• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

bende iki aydır dikkat ederek 5 kilo verdim. evlendikten sonra aşırı kilo almıştım, çok şükür zayıflamaya başladım

verdiğim paranın her kuruşunu kullanmak üzere :)
tekrar gittim spor salonuna ve 45 dk değişik tempolarda yürüdüm daha yürücektim 1 saati geçcektim ama kalabalıklaşmaya başladı e başkasının hakkını yemek olmaz :) yarın daha erken gidicem :66:

verdiğim paranın her kuruşunu kullanmak üzere :)
tekrar gittim spor salonuna ve 45 dk değişik tempolarda yürüdüm daha yürücektim 1 saati geçcektim ama kalabalıklaşmaya başladı e başkasının hakkını yemek olmaz :) yarın daha erken gidicem :66:

bencede canım gidebildiğin kadar git.Ne kadar çok yaparsan o kadar kar.Hem maddi hem manevi

akşam yemeğim
bol salata 1 dilim ekmek ve yine burger bugün çok hazır yedim ama yemek yoktu o yüzden
akşamdan hazırlıcam yemeğimi yarın için :)

bu arada yeşil çayım 2 fincan oldu
birazdan nescafe içicem ama sütle yapıcam sade aldım :)

öle işte ama acayip yorgunum :)

ufacık bi kilo değişimim olsaa devam edicem ama umutsuzluga kapıldmmm yaa :/:/

hayııırrrrrrr sakın bırakma devam elbet olcak ben haftalarca yarım kilo vermek için uğraştım çok uzun sürdü belki ama bak devam ediyo

:56: çok acıktım bugün ama direniyorum..akşama misafirim var tatlılar börekler filan yandım valla:))

Günaydın kızlar ben geldim sabah kahvaltımı hemen yazim bakim ;

2 adet kuru inicr ve 2 adet kuru kayısımı yedim.Yarım saat sonra süt ile nestfit yedim.Ama doymadım.

günaydın

bende sabah 1 dilim salçalı ekmek ve peynirle kahvaltımı yaptım

spora gittim geldim 1 saat bugün lastik vardı çok yoruldum :)

birazdan yarım elma yiyicem

öğlen yemeği olarak akşamdan yapmıştım

4 kaşık kabak kavurması yoğurt 1 dilim ekmek

öğleden sonra salona gidicem 1 saat sürüyo programı yapmam üstünede yarım saat yürüyüş yapıcam

ondan sonra yığılıp kalcam :)

Günaydın kızlar ben geldim sabah kahvaltımı hemen yazim bakim ;

2 adet kuru inicr ve 2 adet kuru kayısımı yedim.Yarım saat sonra süt ile nestfit yedim.Ama doymadım.

ne kadar nesfit kullandın ben 5-6 yemek kaşığına yarım bardak süt yapıyodum sulu istiyosan sütü 1 bardakta yapabilirsin bi de ılık olsun çok zor yumşuyo :D

ne kadar nesfit kullandın ben 5-6 yemek kaşığına yarım bardak süt yapıyodum sulu istiyosan sütü 1 bardakta yapabilirsin bi de ılık olsun çok zor yumşuyo :D

canım ben sütü ılıtmadım yarım bardak sütün içine bir avuç kadar oda herhalde 4-5 kaşık eder belki daha az

günaydın

bende sabah 1 dilim salçalı ekmek ve peynirle kahvaltımı yaptım

spora gittim geldim 1 saat bugün lastik vardı çok yoruldum :)

birazdan yarım elma yiyicem

öğlen yemeği olarak akşamdan yapmıştım

4 kaşık kabak kavurması yoğurt 1 dilim ekmek

öğleden sonra salona gidicem 1 saat sürüyo programı yapmam üstünede yarım saat yürüyüş yapıcam

ondan sonra yığılıp kalcam :)

kendini bu kadar yorma sonra spordan soğuyacak gızzz

Back