Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Afiyet olsun canım :)
Gayet güzel yemişsin,ıspanağı çok mu seviyorsun? ben arada kendimi zorlayarak yiyorum,hiç sevmiyorum.:26:

rabia avatar SÜPERRRR acayip hoşuma gitti valla.Bu arada dürümğ yedim ama söz akşama sadece salata.hatta onu da yiyebileceğimi sanmıyorum kocişle fena kapıştık sinir basınca yiycemi samıyorum.Bide arada türk kahvesi ve1 incir 1 tane de ceviz yedim.Allah kabul etsin:))

kızlar ben kaçar iyi bakın kendinize.Canım sıkkın hem de çok.Yarın daha yüksek bi moralle görüşmek üzere...
Az kaçamaklı bol hareketli akşamlar

ay fena yoruldum bende misafirler var yemeklidi öğlen bütün yemekler bana bakıyo annem çalıştığı için sabah spordan geldim yemek yaptım sofra kur kaldır sonra başkaları geldi onlara yemek ekle sofra kur kaldırr aaaaaaaaaaayyyy arkasından çay servisi ondan sonra kahve derken yeni oturdum bugünde hıdrellezmiş akşam dışarı çıkcaz gece atcam kendimi yatağa vala :)

bu arada yemekten sonra 2 fincan çay sonrada türk kahvesi içtim :)

yok canım ya hayatım boyunca sadece son 3 haftadır yiyorum.O da sırf diyet için sağlıklı yemek olsun diye

İyi bari yiyebiliyosun canım,ben hiç sevmiyorum keşke sevsem.
bu arada canım krep çekti 3 tane ince ve küçük krep yedim.
akşama misafir var ama söz veriyorum ne kurupasta,ne de pasta yemicem.
Krepleri yediğime pişman değilim ama akşama hiçbişey yemicem,meyveden başka.
SÖZ.:82:
Ayrıca avatar süppeeerrr
kalçalar erisin,basenler gitsin,yağlar yok olsun,fit olsun bedenimiz.

güzel dimi canım.Bu arada bende salata yemeyi düşünüyordum.Ama bu akşam o kadar çok işim varki salata ile falan uğraşamayacağım.Eşimde geç gelecekmiş o yüzden ayaktan atıştırırım bişeyler

kızlaar sevincimi paylaşım sizle :)

inş cumartesi günü işbaşı yapıcam aradılar yarın kesin haber gelcek

Günaydın herkese.

ooooo çalışan bayan hadi hayırlısı.Artık kilolar daha hızlı gider kesin.Çok sevindim canım

Kızlar dün akşam çok zor bi akşamdı birşeyler yememek için kendimi zor tuttum ama başardım.Normalde sinirli olunca önüme ne çıkarsa yerdim.Ve daha yemeği ısıtırken bu tabağı dolduracağım ve hepsini bitireceğim dedim ama sofrada çok mücadele ettim kendimle.Ve sadece bir tabak çorba,1 gözlemenin 9da 2si,bol salata,3 dilim kızarmış kabak,1 çatal da makarna yedim.Gece de yarım bardak yoğurt,1 ceviz 3 tane de antep fıstığı bol çayla birlikte.
Bu sabah da 1 dilim ekmek,yarım salatalık,2 zeytin,1 kk peynir yedim.
Düşünüyorum da kızlar mideyi çöplük etmişim şimdiye kadar.Yediklerime dikkat ederken farkettim.Eskiden bu yediklerimin 3 belki 4 katını yiyodum.Zavallı mide ne yapsın sindiremiyo vücuda yağ olarak gönderiyo.Sonra da yok metabolizmam yavaş,ne yesem kilo alıyorum vs vs yalanlar
neyse kurtulacağız bu kilolardan inş dikkat ederek.

GÜNAYdın herkese:))))
sabah 1 dilim k.ekm.az domates bir dilim b.peynir 1 dilim kaşar p.(ki çok severim)2 tane zeytin 1 bardak çay içtim öğlene patlıcan salatam var:))

evet ya çöplük etmişiz gerçekten aslında ben hep dikkat ederdim yediklerime ve metabolizmam gerçekten çok yavaş:))

canım tebrikler hayırlı olsun.Ben akşam salata yiyemedim çok işim vardı diye 2 tane patatesli börek yedim ama ondan sonra başka bişeycik yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…