Günaydın kızlar
Ya akşamdan beri çok canım sıkkın.Dün alışverişe gittim.Kendime pantolan alayım diye.Ama 44 beden ancak oldu o bilem sıkı geldi.Sinir ya benim acilen zayoflamam lazım.O yüzden akşam sadece yoğurt yedim.1 dili ekmek ile.
milk tebrik ederim canım hadi bakalım ağır ve emin adımlarla istediğimiz kilo olacağızmerhaba anca girebildim misafirlerim var kayınvalidemler o yüzden size pek katılamıyorum ama mutluluğumu paylaşmak istedim sabah açken tartıldım ve 72.6 kg geldiminanamadım 3 kere tartıldım hep aynı çok mutluyum
rabia bozma moralini bende yazlıklarımı çıkardım bikaç parça ve hiç birine olamıyorum malesef.Hatta bir tanesini de evde tadilat olduğu için mecburen giydim üstümde şu an ve inan zor nefes alıyorum.Ama biz karar verdik ne de olsa bu sefer yılmak yok hep beraber vereceğiz biraz abırla 6 ay sonra hayat bizim için çok farklı olacak inş.Ya bu arada senin ideal kilo 65 dil mi?yani 19 kilo 25 nerden geldi?Günaydın kızlar
Ya akşamdan beri çok canım sıkkın.Dün alışverişe gittim.Kendime pantolan alayım diye.Ama 44 beden ancak oldu o bilem sıkı geldi.Sinir ya benim acilen zayoflamam lazım.O yüzden akşam sadece yoğurt yedim.1 dili ekmek ile.
kızlar günaydın.
rabia bozma moralini bende yazlıklarımı çıkardım bikaç parça ve hiç birine olamıyorum malesef.Hatta bir tanesini de evde tadilat olduğu için mecburen giydim üstümde şu an ve inan zor nefes alıyorum.Ama biz karar verdik ne de olsa bu sefer yılmak yok hep beraber vereceğiz biraz abırla 6 ay sonra hayat bizim için çok farklı olacak inş.Ya bu arada senin ideal kilo 65 dil mi?yani 19 kilo 25 nerden geldi?
canım en azından benim gibi doktordan fırça yemezsin kiloların yüzünden biraz daha verirsin.Sana şu kadarını söyliyim ne kadar versen kar çünkü emin ol hamile kıyafetleri bile olmadı bana o dönemde.3 ayda 10 kilo versen mesela.Ve hamileliğini 3 ay ertelesen de olma mı peki?
ya hayırlısı be arkadaşım sen yine de o zamana kadar yılma beraber verelim olduğu kadar.en kötü ihtimal üstüne almadan hamile kalırsın.Bozma moralini vücüt bizde nasılsa olacak şimdi ya da doğumdan sonra ama olacak her durumda inş.Yeter ki çini ferah tut.
Selam kızlar :))
çok mutluyum yaa çok mutluyuuuummm.
Fazla umutlu değildim tartıya çıkarken amaa çıktııııımmm veeee 2 kilo vermişiiiimm 1 haftadaa.
O kadar mutluyum ki,bide kaçamaklıydı yani.Rabbime şükür isteyince oluyomuş.
Biliyorum salı günleri tartı günü ama her zaman gelmiyodum ben buraya,arada uğruyodum
artık hergün uğrayıp yaptıklarımı paylaşıcam,her salı tartılıcam.
Çok mutluyum kızlar yaaa :) belki 2 kilo çok bi rakam değil ama ben artık motivasyonumu kaybetmiştim.
Hem başarıcağıma inanıyodum hemde olmaz gibi geliyodu ama herşeye rağmen umudumu hiç kaybetmedim ve böyle bi anda o 2 kilo beni öyle gülümsetti ki..Hayatta istediğim en önemli şeyin sağlıklı kiloma ulaşmak olduğunu bi kez daha anladım.
Bu arada kilo çizelgemide birazdan yapıcam..İlk önce sevincimi paylaşmak istedim.:76:
Canım tebrik ederim bak ne güzel haftada 2 kilo süpersin.Az değil deme bence çok iyi bir kilo.Bizler burada sabit kalınca bile seviniyoruz valla.
tebrikkllleeerrr tebrikleeerrrr :)
önümüzdeki haftada bize kısmet inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?