Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Kızlar öğlen ne yediğimi yazayım hemen ;

1 kase çorba , 1 kepçe çıtır tavuk, 1 kaşık amerikan salatası(ekmek yemedim ama ) , 1 tabakta normal salata.

Ya kızlar neredesiniz ya canım sıkıldı.

burdayım rabia:)azcık muhabbet edelim de dünkü açığımı kapıyım:)dün giremedim bi türlü.

oslew süpersin ya hepimizin yerine yapıyosun sporu maşallah.İnş gidecek kalan bikaç kilo da.Çünkü bu süreçte en önemlisi karar verip devamını getirmek bence.Sende onu fazlasıyla yapıyosun maşallah.

dün ara öğünde şekersiz nescafe içtim.bi de yanına 4 çubuk kraker.ya nedense çok acıkmaya başaldım son 2 gün.Neyse akşam da ekmek yemiycem dedim ama kızkardeşim uğraşmış yemek yapmak için.ona ayıp olmasın diye soslu makarnasından 2 kaşık yedim.Yanına 1 tabak çorba.5 kaşık tavuklu yoğurt salatası.Ya bi de kayınvalide sarma yapmış 3 tane de ondan yedim.Gece de 1 bardak süt içtim.
Bugun de ballı suyumu içtim 1 saat spor yaptım.sonra 2,5 bardak su,2 dilim ekmek 1 kk peynir.ama kahvaltım geçe kaldı.o yüzden ara öğünü akşama kaydırıcam.Öğlen yemeğine de 1 dilim ekmek,2 porsiyon et,karım kepçe şehriye çorbası içtim.Şimdi de 3 kuru erik ve 8 fındık yedim.

Canım sende ne güzel bak sporunu yapıyosun oslew kadar olmasa da ama sende bayağı kararlısın.Ben nefsime sahip çıkamıyorum.Yemiyeceğim diyorum sonra bakmışsın yemişim.Ama şu 8 li rakamlardan düşmek istiyorum artık

merhabalar birkaç gündür evimde temizlik olduğu için çok yoğundum uğrayamadım ama çok üzgünüm. salı günü tartıda 73.4 rakamını görünce sevinçten uçmuştum ve daha çok motive olup son derece dikkatli davramdım yediklerime ama ertesi gün ve sonraki günler ne göreyim 73.9 azalmadığı gimi arttı motivasyonum tükenmek üzere o kadar dikkat ediyorum yaa:2: şeker hamur işi pilav makarna kızartma hepsini çıkardım hayatımdan yürüyüş de yapıyorum hergün ama hale bakın çok mu erken pes ediyorum sizce?

Bence erken pes ediyorsun canım.Daha şunun şurasında kaç gündür diyet yapıyorsunki.Hem neden hergün tartılıyorsun.Bazen insande regle şişkinliğide olabiliyor.Bence hemen pes etme ve hergünde tartılma emi

neden tartı gününü salı yaptık hergün tartılırsan her seferinde farklı çıkar tartıyla salıdan salıya buluş :)
ve kesinlikle pes etme

yaa ben daha spora gidemedim
bu arada öğle yemeğinden önce 1 türk kahvesi içtim

babamın işleri vardı onunla gittim o yüzdendaha gidemedim bugün sabah sporunda çok yoruldum kollarım çok ağrıyo ama gidicem spora

neden tartı gününü salı yaptık hergün tartılırsan her seferinde farklı çıkar tartıyla salıdan salıya buluş :)
ve kesinlikle pes etme

teşekkür ederim biraz güç verdiniz. salı kuralına uyucam artık bir de öyle deneyelim salı harici tartılmak yok.

selam merhaba herkese bende bugün diyete başladım daha önceki girişimlerim hüsran oldu bu sefer acabasız başladım diyete zaten yemeğe dükün bi insan değilim 1 gün aç kalıyım etkilemez ama şu abur cuburlar yok tv izlerken yok otururken atıştıra atıştıra nerdeyse hiç yemek yemez haldeyim hep abur cubur atıştırmalık şeyler ve en önemlisi hareketsizlik hiç ne spor ne yürüyüş.öyle işte bakalım bugün başladım canım hiçbirşey yemek istemiyor sabah bir avuç çağla yedim şimdide patates haşlıyorum yoğurtla yiyicem hı bide unutmadan ben hiç su içmem iki günde bir anca bir bardak şaka değil gerçekten su içmeyi unutuyorum resmen.bu saçma sapan yemek düzensizliğiyle 2 sene içerisinde 65 kilodan 100 kiloya çıktım ne kıyafetlerim oluyo ne içimden hadi geziyim demek geliyo ne giyicemki diyorum içimden eskiden gider gezer birşeyler alırdım hep üzerime şimdide alıyorm ama tabi beğendiğim şeyler olmuyo.boyum 1.72.bakalım benim serüvenim nasıl ilerleyecek.diyet yapan herkese başarılar diliyorm.65 kiloda 38 beden giyiyorum ve daha zayıfı yakışmıyor yüzüm çöküyor tekrar 65e dönme dileğiyle..

rabia aslında bende çok hakim olamıyorum ama yeni bi teknik deniyorum inş işe yarar.Her hangi birşeyi canım çok istediğinde ondan sadece bir çay kaşığının ucuyla ağzıma alıyorum sadece tadına varmak için.Sonra oradan hemen uzaklaşıp başka bir yerde "demin tadına baktığın şeyin her lokması aynı lezzette fakat yiyebileceğin ancak bu kadar.devamını yememen lazım yoksa sonra zehirli bal gibi yerken tatlı sonra acı olacak"diyorum.bakalım bu teknik belki işe yarar.akşamları da yarım saat spor yapsam süper olacak ama zaman bulamıyorum.Bu arada bir ara öğün daha yaptım 2,5 saat sonra.yarım dilim ekmek,çobak salata ve 1 tane köfte.Arkadaşla yemeğe gittik de onun tabağındaki köftelerde gözüm kaldı.Ondan yedim o bir köfteyiBugün her telden bir gün oldu anlayacağınız:)
bu arada 2si bir arada kahvelerden canım çekiyor sizce çok mu etkilidir şekersiz olmasına rağmen.

hoşgeldin arkadaşım.hayırlısı ile olacak inş.Buradaki herkes seninle aynı.Ben de sürekli başayıp bırakıyordum ama inş burada hep beraber vereceğiz.
Rabiaya ve oslewe tekrar teşekkürler.Şu an için çok etkili burası.İnş bende etkisi hep aynı devam eder.

o kadar etkili olmaz herhalde sekersiz bir fincan ic:)
yeni gelen arkadasim sende hos geldin cogumuzun derdi abur cubur ve hareketsizlik malesef.
cabuk zayiflamaktansa uzun süreli kalici zayiflama yolundayiz hemen pes etmemen dilegiyle
:)))

Canım sen en azından frenleyebiliyorsun kendini ben onu bilem yapamıyorum.Yiyorum sonrada pişmanlık artıyor.Bu arada canım kahvenin zararı olmaz.Ama istersen 2 si birarada değilde kendin süt ile nescafeyi karıştırabilirsin.Çünkü içindeki süt tozuda iyi değil diyorlar.Bende ara öğün olarak salatalık yedim ve sabahtan kalmış 1 bardak sütüm vardı 1 kaşık nestfit ile onu yedim.Ya ben gerçekten artık kilo vermek istiyorum.Sıkıldım çok şişmanlıktan ne giysem yakıştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…