Günaydın kızlar
hafta içi çok yoğun olduğum için pek bakamıyorum fırsatım olunca yazdıklarınızı okuyorum kolay gelsin hepinize az kalorili günler
Bu arada ben iyi gidiyorum cumartesi kiloma ulaştım 54.1 az kaldı bakalım sıkıyorum dişimi:18::18:
Arkadaşım dışarı işlerini anca bitirdim yeni geldim.afiyet olsun süper bi kahvaltı seçeneği aslında bi ara bende denemeliyim.Hem az kalorili hem de lezzetli.Kız ne güzel sporunu yapabiliyosungünaydınlarrr kızlar nerdesiniiz saat kaç oldu işler yoğun bugün anlaşılan :)
sabah 1 büyük bardak ılık su içtim
1 domates ve 1.5 kaşık kadar loru karıştırıp üstünede azcık zeytinyağı gezdirdim 1 dilim ekmekle onu yedim :)
spora gidicem biraz sonraaa
sonrasına bakarız artık :)
arkadaşım bence de her gün tartılma hergün farklı çıkıyor.Azmini kırabilir veya gereksiz rahatlatabilir.Günaydın kızlar
hafta içi çok yoğun olduğum için pek bakamıyorum fırsatım olunca yazdıklarınızı okuyorum kolay gelsin hepinize az kalorili günler
Bu arada ben iyi gidiyorum cumartesi kiloma ulaştım 54.1 az kaldı bakalım sıkıyorum dişimi:18::18:
Günaydın canım ;
Nasılsınız bakim akiam fazla bişey yemedim sadece salata ve yoğurt yedim.Bugün ise sabaha kayısımı yedim.Üstünüde tuzlu kraker yedim.Şimdide nezcafe içiyorum.
yaşasın iki kilo gitmiş bu sabah tartıldım..üstelik adet dönemim yaşasınnnnnnnnnnn:))))
Dün öğleden sonra yarım çiğ börek yedim.2 saat sonra da nescafe.2 saat sonra da akşam yemeği olarak 1 büyük kase çorba,bol yeşil salata,1 bardak kadar yoğurt,4 ince dilim de kızarmış kabak.Gece de 1 yemek kaşığı kuru üzüm,3 tane de çilek.
sabah da 1 büyük bardak ballı su,1 büyük bardak ılık su,1 kk peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim çok tahıllı ekmek,domates,salatalık.
arada da 3 kuru kayısı,9 fındık.
Ya bugün öğlen dürüm yesem de akşama da sadece salata yesem olma mı yaf
çok sıcak hava ya :) hadi bakalım bugün sporu çıkardım aradan çok şükür :) vala kızlar ben bu hafta sonu çok kararlıyım kaçamak yok bu tartı benim çok moralimi bozdu bu hafta 69 u görmem laazım bu hafta :)
çok sıcak hava ya :) hadi bakalım bugün sporu çıkardım aradan çok şükür :) vala kızlar ben bu hafta sonu çok kararlıyım kaçamak yok bu tartı benim çok moralimi bozdu bu hafta 69 u görmem laazım bu hafta :)
canım sen verirsin haftasonuda kaçamak yapmazsan tamamdır 1 kilo belki fazlası.
Bu arada ben salı kilo almış olarak gelebilirim.Bu haftasonu arkadaşlarımla 2 günlüğüne geziye gidiyoruz.Gezide malum herkes yemek yerken ben bakamam dimi ama 2 gündür dengelemeye çalışıyorum.En azından kilomu koruyum bari.
olur öyle şeler boşver ye yinede daha doyurucu falan oluyo marulla ben genelde atom marullardan kullanıyorum daha lezzetli gibi sirkeli suda da bekletiyosan yeter nolcak :) bi kere çıkmış :)
olur öyle şeyler ama boşveremiyorum işte sorunda orda
evt dha doyurucu,marul,kıvırcık,maydanoz,salatalık ohhh
nolcağı varmı kıvırcık gördüğümde aklıma geliyo
ay neyse boşver bende marul yerim bari :)
e kıvırcık dediğinde marul zaten :) değilmi bi düz marul var bi kıvırcık bi de atom :) benim bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?