Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kızlar valla sonuna kadar haklısınız.Fatta canım biz spor yapmıyoruz diye yavaş yavaş olacak.Oslew'in hızına yetişemiz zaten ama olsun o istediği kiloya ulaşsın bize destek olur buradan birazdan öğlen yemeğini yiyeceğim.Yemekte ayran hindi kavurma bulgur pilavı ve çorba var.Bulgur pilavı yiyebilirim değilmi kızlar ?

çorba yarım kase bence :) tabiki yiyebilirsin bende makarna yiyicem birazdan 4-5 yemek kaşığı sende o kadar yiyebilirsin ama ekmek yememeni tavsiye ederim :) çünkü hem çorba hem pilav ikiside ekmek yerine geçiyo zaten
afiyet olsunnnnn şimdiden :)

merhaba kızlar ben geldim çok enerjik hissediyorum kendimi tabi o kadar yemekten sonra
yeşil çayımı sularımı hüpletiyorum akşamada egzersizimi yapacam cumartesi bekle beni 52 olacammmm

Canım inş hedef kilona çok az kaldı ama 52 olduktan sonra da bizi bırakma olma mı:)
ben de 2.bardak yeşil çayımı içiyorum.Bu arada yeni birşey öğrendim.Yeşil çayı aç karnına içmek yani yemeklerdne önce içmek daha faydalıymış.Bakalım deniyoz görcez faydalı mı dil mi?Öğle yemeğim 6 yeme kaşığı barbunya 1 dilim ekmek.Daha yeni yiycem.AKşama temizlik var ama inş zaman kalırsa spor da yapcam.

inşallah canım bırakmam
ben yeşil çayı hep aç karna içerim oda beni tok tutar bak canım çekti gideyimde hazırlayayım kendime:86::86:

yürü be yeşimim kim tutar seninle.İnş az kaldı.Darısı da başımıza

ara öğün zamanı.5 kuru kayısı yiycem.Akşam da hedefimde yoğurt içine taze nane ve çorba var ekmeksiz.çünkü yarın TARTI günü.Çok heyecanlandım yaf:)sanki 1 senedir diet yapıyo gibiyim nedense.Sizde de bu var mı?

kızlar bana müsade. yarın Sabah TARTI günü.bakalım ne olduk bir haftada.Yarın görüşürüz melekler.

kızlar bana müsade. yarın Sabah TARTI günü.bakalım ne olduk bir haftada.Yarın görüşürüz melekler.

görüşürüz tatlım.Valla ben pazartesiye kendimi salmış olarak başladım nedense.Ben yarın heyecanlı değilim baskül kesin yukarı gösterecek gibi.Ay niye ben bugün çok motivesizim

canım regl dönemin yakınsa moralsizlik olabilir.Ama merak etme en kötü ihtimal almamış olcaz bakalım.

selamlar anca gelebildim

ara öğün olarak orta boy 1 muz yedim
sporumuda yaptım

akşam yemeği olarak kepek ekmeğine küçük bi kafa peynir ve domatesle sandviç yapıcam canım istedi :) bugün çok yoruldum inş yarın yararını görürüz :)

oslew canım muhakkak yararını görürsün.Sakın o konuda şüpheye düşme.

Fatta canım regle dönemim yaklaşıyor herhalde dediğin gibi onun etkisi olabilir.

Günaydın canlarım nasılsınız bakim ben bugün mızıkçılık yaptım ve tartılmadım.Çünkü karnımda acayip bir şişkinlik vardı tartılırsam fazla çıkacağımı biliyorum o yüzden hiç sabah sabah moralimi bozmayayım dedim.Bana kızmayın ben 1 hafta sonra tartılırım olurmu ?:18::18:

Buarada kızlar kahvaltımı yazim bari :

2 dilim salçalı kepekli ekmek ve çay içicem.Henüz daha yemedim.

slm arkadaslat bir kac gündür yazamiyorum,
bu ara moralim bozuk biraz ve 3-4 gündür dengesiz besleniyorum
tartildim kilo almamisim ama vermemisimde sasirmadim bekliyodum.
umarim toparlarim kendimi
kahvaltidan basladim toparlamaya
bir bucuk dilim kadar kizarmis ekmek bir adet kadar tavada yumurta ve bir bardak tek sekerli cay ev islerimi yapinca sporumu yapcam hadi bakalim tekrardan kolay gelsin bana :)

Kızlar günaydın.anca girebiliyorum sabahdan beri dışarda işler bitmedi bi türlü.
yeşim canım belki adet öncesi dönemdesindir ondan 1 kilo fazla çıkıyor çoğu zaman ama olsun merak etme 3 kilon kalmış onu da hep beraber vereceğiz.
Rabiacım bence de gerek yok tartılmaya çünkü dediğim gibi nasılsa en az 1 kilo fazla çıkacaksın haftaya 2 kilo isteriz ama.Yanlız bunu senin abşarabileceğini bildiğimiz için diyorum.
Beyaz canım almamak da mantıklı zaten bizim sorunumuz almamız değilmiydi.Amaç ya sabit dursun ya da gerilesin onu da başarmışsın zaten.HAftaya daha ii olacak inş.Bırakmak yok yanlız hep beraber yola devam edeceğiz.
Dün akşam sadece çorba ve yoğurt yedim.Gece de 4 çilek ve 2 bardak yeşil çay.
Bu Yeşil çay bende çok etki etti sanırım.Sabah da aç karnına tartıldım ve sonuç 77.9
Açıkcası ilk hafta olmasıyla da alakalı olabilir çünkü ciddi anlamda dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…