bende tek basima yürümeyi sevmiyorum su leslie nin iki tane 14 er dklik videolarini buldum ilk video yaptim birazdan ikinci video yu yapcam.
bende tek basima yürümeyi sevmiyorum su leslie nin iki tane 14 er dklik videolarini buldum ilk video yaptim birazdan ikinci video yu yapcam.
canım sana bol sporlar ben kaçıyorum kendinizi iyi bakınız yarın sabah görüşürüz.Eve gideyim kendime bol yeşillikli salata yapacağım
diyetcenter da egzersiz ve spor başlığında bütün hepsi var ordan indirebilirsin canım
merhabalar, ne zamandır okuyordum yazdıklarınızı bugün artık ben de katılayım dedim. Hepinizin özellikle de oslew senin azmine hayranım maşallahbenim de vermem gereken 6-7 kilo civarı var. Şu anda geçici olarak kaldığım yerde tartı yok o yüzden kaç kilo olduğumu tam bilmiyorum, ama zayıflamam gerektiğini biliyorum.Son 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum,inşallah zayıflayabiliriz hep birlikte :
benim de en büyük problemim su, hiç sevmiyorum içmeyi :2::2:
önerin icin saol ben bugün 2 mil yaptim okadar yormadi 5 mil zaten hepsini kapsiyomus ya 3 mile kadar gelirim yorulursam orda keserim. dedigin gibi bi hafta öyle yaparim bakalim zaten anca pazartesi baslayabilirm haftasonu müsait olamiyorumşişeyle gezceksiniz :) yoksa daha çok unutursunuz en az 2 litre olana kadar şişeyi ayırmayın yanınızdan :)
canım 5 mil çok fazla olur birden önce 1 mile kadar yap bikaç gün veya 3 mil sonra arttırırsın ben 3 yapıyorum tıkanıyorum valla :)
bu arada sporumu yaptım geldim yürüyüş ve bacak çalıştım :) iyi geldi yorgunum baya ama inş meyvesini alıcam :)
Günaydın kızlar bende geldim aranıza benimde yaklaşık son 2 kilom kaldı mayısın 13 üne 52 kilo olmak istiyorum yaptıklarımı bende yazabilir miyim?
Günaydın kızlar bende geldim aranıza benimde yaklaşık son 2 kilom kaldı mayısın 13 üne 52 kilo olmak istiyorum yaptıklarımı bende yazabilir miyim?
günaydın
hadi bakalım hareket başlamış yavaş yavaş :)
bende 9-10 gibi acıkıyorum o zaman 1 elma yiyorum bi de 12 gibi çok acıkıyorum o zmanda hemen yatıyorum
bugün çok fenayım heryerim ağrıyo :)
2 büyük bardak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam salçalı 1 dilim ekmek peynir domates :)
ondan sonra spora gidicem
öğlende 4 kaşık brbunya ve 4 kaşık pilav yiyicem sonrasına zamanı gelince bakarız :)
teşekkür ederim kızlar
ben ocak 5 te başladım diyete kilom da 72 idi nisan 23 te 56 kiloya kadar indim. bu kiloları günde 6 öğün az yemekle verdim ekmek yoktu hayatımda sadece sabah kahvaltısında 1 tane etimek yiyordum. Kalorilerimi hesaplıyordum ortalama 700-800 kalori alıyordum. bu diyetin ilk 1.5 ayında her 3 ana öğünümde çörek otu çiğnedim gerçekten etkiliydi ama çiğnemek çok zor o acı tat hala aklımda.
sonra çörek otundan bıktım sabah akşam sirkeli suya başladım limon sıkıyordum bal katmıyordum. buda çok etkiliydi iştahımı kapatıyordu. 60 kiloya kadar vermek zor olmadı hava şartları uygun olursa yürüyüş yaptım ama sıkı bir spor yoktu.
60 kilonun altında artık bıkmıştım hafta içi diyet hafta sonu bozuyordu 55-60 arası hep gidip geldim.
sonra bu pazartesi artık kaçamak yok dedim az kaldı hedefime sebze ve meyve agırlıklı diyet yapıyorum. bu diyet sağlıklı değil biliyorum ama yoruldum artık 2 haftam kaldı bitsin bu diyet diyorum. bu gün ki kilom 54.1 böyle işte kızlar sorunuz olursa seve seve cevaplarım. çünkü diyet sürecinde destek çok önemli
günaydın
hadi bakalım hareket başlamış yavaş yavaş :)
bende 9-10 gibi acıkıyorum o zaman 1 elma yiyorum bi de 12 gibi çok acıkıyorum o zmanda hemen yatıyorum
bugün çok fenayım heryerim ağrıyo :)
2 büyük bardak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam salçalı 1 dilim ekmek peynir domates :)
ondan sonra spora gidicem
öğlende 4 kaşık brbunya ve 4 kaşık pilav yiyicem sonrasına zamanı gelince bakarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?