Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

bende iki aydır dikkat ederek 5 kilo verdim. evlendikten sonra aşırı kilo almıştım, çok şükür zayıflamaya başladım

verdiğim paranın her kuruşunu kullanmak üzere :)
tekrar gittim spor salonuna ve 45 dk değişik tempolarda yürüdüm daha yürücektim 1 saati geçcektim ama kalabalıklaşmaya başladı e başkasının hakkını yemek olmaz :) yarın daha erken gidicem

bencede canım gidebildiğin kadar git.Ne kadar çok yaparsan o kadar kar.Hem maddi hem manevi

akşam yemeğim
bol salata 1 dilim ekmek ve yine burger bugün çok hazır yedim ama yemek yoktu o yüzden
akşamdan hazırlıcam yemeğimi yarın için :)

bu arada yeşil çayım 2 fincan oldu
birazdan nescafe içicem ama sütle yapıcam sade aldım :)

öle işte ama acayip yorgunum :)

ufacık bi kilo değişimim olsaa devam edicem ama umutsuzluga kapıldmmm yaa :/:/

hayııırrrrrrr sakın bırakma devam elbet olcak ben haftalarca yarım kilo vermek için uğraştım çok uzun sürdü belki ama bak devam ediyo

çok acıktım bugün ama direniyorum..akşama misafirim var tatlılar börekler filan yandım valla:))

Günaydın kızlar ben geldim sabah kahvaltımı hemen yazim bakim ;

2 adet kuru inicr ve 2 adet kuru kayısımı yedim.Yarım saat sonra süt ile nestfit yedim.Ama doymadım.

günaydın

bende sabah 1 dilim salçalı ekmek ve peynirle kahvaltımı yaptım

spora gittim geldim 1 saat bugün lastik vardı çok yoruldum :)

birazdan yarım elma yiyicem

öğlen yemeği olarak akşamdan yapmıştım

4 kaşık kabak kavurması yoğurt 1 dilim ekmek

öğleden sonra salona gidicem 1 saat sürüyo programı yapmam üstünede yarım saat yürüyüş yapıcam

ondan sonra yığılıp kalcam :)

Günaydın kızlar ben geldim sabah kahvaltımı hemen yazim bakim ;

2 adet kuru inicr ve 2 adet kuru kayısımı yedim.Yarım saat sonra süt ile nestfit yedim.Ama doymadım.

ne kadar nesfit kullandın ben 5-6 yemek kaşığına yarım bardak süt yapıyodum sulu istiyosan sütü 1 bardakta yapabilirsin bi de ılık olsun çok zor yumşuyo

ne kadar nesfit kullandın ben 5-6 yemek kaşığına yarım bardak süt yapıyodum sulu istiyosan sütü 1 bardakta yapabilirsin bi de ılık olsun çok zor yumşuyo

canım ben sütü ılıtmadım yarım bardak sütün içine bir avuç kadar oda herhalde 4-5 kaşık eder belki daha az

kendini bu kadar yorma sonra spordan soğuyacak gızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…