Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

bende 2 haftadır basen çalışıyorum çok faydasını gördüm. malum basenden şikayet edenlerdenim

dikkat ediyorum dediysem çok deldim ama önceki gibi tabak tabak yemedim.O anlamda.
Ya nasılsa en çok vermesi gereken benim kızlar yani anca size yetişirim sanırım.Dile kolay 24 kiloDaha yolum çok uzun ama hep beraber vereceğiz inş.

Bu arada yediklerimi yazıyım bugün.Ay çok heyecanlıyım verdiğim kilo vermem gereken yanında devede kulak ama ne yapıyım ya fakir avuntusu işte.Sabah ballı suyumu içtim 35 dakika spor ve ödül olarak iyi bi kahvaltı ettim açıkcası.' dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,3 zeytin,salatalık domates.Şimdi de 5 kayısı ve 10 fındık yedim ama geç geldiğim için yemek baya geç vakte kalacak sanırım.Daha yeni ara öğünü yedim çünkü

kızlar benim çıkmam lazım eve tamir için geleceklerdi adamlar yarın ama arayıp bugüne geleceklerini sölemişler.Akşama giremem büyük ihtimal ama yarın sabah burdayım inş.Kendinize iyi bakın

selamlar bende sabitim bu hafta :) regl dönemi ondan sanırım

sabah kahvaltımı yaptım 1.5 dilim ekmek peynir 5 zeytin falan
türk kahvesi içtim

öğlende kabak kavurması makarna hazırlıyorum yoğurtla
şimdilik bu kadar spora gidemedim daha babanem umreye gitmişti o geldi misafirler falan sıra gelmedi daha spora :)

Fatta canım benim senden daha fazla vermem gereken kilo var.Ama inşallah hep beraber vereceğiz. senin azda olsa kilo vermene sevindim.Bu hafta 1 olur haftaya daha da azmedersin.

Oslew canım sen regle döneminde olduğundan vermemiş gibi görünebilir ama bence sende bu hafta enaz 1 kilo kaybın vardır.Neyse haftaya eklensin oda.

Beyaz canım vereceğiz inşallah kiloları şu moral bozuklukları zaten bize yemek yedirtiyor.

Bu arada yeşim canım senin ne kadar güzel bakıyorum profilinde 1,80 kg kalmış.Anam 1,80 kg nerede 25 kg nerede.Oy canım sıkıldı.Bakalım bugün ne yemek yiyeceğim.Bu arada arada biz tane marul yedim ve kuşburnu çay içtim.

merhaba anca girebildim misafirlerim var kayınvalidemler o yüzden size pek katılamıyorum ama mutluluğumu paylaşmak istedim sabah açken tartıldım ve 72.6 kg geldim inanamadım 3 kere tartıldım hep aynı çok mutluyum

tebrik ederim canim
basarinin devamini bekliyoruz

tebrik ederim canim
basarinin devamini bekliyoruz

teşekkür ederim canım sayenizde çok iyi motive oluyorum bırakmak istesem de bırakamıyorum inşallah hep beraber sonuna kadar gideriz. kahvaltımı da yazayım
bir yumurta ile yapılmış peynirli omlet( bugün torpil geçtim kendime)
bol domates biber salatalık
1 bardak portakal suyu
1 dilim tam buğday ekmeği (aslında 1 dilimi bitiremedim)

şimdi de yeşil çay içicem kayınvalideciğimle

mızıkçılık yok sen de yarın tartıl ama gelecek haftayı bekleme

moralin bozuk olsa da salma kendini hem kilo vermek moralini de düzeltir canım. haftaya daha iyi bir sonuç alırsın eminim

tebrikler canım inşallah devamı çok çok gelir

Canım tebrik ederim.Ne güzel bir haber.Bu arada ben öğlenliğimi yazip ;
1 kepçe çorba,
1 kepçe kuru fasulye
1 kaşık pilav
çok azda irmik helvası tattım.

Ama sanırsam kuru bana gaz yaptı.Şişkinlikten patlayacağım.Şimdide bir kuşburnu çay içim dedim.

ayyyyyyyy bugün hava çok bunlatıcı yağmurda bi yağamadı çiseliyo duruyo bi indirse :)
spor yattı bugün hiiç canım istemiyo
öğlen kabak yemedim onun yerine yoğurtlu havuç salatası yedim makarnayla
akşam için salata yapıcam şimdi yeşilçay içicem :)

canım bende bugün 3 tane kuşburnu çayı içtim.Aradada 1 tane salatalık yedim.Akşama eve biraz geç gideceğim o yüznden ne yiyeceğimi şuan bilemiyorum

bende bugün bi değişiğim vala :) havadan sanırım bi de regl olcam ağrım var ama bişey yok :)
yeşil çayın suyu kaynarken ben soğuk bi soda indir dim mideye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…