oluyo.Bi de bunu dene belki beğenirsin.ben bu yesil cayi icemiyorum ya bütün yesil caylarin tadimi böyle yoksa benim aldigim markadan mi kaynaklaniyo
arkadaşım ben açık kullanıyorum.Sallamalara göre daha lezzetli.Bir de içine bir parça tarçın ve 1 dilim limon atıyorum.üstüne kaynar uyu döküp ağzını kapıyorum 2-3 dakka.sonra da altta kalan tanelerini ayıklamak için başka bir bardağa süzüyorum dibindeki tortuları da acı tadı veriyo.Bu şekilde hafif ekşimsi nane limon gibi oluyo.Bi de bunu dene belki beğenirsin.
ARA:3 ceviz
maşallah kız bide benim araya bak 2 kare caramino,1 tost
sen dün benim dün yediklerimi görmedin galiba; bak ; 4-5 kurupasta ve 1.5 dilim pasta
itiraf etmekte mesele zaten.:78:
ne var yani,şimdi kaçırdıysan akşama salata yer birazcık sporu fazla yapar telafi edersin.:82:
Bu arada kolların sarkmasını engelleyen bi hareket varmış.
Elma toplama hareketi.
cevizleri yemeden önce yaptım 50 tane. kollarım nasıl yandı,hissettim yani hareketlenme olduğunu.
50de akşam yemeğinden sonra yapıcam inş.
alıştıkça arttırıcam çünkü kolların sarkması da çok kötü durur zayıflayınca,paylaşıyım dedim.
dün bende kaacirdim
iki dilim pizza bir kutu kola
aksam bir dilim bisküvit tatlisi bir keskul 3 tane kurabiye immm bakayim baska ne vardi bide meyve :)))
yemek yemedim hep abur cubur iste gerci arabamiz bozuldu onu iterken baya spor yaptim ama
ben ne koldan ne bacaktan kilo aliyorum hatta benden daha zayif insanlarin parmaklarindan daha zayif parmaklarim ama göbüs cikiyo ya offff en kötüsüde o ne giysem hamile gibi oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?