• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

kızlar bu arada dün gülben ergenin programına rastladım.Orada bi bayan baharat ve doğal beslenme üzerine konuşuyodu.Bi şey ilgimi çekti.Diyor ki bayan zayıflarken 1 tatlı kaşığı kadar arı poleni tüketin.Sarkmaya iyi gelir ve kilo vermenize yardımcı olur.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bir de kolun alt kısmı ve göğüslerde sıkılaşma için ne tür egzersiz en iyisi sizce?ben bi taraftan da bunlar için uğraşmak istiyorum

bende bilmiyorum vala araştırmak lazım
su şişeleri yardımıyla değişik hareketler yaparak sıkılaştırabilirsin kolları ben lesli yaparken kullanıyodum su şişesi şimdi sporda 2.5 kiloluk dambıllar 2 set 12 çalıştırtıyo çokta yüklenmiyorum zaten orda kollara genelde bacak çalışıyorum netten kol hareketleri falan bak 10tane yap bırak mesela bikaç gün sonra arttırırsın birdende yüklenme :)

Kızlar tekrar mrb :)
Öncelikle hepinize başarılar diliyorum.
geçen sene diyetisyene gitmiştim,ilk ayda 8 kilo vermiştim sadece sağlıklı beslenerek.
Sonra işim çıktı gidemedim falan geri aldım..bi daha ki gidişimde yine 8 kilo verdim..sonra yine aldım..
Nasılını,nedenini sorgulamıyorum çünkü nasıl aldım neden aldım,neden yedim bunların hepsi anlık şeyler.Hani yemicem yemicem deriz bi bakmışız lüpletmişizdir.Geçmiş geçmişte kaldı..bi ay olucak,
beslenme programlarımı değiştirerek uyguluyorum ama tartılmak istemiyorum.Şöyle belirgin bi fark olsun,kilo verdiğimi hissediyim öyle tartılıcam inş..Yediklerimide yazıyorum,bi kaç gündür yürüyüşe de gidiyorum. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla ideal kilomuza inebiliriz.

geçen sene diyetisyene gitmiştim,ilk ayda 8 kilo vermiştim sadece sağlıklı beslenerek.
Sonra işim çıktı gidemedim falan geri aldım..bi daha ki gidişimde yine 8 kilo verdim..sonra yine aldım..
Nasılını,nedenini sorgulamıyorum çünkü nasıl aldım neden aldım,neden yedim bunların hepsi anlık şeyler.Hani yemicem yemicem deriz bi bakmışız lüpletmişizdir.Geçmiş geçmişte kaldı..bi ay olucak,
beslenme programlarımı değiştirerek uyguluyorum ama tartılmak istemiyorum.Şöyle belirgin bi fark olsun,kilo verdiğimi hissediyim öyle tartılıcam inş..Yediklerimide yazıyorum,bi kaç gündür yürüyüşe de gidiyorum. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla ideal kilomuza inebiliriz.

merhabalar canım ;

Diyetisyenin verdiği liste sende yokmu canım bak ne güzel o liste ile ayda 8 kilo vermişsin.Ona tekrar başla belki tekrar kilo verirsin.Sen bizi burada diyetisiyenlerinmiş gibi düşün hergün bize gel hesap ver.Kendini o zaman salmazsın zorunlu hissedersin.Ben artık öyle yapacağım burada yazdığıma artık uyacağım.

sorma arkadaşım sorma dibini görmeden bırakmıyodum bende.İşte şimdiye kadar hep onun çilesi zaten.inşallah arkadaşım herkes verecek kiloları ve kurtulacağız.bakalım benim hedef 3 ay sonra 10 kilo.Hedeflerimizi hep beraber halledicez.
Bu arada ben tamamen unutmuşum ya 1 ay sonra benim kuzenin nikahı var 21 mayıs.Off ya o zamana kadar 3-4 kilo vermiş olsam bi takımım var geçen sene aldığım.onun içine girebilirim.Şu an heryeri fırtlıyo malesef.Yoksa kıyafet bakmak zorunda kalacağım yaaa:(İnş veririm de bişeyler ayarlamak zorunda kalmak zorunda kalmam

sorma arkadaşım sorma dibini görmeden bırakmıyodum bende.İşte şimdiye kadar hep onun çilesi zaten.inşallah arkadaşım herkes verecek kiloları ve kurtulacağız.bakalım benim hedef 3 ay sonra 10 kilo.Hedeflerimizi hep beraber halledicez.
Bu arada ben tamamen unutmuşum ya 1 ay sonra benim kuzenin nikahı var 21 mayıs.Off ya o zamana kadar 3-4 kilo vermiş olsam bi takımım var geçen sene aldığım.onun içine girebilirim.Şu an heryeri fırtlıyo malesef.Yoksa kıyafet bakmak zorunda kalacağım yaaa:(İnş veririm de bişeyler ayarlamak zorunda kalmak zorunda kalmam

canım verirsin 3-4 kilo bak hergün düzenli spor yaparsan daha takviyeli olur daha iyi verirsin.

kızlar bende 3 çay bardağı yoğurt yedim şimdiye kadar dahada bir sey yemem
2fincan yeşil çay şimdi bir tanede yanıma aldım ve 1.5 litre su spor için takatim yok ama hafta içi bayagı hareketliyim işe gidiyorum hafta sonu tatil olsun:66::66::66:

merhabalar canım ;

Diyetisyenin verdiği liste sende yokmu canım bak ne güzel o liste ile ayda 8 kilo vermişsin.Ona tekrar başla belki tekrar kilo verirsin.Sen bizi burada diyetisiyenlerinmiş gibi düşün hergün bize gel hesap ver.Kendini o zaman salmazsın zorunlu hissedersin.Ben artık öyle yapacağım burada yazdığıma artık uyacağım.

Dedim ya canım,beslenme programlarımı değiştirerek uyguluyorum.Hiç atar mıyım o listeleri :)
Belkisi yok vermem lazım -ki benim metabolizmama göre ayarlandığı için verceme inanıyorum :)
Çok güzel fikir zaten o yüzden buraya geldim:) kaç gündür düşünüyodm gelsemmi diye bi kere mrb dedim ama uzun uzun yazmadım bişeyler.Çok sevdim bu başlığı :)

İnşaallah canım ya inşaallah,tüm kalbimle hepimiz için diliyorum.
Verirsin arkadaşım ya 3-4 kilo dediğin ne ki,5 kilo bile verirsin :) bak ben sana güveniyorum.
O potansiyel hepimizde var,o potansiyeli ortaya çıkarıcak güçte.Yeter ki isteyelim..ben hepimize
inanıyorum..

kızlar bu arada 3 bardak yeşil çay içtim geldiğimden beri.Nasıl bir vicdan azabıyla kavrulduysam hararetimi bi bu kesti herhalde:)Ben 1 büyük fincana 1 tatlı kaşığı yeşil çay koydum.Tane tarçının ucunu kırdım biraz bi de 1 dilim limon.Demledim 1 dakka falan.Sonra da şekersiz içtim hafif ılıkken.Güzel oldu acısı gitti epey sanırım.1 saat sonra falan meyve yiycem inşallah.

hakket bende unuttuydum bugün hiç içmedim sen söyleyince kalktım yaptım kendime yeşilçay :)

geelll vatandaşşş gelll gellll :66::66::66:
ne kadar kalabalık o kadar motivasyon oh oh oh

bende bugün yediklerimi paylaşayım :24:
sabah
(geç kalktığım için)
bir dilim çavdar ekmeğin üstüne krem peynir
yeşil çay

ara
yarım k bar
51 yerde

öğle
yarım tabak yaprak bezelye kavurma