- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ommur yaz canım sen de oslewin dediği gibi.Bırak az ya da çok olsun fark etmez.Bir kere insan buraya yazacağını bildiği için yemiyor en başta.ya da yese de dengeliyor.ve spora ağırlık veriyor.
Bu arada ara öğün 2 kuru erik(bi türlü meyve alamadım hala aynı kuru eriği yiyiroum ara öğünde:))
aralarda da 4 bardak su içtim.
öğle yemeği de 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek.
sabah 1 dilim kepek ekm.çok az domates 1 dilim peynir.
öğlen az çorba bakalım
akşam da taze fasülye yoğurt yeyeceğim..
aslınd benim sorunum hareketsizlik sanırım 21 aylık bir kızım var eve gidince ev işi yemek okul için hazırlık tabi kızmla da ilgilenmek olunca spor yapamıyorum.ne zaman başlasam böbrek taşı düşürdüm biraz da psikolojik yani:))))
meyveye alışmalısın bence hiç bişyin yerini tutmuyo
hepimiz yazıyoruz çok kaçırsakta az yesekte sende yaz gerçekten daha dikkatli oluyosun
akşamları evde yapıcağın yarım saatlik hareket bile yeter
ara öğünde koyabilirsen daha iyi olur en azından çok acıkmamış olursun
kızınla dans et büyümüş nasılsa artık :) o bile yeter hızlı hareket etmeniz hem ona eğlence olur :)
evde hareket mantıklı bunu yapmaya çalışıyorum birkaç gündür..
kızım ianılmaz hareketli zaten hiç oturmuyoruz.ben hamileyken 22 kilo aldım çoğunu verdim şükür ancak daha altına inmek zor oluyor baklım sizlerin motivasyonu sayesinde inşallah zayıflayabilirim.
kızlar merhaba,
bu sabah tartıldım salı tartılamamıştım, özel durumdan dolayı, ama çizelgemi değiştiremiyorum ,
öfff nasıl değişiyor şu şey bana bir yardım eli lütfeennnn:26:
kızlar öğlenliğimi yazayımda saçımı çekin ;
1 kase mercimek çorbası 2 adet kabak dolması 1 kase yoğurt.
Sanki 2.kabak fazla gibi oldu ne dersiniz.Gerçi içi fazla doluda değildi.Birazdan da çay içeceğim sankilim içim yandı.Ay ne zormuş kızlar kilo vermek ya.
Oslew canım bu arada spor salonun hayırlı olsun.ALLAH bizlere nasip etsin inşallah ( vakit bulursak).Zaten makine gibiyim ev ve iş arasında mekik dokuyorum.
tamamdır becerdim sonunda
bu arada kg vermişim mutluyum, akşamlarıda yürüyüşümü yapıyorum keyfim iyi kocamlada aram limoniydi onuda hallettikk
kılzar maydonoz suyu yazmıştım bir kere ben faydasını gördüm diye deneyen oldumu hiç onu merak ettim, sizdede farkettimi acaba diyee
tamamdır becerdim sonunda
bu arada kg vermişim mutluyum, akşamlarıda yürüyüşümü yapıyorum keyfim iyi kocamlada aram limoniydi onuda hallettikk
kılzar maydonoz suyu yazmıştım bir kere ben faydasını gördüm diye deneyen oldumu hiç onu merak ettim, sizdede farkettimi acaba diyee
Bak ne güzel mutlu olmuşsun kilo vermeye devam böyle böyle oh oh yandan yandan
teprik eder başarılarının devamını dilerriiizz
ben bi ara içiyodum ama bi fark olmadı sanırım :)
oslew 10 gün düzenli içip 5 gün ara veriyorsun selülitlere iyi geliyor annemdede işe yaradı sende neden fark olmadı yawhuu
ben zaten neysem böle hiç bişey işe yaramıyo :)))
haplar içtim o kadar o da işe yaramadı takılıyom öyle işte değişik bi çeşidim ben :)