• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Selam kızlar :))
çok mutluyum yaa çok mutluyuuuummm.
Fazla umutlu değildim tartıya çıkarken amaa çıktııııımmm veeee 2 kilo vermişiiiimm 1 haftadaa.
O kadar mutluyum ki,bide kaçamaklıydı yani.Rabbime şükür isteyince oluyomuş.
Biliyorum salı günleri tartı günü ama her zaman gelmiyodum ben buraya,arada uğruyodum
artık hergün uğrayıp yaptıklarımı paylaşıcam,her salı tartılıcam.
Çok mutluyum kızlar yaaa :) belki 2 kilo çok bi rakam değil ama ben artık motivasyonumu kaybetmiştim.
Hem başarıcağıma inanıyodum hemde olmaz gibi geliyodu ama herşeye rağmen umudumu hiç kaybetmedim ve böyle bi anda o 2 kilo beni öyle gülümsetti ki..Hayatta istediğim en önemli şeyin sağlıklı kiloma ulaşmak olduğunu bi kez daha anladım.
Bu arada kilo çizelgemide birazdan yapıcam..İlk önce sevincimi paylaşmak istedim.:76:

:nazar:canım tebrik ederim hayırlı olsun ya bende inanıyorum hep beraber halledicez bu işi.Ya bıktım artık her yerden fırlayan etlerden,hareketimi kısıtlayan yağlardan artık kurtulalım şu ağırlıklardan inş.:kkk:

:nazar:canım tebrik ederim hayırlı olsun ya bende inanıyorum hep beraber halledicez bu işi.Ya bıktım artık her yerden fırlayan etlerden,hareketimi kısıtlayan yağlardan artık kurtulalım şu ağırlıklardan inş.:kkk:

Canım teşekkür ederim ya
evet halletcez in-şa-allahhhh:52:
bende bıktım valla..hele yazın o fırlayan etlerin terlemesi vıcık vıcık off. :(
inş.inş.inş.inş. kurtulcazzzzz:61:

vala siz verdikçe moralim düzeldi :) bi kuvvet geldi iki gündür saldıydım kendimi :)
hem regl dönemi hem de geçen hafta çok yordum kendimi heralde dün hele canm hiç bişey istemedi ablam zorla akşam yürüyüşe götürdü 1 saat yürüdük yoksa hiç bişey yapmadım dün öğleden sonra gidicem inş sporada kendimi toparlamam lazım salarsam gider :)

vala siz verdikçe moralim düzeldi :) bi kuvvet geldi iki gündür saldıydım kendimi :)
hem regl dönemi hem de geçen hafta çok yordum kendimi heralde dün hele canm hiç bişey istemedi ablam zorla akşam yürüyüşe götürdü 1 saat yürüdük yoksa hiç bişey yapmadım dün öğleden sonra gidicem inş sporada kendimi toparlamam lazım salarsam gider :)

Bencede canım salmak yok.Spora ve diyete devam:9::9::9::9:

Haydi kızlar canlanalım bırakmak yok vericez bu kiloları.herkesten ne eksiğimiz var.bekle bizi 38 beden geliyoruz.

bende içtim şimdi yeşil çayımı içine kabuk tarçında koyunca çok güzel oluyo :)

az sonra da öğle yemeğimi yiyicem :)

Bende birazdan öğle yemeğimi yiyicem inş. :)

Kahvaltı:
Domates-Salatalık-Biber
1 dilim ekmek kadar simit
2 kupa yeşil çay
yarım dilim peynir

Ara: yok geç kalktım :)

Öğlen:4 inegöl köfte-2 yk yoğurt-1 dilim tam tahıllı ekmek

yok canım ya bence çok olmamış sonuçta peynir et grubundan.1 dilim ekmek 1 porsiyon çorba ile aynı.Yaklaşık 1 kase çorba,1-2 köfte ve 1 dilim ekmekle aynı yemişsin.
Bu arada kızlar ofisten ayrılıyrum dışarı işleri var bikaç tane.Oradan da eve geçicem.akşama anca biter işlerim zaten.OF OF evi görseniz talan edilmiş durumda.Bütün borular çıkartıldı ve yenileri takılacak.1 hafta bütün ev talan olacak.nasıl yapılacak temizliği hiç bi fikrim yok inanın.Perdelerden koltuklara heryer temizlenecek:50:Sanırım 2 hafta sürer bu temizlik.neyse ben kaçıyorum melekler kendinize dikkat edin.Bu arada arada 5 kayısı 10 fındık.Öğlen de 1 tabak barbunya,1 ayran,1 dilim çok tahıllı ekmek.Akşam da sadece salata ve çorbayla yırtsam çok sevinicem.çok öptüm kızlar.

yok canım ya bence çok olmamış sonuçta peynir et grubundan.1 dilim ekmek 1 porsiyon çorba ile aynı.Yaklaşık 1 kase çorba,1-2 köfte ve 1 dilim ekmekle aynı yemişsin.
Bu arada kızlar ofisten ayrılıyrum dışarı işleri var bikaç tane.Oradan da eve geçicem.akşama anca biter işlerim zaten.OF OF evi görseniz talan edilmiş durumda.Bütün borular çıkartıldı ve yenileri takılacak.1 hafta bütün ev talan olacak.nasıl yapılacak temizliği hiç bi fikrim yok inanın.Perdelerden koltuklara heryer temizlenecek:50:Sanırım 2 hafta sürer bu temizlik.neyse ben kaçıyorum melekler kendinize dikkat edin.Bu arada arada 5 kayısı 10 fındık.Öğlen de 1 tabak barbunya,1 ayran,1 dilim çok tahıllı ekmek.Akşam da sadece salata ve çorbayla yırtsam çok sevinicem.çok öptüm kızlar.

amanın kolay gelsin vala yanmışın sen :) nese en azından spor olur diye düşünerek kendini teselli et :)

selam herkese ben geldin
sabah kahvaltim iki sosis :59::59:
iki dilim ekmek yarim kk peynir bir kac dilim domates bir bardak cay

ögelen yemegi bir kase nesfit

aksama yemek yok :):52::52::52::52:
esim yemek yapma dedi yemicekmis dolayisiyla bende yemiyorum herhalde meyve ile gecistiririm.
saat 4 gibi sporumu yapicam bakalim bugünlük böyle

kızlaar nerdesinizz :)

ben bugün yine salonu astım :) biraz dolaştım falan ama hareket ettim bütün gün evde değildim
ara lokma yedim bitane ama ne zamandır yağlı yemediğim için midemi nasıl rahatsız etti anlatamam alıştık sağlıklıya şimdi yağlı yiyemiyoz :)

akşam yemeği 2 kepçe tarhana çorbası 4 yemek kaşığı taze fasulye yarım kase cacık 1 dilim ekmek ve tabiki vazgeçilmezim acı biber :)

kızlaar nerdesinizz :)

ben bugün yine salonu astım :) biraz dolaştım falan ama hareket ettim bütün gün evde değildim
ara lokma yedim bitane ama ne zamandır yağlı yemediğim için midemi nasıl rahatsız etti anlatamam alıştık sağlıklıya şimdi yağlı yiyemiyoz :)

akşam yemeği 2 kepçe tarhana çorbası 4 yemek kaşığı taze fasulye yarım kase cacık 1 dilim ekmek ve tabiki vazgeçilmezim acı biber :)

afiyet olsun canim bugün burasi sessiz
bende ögleden sonra bir armut bir kasede keskül yedim :)))
ama sonra 70 dk spor yaptim simdi midem kazindi azcik kalorisi az olan pirinc patlagi yiyorum

bilmiyorum canim yarin esimde evde spor yapamam artik o degilde yemegi kacirmasam :(
bu arada portakalda yedim :)

meyveden bişey olmaz :) amaann yandın vala neyse biraz dikkat edersin :) tut kolundan yürüyüşe götür ikna edebilirsen :)

ha onu ikna ederim yürür sever oda bisiklet falan sürerizde sonra aklimi celiyo gecen 2 saat bisiklet sürdük demez mi hadi gel mc donalds a gidelim soguk bi kola ic. o sicakta hayir diyemedim gittik bide patates aldik ohh.
tabi sonra geri 2 saat daha bisiklet sürdük.

bu arada bende 2 kuru pasta yedim :27: bi de 2 büyük bardak çay :)

ha onu ikna ederim yürür sever oda bisiklet falan sürerizde sonra aklimi celiyo gecen 2 saat bisiklet sürdük demez mi hadi gel mc donalds a gidelim soguk bi kola ic. o sicakta hayir diyemedim gittik bide patates aldik ohh.
tabi sonra geri 2 saat daha bisiklet sürdük.

e kafa kafaya olmuşsunuz en azından :) vala söyle çelmesin aklını falan sen de ben soğuk su alim :)

Back