selam kızlar.nasıl gidiyor herşey?
hoşgeldin canım öncelikle tebrik ederim mükemmel bir iş başarmışsın gerçekten.Demek ki metabolizma epey hızlı.Bize de çok iyi bir örnek oldun gerçekten.
oslew seni de ayrı tebrik etmek lazım spora azimle devam ediyosun ve bu hareketin bizi de motive ediyor.
rabia ben de yazdan sanırım artık aynalarda kendime baktıkça iyice gözüme batmaya başladı bu kilo her yerim bıngıl bıngıl et.
Offff offfff!şimdi de pişmanlıklarınla yüzleşme zamanı sayın fatta83.Kızlar beni afaroz edebilirsiniz bunu okuduktan sonra.
akşam çıkarken nescafe mi içtim 6 gibi.Sonra nedense acıkmadım birşeyler yemek istemedim.ta ki 10a kadar orada da azim ettim yemeyeceğim diye ve en son 1 küçük kutu sütümü içtim yanına 1 tane sarma yedim çok midem kazındı diye ve yattım.
sabah da ballı suyumu içtim 45 dakika spor.Ve 1 dilim çok tahıllı ekmek,1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta.Buraya kadar herşey tamam.
Fakat sonra bir yere uğradım ve orada ısrarlara dayanamayıp 1 zeytinli poğaça(Pastane poğaçası hem de!!!,2 tane damla çikolatalı kurabiye ve 1 kutu vişne içtimmmm)OFFFF YA ACAYİP PİŞMANIM CİDDEN.resmen günah çıkartıyorum.
Ya sanırım akşam yemediğim için gözüm döndü bir daha bu şekilde yapmıyacağım kesinlikle.şu anda da yeşil çay yaptım kendime onu içiyorum
ya kızlar sizce bu günü nasıl kurtarabilirim?ya da yemek düzenim nasıl olsun bu gün akşama kadar