Selam kızlar :))
çok mutluyum yaa çok mutluyuuuummm.
Fazla umutlu değildim tartıya çıkarken amaa çıktııııımmm veeee 2 kilo vermişiiiimm 1 haftadaa.
O kadar mutluyum ki,bide kaçamaklıydı yani.Rabbime şükür isteyince oluyomuş.
Biliyorum salı günleri tartı günü ama her zaman gelmiyodum ben buraya,arada uğruyodum
artık hergün uğrayıp yaptıklarımı paylaşıcam,her salı tartılıcam.
Çok mutluyum kızlar yaaa :) belki 2 kilo çok bi rakam değil ama ben artık motivasyonumu kaybetmiştim.
Hem başarıcağıma inanıyodum hemde olmaz gibi geliyodu ama herşeye rağmen umudumu hiç kaybetmedim ve böyle bi anda o 2 kilo beni öyle gülümsetti ki..Hayatta istediğim en önemli şeyin sağlıklı kiloma ulaşmak olduğunu bi kez daha anladım.
Bu arada kilo çizelgemide birazdan yapıcam..İlk önce sevincimi paylaşmak istedim.:76:
canım tebrik ederim hayırlı olsun ya bende inanıyorum hep beraber halledicez bu işi.Ya bıktım artık her yerden fırlayan etlerden,hareketimi kısıtlayan yağlardan artık kurtulalım şu ağırlıklardan inş.
vala siz verdikçe moralim düzeldi :) bi kuvvet geldi iki gündür saldıydım kendimi :)
hem regl dönemi hem de geçen hafta çok yordum kendimi heralde dün hele canm hiç bişey istemedi ablam zorla akşam yürüyüşe götürdü 1 saat yürüdük yoksa hiç bişey yapmadım dün öğleden sonra gidicem inş sporada kendimi toparlamam lazım salarsam gider :)
yok canım ya bence çok olmamış sonuçta peynir et grubundan.1 dilim ekmek 1 porsiyon çorba ile aynı.Yaklaşık 1 kase çorba,1-2 köfte ve 1 dilim ekmekle aynı yemişsin.
Bu arada kızlar ofisten ayrılıyrum dışarı işleri var bikaç tane.Oradan da eve geçicem.akşama anca biter işlerim zaten.OF OF evi görseniz talan edilmiş durumda.Bütün borular çıkartıldı ve yenileri takılacak.1 hafta bütün ev talan olacak.nasıl yapılacak temizliği hiç bi fikrim yok inanın.Perdelerden koltuklara heryer temizlenecekSanırım 2 hafta sürer bu temizlik.neyse ben kaçıyorum melekler kendinize dikkat edin.Bu arada arada 5 kayısı 10 fındık.Öğlen de 1 tabak barbunya,1 ayran,1 dilim çok tahıllı ekmek.Akşam da sadece salata ve çorbayla yırtsam çok sevinicem.çok öptüm kızlar.
kızlaar nerdesinizz :)
ben bugün yine salonu astım :) biraz dolaştım falan ama hareket ettim bütün gün evde değildim
ara lokma yedim bitane ama ne zamandır yağlı yemediğim için midemi nasıl rahatsız etti anlatamam alıştık sağlıklıya şimdi yağlı yiyemiyoz :)
akşam yemeği 2 kepçe tarhana çorbası 4 yemek kaşığı taze fasulye yarım kase cacık 1 dilim ekmek ve tabiki vazgeçilmezim acı biber :)
bilmiyorum canim yarin esimde evde spor yapamam artik o degilde yemegi kacirmasam
bu arada portakalda yedim :)
ha onu ikna ederim yürür sever oda bisiklet falan sürerizde sonra aklimi celiyo gecen 2 saat bisiklet sürdük demez mi hadi gel mc donalds a gidelim soguk bi kola ic. o sicakta hayir diyemedim gittik bide patates aldik ohh.
tabi sonra geri 2 saat daha bisiklet sürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?