Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

sen hergünmü tartılıyosun çok sakıncalı bence :) hergün değişken oluyo kilo

Günaydın canım ;

Nasılsınız bakim akiam fazla bişey yemedim sadece salata ve yoğurt yedim.Bugün ise sabaha kayısımı yedim.Üstünüde tuzlu kraker yedim.Şimdide nezcafe içiyorum.

yaşasın iki kilo gitmiş bu sabah tartıldım..üstelik adet dönemim yaşasınnnnnnnnnnn:))))

herkese günaydın kızlar.Akşam almış başını muhabbet yürümüş.Allah arttırsın:)

Arkadaşım dışarı işlerini anca bitirdim yeni geldim.afiyet olsun süper bi kahvaltı seçeneği aslında bi ara bende denemeliyim.Hem az kalorili hem de lezzetli.Kız ne güzel sporunu yapabiliyosun Benim spor aletini tadilat yüzünden kaldırdığımdan beri hiç yapamıyorum evde de yer yok yapacak her yerin eşyasını halılarını kaldırdık.Bi akşamdan akşama yatak açıyoruz ve eve de geç gidiyorum ancak yemek yapmaya ve toplamaya vakit var malesef.Sanırım bu hafta sporsuz az vereceğim.Neyse...

arkadaşım bence de her gün tartılma hergün farklı çıkıyor.Azmini kırabilir veya gereksiz rahatlatabilir.

Günaydın canım ;

Nasılsınız bakim akiam fazla bişey yemedim sadece salata ve yoğurt yedim.Bugün ise sabaha kayısımı yedim.Üstünüde tuzlu kraker yedim.Şimdide nezcafe içiyorum.

Günaydın arkadaşım sanada afiyet olsun

Dün öğleden sonra yarım çiğ börek yedim.2 saat sonra da nescafe.2 saat sonra da akşam yemeği olarak 1 büyük kase çorba,bol yeşil salata,1 bardak kadar yoğurt,4 ince dilim de kızarmış kabak.Gece de 1 yemek kaşığı kuru üzüm,3 tane de çilek.
sabah da 1 büyük bardak ballı su,1 büyük bardak ılık su,1 kk peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim çok tahıllı ekmek,domates,salatalık.
arada da 3 kuru kayısı,9 fındık.
Ya bugün öğlen dürüm yesem de akşama da sadece salata yesem olma mı yaf

bu arada sabah domates 1 dilim kepek ekmeği az pynir açık 1 bard. çay içtim.öğlen kocaman bir salatam var:))))

olur olur afiyet olsun şimdiden

Herkese hayırlı günleeer :) ;

Kahvaltı: 1 simit
1-2 çatal peynir
yarım dilim kızarmış çavdarlı ekmek (komşu zoruyla yedim )
1 fincan çay

ARA: 15 erikkkkkk

Öğlen: 4 inegöl köfte-2 yk yoğurt-1 salatalık

ARA: 3 ceviz-1 bardak süt

Akşam: 4 inegöl köfte-2 yk yoğurt-1 salatalık

ARA: 1 elma

İnş. bugün böyle beslenicem..diğer öğünlerimide yazdım.

Kızlar bişey sorucam.
Salata yaparken tüm malzemeleri bi kapta sirkeli suda bekletiyorum 5-10 dk.
kıvırcığın içinde hani minik sinek yada ne biliyim salyangoz falan oluyoya bazen bi kere gördüm
midem bulandı, bi-iki haftadır artık öyle salata yiyemiyorum,onun yerine normal salatalık falan doğruyorum o da salata yerine geçer mi ?

çok sıcak hava ya :) hadi bakalım bugün sporu çıkardım aradan çok şükür :) vala kızlar ben bu hafta sonu çok kararlıyım kaçamak yok bu tartı benim çok moralimi bozdu bu hafta 69 u görmem laazım bu hafta :)

olur öyle şeler boşver ye yinede daha doyurucu falan oluyo marulla ben genelde atom marullardan kullanıyorum daha lezzetli gibi sirkeli suda da bekletiyosan yeter nolcak :) bi kere çıkmış :)

Valla evet :) buz gibiydi güneş açtı birden,Rabbimin işi işte..
Ohhh ohh sporunu yaptın tamamdır :)
inş. canım kaçamaksız bi hafta diliyorum hepimize.
Bende kararlıyım,ayrıca kaçamak yapmak için bahanemiz olmamalı,yoksa nasıl gidicek bu kilolar.
kaçamak yooookkkk yoook yoookkkk

canım sen verirsin haftasonuda kaçamak yapmazsan tamamdır 1 kilo belki fazlası.

Bu arada ben salı kilo almış olarak gelebilirim.Bu haftasonu arkadaşlarımla 2 günlüğüne geziye gidiyoruz.Gezide malum herkes yemek yerken ben bakamam dimi ama 2 gündür dengelemeye çalışıyorum.En azından kilomu koruyum bari.

yani hadi bigünden bişey olmaz diyoz ama bütün haftayı götürüyo yapcaksak 2 haftada bir olması lazım

tabiki yiceksin ama onlar 5 yerken sen 1 yiceksin yapcak bişey yok :)

olur öyle şeler boşver ye yinede daha doyurucu falan oluyo marulla ben genelde atom marullardan kullanıyorum daha lezzetli gibi sirkeli suda da bekletiyosan yeter nolcak :) bi kere çıkmış :)

olur öyle şeyler ama boşveremiyorum işte sorunda orda
evt dha doyurucu,marul,kıvırcık,maydanoz,salatalık ohhh
nolcağı varmı kıvırcık gördüğümde aklıma geliyo
ay neyse boşver bende marul yerim bari :)

e kıvırcık dediğinde marul zaten :) değilmi bi düz marul var bi kıvırcık bi de atom :) benim bildiğim

öğlen yediklerim ;

1 kase ıspanak yemeği, 1 tabak salata bol limonlu, 1 kase yoğurt ve 1 kase çorba.Bugün gayet güzel yemek yedim.Ben öyle düşünüyorum artık.

Akşamada bol yeşil salata ve yoğurt yerim

ara 1 elma yedim

öğlen yemeği olarak
1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı pilav bi de bu hazır köftelerden almıştım piliç 1.5 ondan 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…