öğlen yediklerim ;
1 kase ıspanak yemeği, 1 tabak salata bol limonlu, 1 kase yoğurt ve 1 kase çorba.Bugün gayet güzel yemek yedim.Ben öyle düşünüyorum artık.
Akşamada bol yeşil salata ve yoğurt yerim
Afiyet olsun canım :)
Gayet güzel yemişsin,ıspanağı çok mu seviyorsun? ben arada kendimi zorlayarak yiyorum,hiç sevmiyorum.:26:
yok canım ya hayatım boyunca sadece son 3 haftadır yiyorum.O da sırf diyet için sağlıklı yemek olsun diye
rabia avatar SÜPERRRR acayip hoşuma gitti valla.Bu arada dürümğ yedim ama söz akşama sadece salata.hatta onu da yiyebileceğimi sanmıyorum kocişle fena kapıştık sinir basınca yiycemi samıyorum.Bide arada türk kahvesi ve1 incir 1 tane de ceviz yedim.Allah kabul etsin:))
kızlaar sevincimi paylaşım sizle :)
inş cumartesi günü işbaşı yapıcam aradılar yarın kesin haber gelcek
Günaydın herkese.
ooooo çalışan bayan hadi hayırlısı.Artık kilolar daha hızlı gider kesin.Çok sevindim canım
Kızlar dün akşam çok zor bi akşamdı birşeyler yememek için kendimi zor tuttum ama başardım.Normalde sinirli olunca önüme ne çıkarsa yerdim.Ve daha yemeği ısıtırken bu tabağı dolduracağım ve hepsini bitireceğim dedim ama sofrada çok mücadele ettim kendimle.Ve sadece bir tabak çorba,1 gözlemenin 9da 2si,bol salata,3 dilim kızarmış kabak,1 çatal da makarna yedim.Gece de yarım bardak yoğurt,1 ceviz 3 tane de antep fıstığı bol çayla birlikte.
Bu sabah da 1 dilim ekmek,yarım salatalık,2 zeytin,1 kk peynir yedim.
Düşünüyorum da kızlar mideyi çöplük etmişim şimdiye kadar.Yediklerime dikkat ederken farkettim.Eskiden bu yediklerimin 3 belki 4 katını yiyodum.Zavallı mide ne yapsın sindiremiyo vücuda yağ olarak gönderiyo.Sonra da yok metabolizmam yavaş,ne yesem kilo alıyorum vs vs yalanlar
neyse kurtulacağız bu kilolardan inş dikkat ederek.
kızlar ticker yaptım ancak buraya ekleyemiyorum nasııl olacak??
canım profil yerinde çizelge var oraya kopyalaman gerekiyor.
canım bu sayfada altı kırmızı ile çizili kısımı kopyalıycan sonunda img ekini kopyalama sakın benimm de ilk zamanlar o yüzden sorun çıkıyordu.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?