Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

çok fazla kaçırdım gözüm döndü ne bulduysam yedim
yarın 1-2 kilo fazla çıkacam ama moralimi bozmayacagım dengelemem lazım:26::26:
hafta sonlarını hiççççççççççççç sevmiyorum hep kaçamağım hafta sonu evde olmak bana göre değil......

kızlarrr; bende anlatiyim kilo verme hikayemi... öncelikle çok zayıf bi kızdım 47 filan 12 haftada 14 kilo aldım okula eşofmanla gitmeye başladım bi gün arkdaşım sana kot alıcam dedi canım sıkıldı gittim kendime kot aldım 2 hafta sonunda onunda olmadığını görünce işte bu milattır dedim. Şimdi size yaptığım rejimi yazıyorum ve iddaa ediyorum %75 herkesde işe yarar
sabah: bir haşlanmış yumurta, bal, biraz zeytin, bolca peynir ama çok tuzlu ve yağlı olmicak, çay ama küçük bardak (midemiz genişlemesin) domates, salatalık (tutsuz ama zeytinyağlıyabilirsiniz)
öğlen: yoğurt, elma, salata, elinizin içi kadar ızgara et yada balık (ekmek yemek yok)
akşam: yine ızgara ve küçük kase çorba (ekmek yemek yok)
Önemli notlar: 7den sonra asla yemek yok
tatlıyı abartmıyoruz illa yicekseniz öğlen yiyin
hergün 3 litre su
sabah ılık limon suyu
akşam çok açıkırsanız (malum önümüz yaz) meyve yiyin
ve ve ve günde 2 saat yürüyüş bunun 1 saati yokuş yukarı olsun (popolar yukarı )
porsiyonlar abartılmıcak örneğin; domates dedimse 2-3 tane değil (ama çeridir onu bilemem ) yada ekmek günde 4 dilimi geçmesin
salata ve yoğurtlar yine küçük kaseyle
her akşam ılık banyo
ben yaptım ve 6 haftada formuma kavuştum..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar okula gitmeden yazayım dedim
dün çok çok kaçırdım kilo değilde vücudum su topladı bu gün atacağım onu yarına tartılıyoruz öyle mi:26:
KAÇAMAKSIZ AZ KALORİLİ GÜNLER HEPİMİZEEEEEEE

Günaydın canlarım öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum;

Haftasonlarını çok seviyorum ama şu boğazıma hakim olamıyorum.Dün pikniğe gittik ve orada biraz kaçırdım gerçi top oynadık yokuş yukarı çıktık falan derken eritmişizdir zaten.AMa vücudum o kadar hamki dnden beri dökülüyorum.Bacaklarımın arkası felaket ağrıyor.

günaydın kızlar.Herkese yepyeni mutlu ve kalorisiz bir hafta benim hediyem olsun:))
aysen 34 hoşgeldin.
Yesim senin adına ne kadar sevindim accık bi şey kalmış oda 1-2 haftaya gitcek inş.
Rabia olsun hareket etmişsin en azından ordan yırtcan kaçamaklar konusunda.
Ben dün spor yapamadım.Dinlenme günü ilan ettim kendime.:)Yediklerime gelince:
Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek,1 kk peynir,3 zeytin
arada 8 çilek
öğlen 2 köfte,2 dilim ekmek
arada 1 bardak süt
2 arada 2 dilim ekmek 1 kk peynir
akşam 1 kase çorba,5 yemek kaşığı ıspanak
Benim de dondurma kaçamağım oldu malefes.3 top yedim

Bu arada kzılar cumartesi arada 5 kayısı yedim ve akşama sadece 1 kase çorba,yarım çay bardağı leblebi yedim.Bir de arada 1 nescafe.İnş o açığı kapatmışımdır.

Ya kızlar yarın tartı günü.Çok merak ediyorum.İlk hafta diye 2 kilo falan versem süper olur ama çok kaçamak yaptım bu hafta sanmıyorum.

Ayrıca da biraz canım sıkkın bugün.Bazı insanlar başkalarına yalakalık yapılınca sadece değerli olacaklarını sanıyorlar.Ne yazık.Bir de sen bunun anormal olduğunu ima edince agresif ve katı oluyosun.Neyse ya zamana bırakmak ve gereksşz konuşmamak en iyisi sanırım.

canım insanları anlamak zordur.Boşver tatlı canını böyle insanlar için sıkma.İnsanlar kendi tavırlarının hiçbir zaman farkında olmazlar her zaman başkasında kusur ararlar.Neyse sıkma canını,
Tartı gününe gelince canım haklısın bendeki kaçamaklar ve hombulluğumdan tartı ancak gram oynar.Neyse vereceğiz inşallah.

Sabah kahvaltıma gelince ;

3 adet grisini 1 bardak süt.Birazdan da nescafe içeceğim.Dünkü yorgunluk uykumu getirdi.Uykumun açılması lazım.

günaydınlarrrr

dün bende spora gidemedim evde temizlik vardı bi de pazarları 6da kapanıyo o yüzden yetişemedim :)
ama 2 odanın halısını fırçaladım :) azcık ter attım :)

sabah 2 bardak su içtim sonra 1 dilim ekmek ve peynirle kahvaltımı yaptıımm
sonra spora gittim :) 1 saat step aerobik :)

öğlen yemeği makarna ve biber domatesli ve yoğurt :)

sonra kavitasyon var bugün ona gidicem ordan salona geçicem sporumu yapıcam
akşam da salata düşünüyorum
çok koşuşturmalı bigün olcak

yarın sabahı iple çekiyorum
sporda teyzeler süzüldün diyolar

oslew canım herşeyin başı karar vermektir.Sende bunu verdin ve devamını getirdin.Ben kesin karar -veremiyorum demekki

oslew maşallah kız hızına yetişemiycez valla.Hadi gayret az kalmş zaten.
Bu arada sabah ballı suyumu içtim.üstüne 2,5 bardak su,1 dilim tam buğday ekmeği,salça,1 kk peynir arada da 2si bir aradalardan içtim.Birazdan da salata yapcam ekmeksiz onu yiycem.

bilmiom vala senelerdir kalkıştım bu işe bu sene ilk defa bu kadar azimliyim bi de verdiğimi gördükçe daha çok gaza geliyorum heralde
kadının biri de diyo mutlusun bugün :) daha iyi hissediyorum kendimi açıkcası bu son şansım diye düşünüyorum eğer başarısız oldum diyip bıraksaydım bi daha diyet işlerine girmicektim o yüzden bu kadar devam ettim hep 2 ayda bırakıyorum devamı gelmiyo diye bu sefer devam edicem dedim :) inş dahada iyi olur

rabiacım tek sorunun hareket her yerim ağrıyo diye kesinlikle bırakmıcaksın bütün gün oturduğun için yavaş yavaş verirsin belki ama verirsin hareket etmen lazım

hadiiiiii bakalım hoppidi hoppidi zıplayalım aç müzik akşamları zıpla evde ben öyle yapıyorum bazen ablam delimisin napıyon diyo hareket olsun :)

bende yeşil çay içicem şimci :)

rabia bizimki de yavaş yavaş,biraz daha uzun sürede de olsa olacak inşallah.Bazen başarı öykülerini okuyorum da millet 2 sene uğraşmış yılmamış.Ve BAŞARMIŞ biz de yılmazsak başaracağız inş.Kendi adıma söliyim en keşke dikkat etmeyip salladığım zamanlarda az değil yani.Nerdeyse kendimi bildim bileli kiloluyum üstelik.Fakat önemli olan YILMAMAK VE BAŞARACAĞIMIZA İNANMAK.Yeter ki birbirimize destek olup yılmayalım.Ben buradan çok destek alıyorum iiki de bu konuyu açtın oslewle.Hep beraber yapacağız vereceğimiz kilo hemen hemen aynı sonuna kadar destekleşelim inş.Merak etme olacak hepimiz 38 beden olacaz sonunda yeter ki yılmayalım.

evet amaann nasılsa veremiyorum yiyim olmuyo tabi canımız ne istiyosa yicez ama az
zaten bize zararlı olduğunu anlayınca canımız istemicek çok yemek :)
nolur bırakmayın devam edin hep beraber başladık hep beraber bitirelim

oslew ne gariptir bende buraya başlarken aynı şeyi düşündüm.Çünkü yeter artık yıldım bu sorunla barışmaya çalışmaktan dedim bende.Çocukkenden itibaren hep ne giysem derdi yaşadım ömrümün yarısında(Diğer yarısı varsa tabi)Bu sefer son kez uğraşacağım dedim.İnş yılmayız ve başarırız çünkü artık dolabı açıp ne giysem diye düşünmek çok yoruyor.Neye el atsam biyerimi çok belli ediyo diye geri koyuyorum ve nerde en gıcık duran kıyafet varsa onu giymek zorunda kalıyorum.Malum yağlar bıngıl bıngıl fırlıyo diğer spor tarzlardan.Bu sabah bile aynını yaşadım ve bıktım.Bu kilolu olmaya harcadığım tahammülü kilo vermeye de harcayabilirsek hep beraber vereceğiz inş.

evet benim ablam çok zayıf mesela onda 100 tane kıyafet varsa bende 50 bile yoktur
hergün aynı şeyleri giyiyorum zaten canım hiç bişey almakta istemiyo hep bi sorun çünkü beğendiğin olmaz beğenmediğini alırsın o da ayrı işkence niye kendimi üzelim :) kurtulalım bunlardan gitsin :)
vala kışlık pijama eski kıyafet ne varsa atıyorum :) seneye inş küçük bedenlerini alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…