olmaz di mi içiyim bi tane:)))zaten benim şekerle aram pek yoktur içeceklerimin hepsini şekersiz içiyorum.Bitki çayları da dahil.
Hem kardeşimi de gönderdim efkarlandım efkar dağıtıyım accık
selam merhaba herkesebende bugün diyete başladım daha önceki girişimlerim hüsran oldu bu sefer acabasız başladım diyete zaten yemeğe dükün bi insan değilim 1 gün aç kalıyım etkilemez ama şu abur cuburlar yok tv izlerken yok otururken atıştıra atıştıra nerdeyse hiç yemek yemez haldeyim hep abur cubur atıştırmalık şeyler ve en önemlisi hareketsizlik hiç ne spor ne yürüyüş.öyle işte bakalım bugün başladım canım hiçbirşey yemek istemiyor sabah bir avuç çağla yedim şimdide patates haşlıyorum yoğurtla yiyicem hı bide unutmadan ben hiç su içmem iki günde bir anca bir bardak şaka değil gerçekten su içmeyi unutuyorum resmen.bu saçma sapan yemek düzensizliğiyle 2 sene içerisinde 65 kilodan 100 kiloya çıktım ne kıyafetlerim oluyo ne içimden hadi geziyim demek geliyo ne giyicemki diyorum içimden eskiden gider gezer birşeyler alırdım hep üzerime şimdide alıyorm ama tabi beğendiğim şeyler olmuyo.boyum 1.72.bakalım benim serüvenim nasıl ilerleyecek.diyet yapan herkese başarılar diliyorm.65 kiloda 38 beden giyiyorum ve daha zayıfı yakışmıyor yüzüm çöküyor tekrar 65e dönme dileğiyle..
rabia sorma ya ben de şu an zayıflamaya yoğunlaştığımdan herhalde durup durup olmayan kıyafetlerimi deniyorum 1 gün arayla.Sanki bu kilolarımı 1 günde almışım da bir gün dikkat edince hepsi su gibi akıp gidecek vücudumdan(
Ama neyse yılmayacağız süremiz 3 ay.Milk lütfen sende yılma bakalım 3 ay sonra ne olacak?YIlmamak esas prensibimiz olsun vermek değil.Bence birbirimizi bu yönde motive edelim.En azından ben size şikayet ettiğimde bbeni bu şekilde motive eder misiniz dostlar?
afiyet olsun canim ya
umarik kisa zamanda tekrar kavusursunuz kardesinle
ne güzel sekersiz icebilmen en büyük zaafim seker
sekeri ve sekerli olan seyleri cok seviyorum:84::84::84::84:
rabia sorma ya ben de şu an zayıflamaya yoğunlaştığımdan herhalde durup durup olmayan kıyafetlerimi deniyorum 1 gün arayla.Sanki bu kilolarımı 1 günde almışım da bir gün dikkat edince hepsi su gibi akıp gidecek vücudumdan(
Ama neyse yılmayacağız süremiz 3 ay.Milk lütfen sende yılma bakalım 3 ay sonra ne olacak?YIlmamak esas prensibimiz olsun vermek değil.Bence birbirimizi bu yönde motive edelim.En azından ben size şikayet ettiğimde bbeni bu şekilde motive eder misiniz dostlar?
canım bende şeker yok ama hamur işi ve karbonhidrat grubuna karşı dayanamıyorum.1 tepsi börek versen yarısından fazlasını yerim bir oturuşta(aşağıda yuhhhhhhh efektini bulamadım kendim yazıyım dedim kendime YUUUHHHHH:))
canım bende şeker yok ama hamur işi ve karbonhidrat grubuna karşı dayanamıyorum.1 tepsi börek versen yarısından fazlasını yerim bir oturuşta(aşağıda yuhhhhhhh efektini bulamadım kendim yazıyım dedim kendime YUUUHHHHH:))
herkesi zafi farkli iste börek falan severim elbet ama yememekte o kadar zorlanmam ama önümde pasta cikolata tatli olsun zorlaniyorum.
bir haftadir dondurma yemiyorum biliyorum yemege baslarsam ölye bir top iki top dondurma yetmez bana en iyisi hic yememek
haklısın rabia ama inş burada birbirimizin zayıf anında yardımcı olacağız.
Bu arada kızlar ben kaçıyorum artık.Kendinize dikkat edin.Yarın görüşürüz.
oh oh motive süper :) devam kızlar
ben erken akşam yemeği yaptım bugün yine kabak ve yoğurt ama ekmeğim bittiği için normal ekmek yedim ne zamandır yemiyodum :)
6da spora gidicem ama sadece yürüyüş yapıcam çok yorgunum kollarım özellikle çok ağrıyo :)
düzenli bi şekilde yiyip sporada ağırlık verirsek her derdimizden kurtulucaz yalnız yememek değil düzenli ve az yemek bunu unutmayın hiç
yapcaksın çok yorulsanda yapcaksın ben bu kilolardan kurtulcam diyosan eğer yapmak zorundasın
ben spora gitmedim ya bugün çok yorgunum şu anda mesela ama içim içimi yiyo gitmedim diye onu yapmazsam olmaz biyanım diyo aman otur biyanım hadi kalk git diyo
eğer para verince kendini zorunlu hissedip gitceksen evine yakın bi spor salonu bul bence
yok canım evime yakın spor salonu yok.Hem biliyorsun ben ancak akşamaları evdeki işlere zor yetişiyorum.Tek pazarım var onuda spora harcayamam.Elimden geldiğince bişeyler yapacağım artık.
ben geçen sene diyetisyene gittim işte onu uygulayarak ve haftada bikaç gün hergün çıkmıyodum yürüyüşe 1 saat yürüyerek 1.5-2 ayda 5-6 kilo verdim sonra durunca bıraktım ama almadım geri ve 81dim bu sene başlarken istanbula gidip gelmiştim orda 2 kilo aldım 77le başladım o iki kilo oturmadığı için ilk giden o oldu sonrasını biliyosun zaten çabamı falan yani çok fazla değil 1 saat ayırcaksın çok zor biliyorum ama yeri gelcek 1 saat geç yatcaksın ama sporunu yapmadan yatmıcaksın en azından haftada 4 gün hergün olmasada biraz daha gayrettttt hadi lütfen hep beraber bi çaba gösteriyoruz hep beraber başaralım başarı hepimizin başarısızlık yine hepimizin siz olmasanız ben çoktan bırakmıştım
Ya çok haklısın ama ne zaman spor yapsam ertesi gün iş yerinde kolam kanadım kalkmıyor bir yorgunluktur var.Ama yarından itibaren havale açıcakmış biraz daha gayret ederim zaten havada geç kararıyor.Yürüyüş yapabilirim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?