teşekkür ederim kızlar
ben ocak 5 te başladım diyete kilom da 72 idi nisan 23 te 56 kiloya kadar indim. bu kiloları günde 6 öğün az yemekle verdim ekmek yoktu hayatımda sadece sabah kahvaltısında 1 tane etimek yiyordum. Kalorilerimi hesaplıyordum ortalama 700-800 kalori alıyordum. bu diyetin ilk 1.5 ayında her 3 ana öğünümde çörek otu çiğnedim gerçekten etkiliydi ama çiğnemek çok zor o acı tat hala aklımda.
sonra çörek otundan bıktım sabah akşam sirkeli suya başladım limon sıkıyordum bal katmıyordum. buda çok etkiliydi iştahımı kapatıyordu. 60 kiloya kadar vermek zor olmadı hava şartları uygun olursa yürüyüş yaptım ama sıkı bir spor yoktu.
60 kilonun altında artık bıkmıştım hafta içi diyet hafta sonu bozuyordu 55-60 arası hep gidip geldim.
sonra bu pazartesi artık kaçamak yok dedim az kaldı hedefime sebze ve meyve agırlıklı diyet yapıyorum. bu diyet sağlıklı değil biliyorum ama yoruldum artık 2 haftam kaldı bitsin bu diyet diyorum. bu gün ki kilom 54.1 böyle işte kızlar sorunuz olursa seve seve cevaplarım. çünkü diyet sürecinde destek çok önemli