Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

bende tek basima yürümeyi sevmiyorum su leslie nin iki tane 14 er dklik videolarini buldum ilk video yaptim birazdan ikinci video yu yapcam.

canım sana bol sporlar ben kaçıyorum kendinizi iyi bakınız yarın sabah görüşürüz.Eve gideyim kendime bol yeşillikli salata yapacağım

bende tek basima yürümeyi sevmiyorum su leslie nin iki tane 14 er dklik videolarini buldum ilk video yaptim birazdan ikinci video yu yapcam.

diyetcenter da egzersiz ve spor başlığında bütün hepsi var ordan indirebilirsin canım

dedigin yerden 5 millik olani indirdim canim sanirim 5 mil bütün hepsini kapsiyomus bir saat 8 dk sürüyo umarin hergün yapabilirim
tekrar tesekkür ederim

merhabalar, ne zamandır okuyordum yazdıklarınızı bugün artık ben de katılayım dedim. Hepinizin özellikle de oslew senin azmine hayranım maşallah benim de vermem gereken 6-7 kilo civarı var. Şu anda geçici olarak kaldığım yerde tartı yok o yüzden kaç kilo olduğumu tam bilmiyorum, ama zayıflamam gerektiğini biliyorum.Son 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum,inşallah zayıflayabiliriz hep birlikte:
benim de en büyük problemim su, hiç sevmiyorum içmeyi :2::2:

hos geldin canim seni aramizdan görmekten memnunuz ailemiz kocaman oldu.
bende cok sevmiyorum suyu sende 2-3 saate bir bir bardak su icmeye calis canim en büyük yardimcimiz su :))
tekrar hos geldin

şişeyle gezceksiniz :) yoksa daha çok unutursunuz en az 2 litre olana kadar şişeyi ayırmayın yanınızdan :)

canım 5 mil çok fazla olur birden önce 1 mile kadar yap bikaç gün veya 3 mil sonra arttırırsın ben 3 yapıyorum tıkanıyorum valla :)

bu arada sporumu yaptım geldim yürüyüş ve bacak çalıştım :) iyi geldi yorgunum baya ama inş meyvesini alıcam :)

önerin icin saol ben bugün 2 mil yaptim okadar yormadi 5 mil zaten hepsini kapsiyomus ya 3 mile kadar gelirim yorulursam orda keserim. dedigin gibi bi hafta öyle yaparim bakalim zaten anca pazartesi baslayabilirm haftasonu müsait olamiyorum

günaydın hanımlar

Nasılsınız bakim; akşam dediğim gibi bol limonlu salata ve yoğurt yedim.Birazda önceki günden kabak yemeğim vardı onu yedim.Ama saat 22:00'ye doğru acıktım ama azmettim yemedim sadece ılık tarçınlı süt içtim.Bu arada akşam 15 dakika kadar spor yaptım bugün her yerim ağrıyor.Ammada ham kalmışım ben yahu.

Neyse bu sabahki kahvaltıya geçim bari :

2 kayısı ve 1 kuru incir şuan sıcak suyun içinde kabarıyor.Kısmetse birazdan onları yiyeceğim.Yarım saat sonrada 1 bardak süt ile 3 galete yiyeceğim.Bugün canım öyle istedi nedense.Sonra araöğün olarak yanıma salatalık aldım.Arada da su ve şekersiz çay içerim öğlene geçerim.Öğle yemeğinde ne vardır bilemiyorum.Ama akşama yine salata yapıp yiyeceğim.Ben salataya son zamanlarda nar ekşisi katıyordum ama yeme iştahım kesildi salatayı.Şimdi nar ekşisiz yapıyom daha güzel oluyor.Hem nar ekşisi kilo yapar dimi

günaydın
hadi bakalım hareket başlamış yavaş yavaş :)
bende 9-10 gibi acıkıyorum o zaman 1 elma yiyorum bi de 12 gibi çok acıkıyorum o zmanda hemen yatıyorum

bugün çok fenayım heryerim ağrıyo :)
2 büyük bardak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam salçalı 1 dilim ekmek peynir domates :)
ondan sonra spora gidicem
öğlende 4 kaşık brbunya ve 4 kaşık pilav yiyicem sonrasına zamanı gelince bakarız :)

Günaydın kızlar bende geldim aranıza benimde yaklaşık son 2 kilom kaldı mayısın 13 üne 52 kilo olmak istiyorum yaptıklarımı bende yazabilir miyim?

Günaydın kızlar bende geldim aranıza benimde yaklaşık son 2 kilom kaldı mayısın 13 üne 52 kilo olmak istiyorum yaptıklarımı bende yazabilir miyim?

hoşgeldin maşşallah sana :) çok güzel vermişsin tabiki yazabilirsin bi de bize ne kadar zamanda verdiğini kilonu neler yaptığını falan anlatırmısın :)

canım birkaç güne geçer ağrıların sen o kadar spora rağmen yine çok iyisin maşallah ben 15 dk pert oldummmm

teşekkür ederim kızlar
ben ocak 5 te başladım diyete kilom da 72 idi nisan 23 te 56 kiloya kadar indim. bu kiloları günde 6 öğün az yemekle verdim ekmek yoktu hayatımda sadece sabah kahvaltısında 1 tane etimek yiyordum. Kalorilerimi hesaplıyordum ortalama 700-800 kalori alıyordum. bu diyetin ilk 1.5 ayında her 3 ana öğünümde çörek otu çiğnedim gerçekten etkiliydi ama çiğnemek çok zor o acı tat hala aklımda.

sonra çörek otundan bıktım sabah akşam sirkeli suya başladım limon sıkıyordum bal katmıyordum. buda çok etkiliydi iştahımı kapatıyordu. 60 kiloya kadar vermek zor olmadı hava şartları uygun olursa yürüyüş yaptım ama sıkı bir spor yoktu.

60 kilonun altında artık bıkmıştım hafta içi diyet hafta sonu bozuyordu 55-60 arası hep gidip geldim.

sonra bu pazartesi artık kaçamak yok dedim az kaldı hedefime sebze ve meyve agırlıklı diyet yapıyorum. bu diyet sağlıklı değil biliyorum ama yoruldum artık 2 haftam kaldı bitsin bu diyet diyorum. bu gün ki kilom 54.1 böyle işte kızlar sorunuz olursa seve seve cevaplarım. çünkü diyet sürecinde destek çok önemli

öncelikle hoşgeldin ve seni kutluyorum önemli bir başarı. umarım kalıcı olur.

günaydın ben de bugün çok yorgun hissediyorum kendimi yürüyüşü akşama bıraktım galiba inşallah yapabilirim

yesim_tuncer canım öncelikle azminden dolayı seni kutlarım 3 veya 4 ayda 16 kilo falan vermişsin.Süper yani.Çok tebrik ederim seni . 2 kilo içinde kendini kasma o kadar o kadar kiloyu veren onuda verir.

Bende de akşamdan beri ayrı bir azim olsu nedense bakalım kaç gün gerçi.Mesela şuan acıktım çünkü sabah kahvaltım fazla değildi ama arada bir tane ufak salatalık yedim , fayda etmedi.Olsun dedim kendi kendime nasıl olsa öğlene şurada 1 saat kaldı yemeyeceğim dedim ve yemedim.yemeyeceğimde onun yerine 3 bardak ılık su içtim.Artık öğlende bakalım ne yiyeceğim.sizlere yazarım kızlar.Galiba yaz yaklaştıkça bendeki kilo kompleksi arttı.Ben salı gününe kadar 7 li rakamlara düşmem lazım.Ama zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…