Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

arkadaşım süt ürünleriyle aran iyi mi peki?olmadı arada süt veya ayran ye sende.Veya 2 adet grissini ye ikindi arasında.sabahtan da 8-10 fındık veya 2-3 ceviz ye bunlar da olur bence ara öğüne

oh senin yemek güzelmiş :)

meyveye alışmalısın bence hiç bişyin yerini tutmuyo
hepimiz yazıyoruz çok kaçırsakta az yesekte sende yaz gerçekten daha dikkatli oluyosun
akşamları evde yapıcağın yarım saatlik hareket bile yeter

sabah 1 dilim kepek ekm.çok az domates 1 dilim peynir.
öğlen az çorba bakalım
akşam da taze fasülye yoğurt yeyeceğim..
aslınd benim sorunum hareketsizlik sanırım 21 aylık bir kızım var eve gidince ev işi yemek okul için hazırlık tabi kızmla da ilgilenmek olunca spor yapamıyorum.ne zaman başlasam böbrek taşı düşürdüm biraz da psikolojik yani:))))

ara öğünde koyabilirsen daha iyi olur en azından çok acıkmamış olursun
kızınla dans et büyümüş nasılsa artık :) o bile yeter hızlı hareket etmeniz hem ona eğlence olur :)

evde hareket mantıklı bunu yapmaya çalışıyorum birkaç gündür..

bu arada 1 parçada kıymalı pide yedim
anneme karnım doymadı diyodum komşu pide getirdi :) biraz sonrada yeşil çay içicem

ara öğünde koyabilirsen daha iyi olur en azından çok acıkmamış olursun
kızınla dans et büyümüş nasılsa artık :) o bile yeter hızlı hareket etmeniz hem ona eğlence olur :)

kızım ianılmaz hareketli zaten hiç oturmuyoruz.ben hamileyken 22 kilo aldım çoğunu verdim şükür ancak daha altına inmek zor oluyor baklım sizlerin motivasyonu sayesinde inşallah zayıflayabilirim.

kızım ianılmaz hareketli zaten hiç oturmuyoruz.ben hamileyken 22 kilo aldım çoğunu verdim şükür ancak daha altına inmek zor oluyor baklım sizlerin motivasyonu sayesinde inşallah zayıflayabilirim.

bundan güzel hareketmi olur işte :) olacak olacak sen bak büyük kısmı başarmışsın yavaş yavaş devamı gelir

kızlar merhaba,
bu sabah tartıldım salı tartılamamıştım, özel durumdan dolayı, ama çizelgemi değiştiremiyorum ,
öfff nasıl değişiyor şu şey bana bir yardım eli lütfeennnn:26:

kızlar öğlenliğimi yazayımda saçımı çekin ;

1 kase mercimek çorbası 2 adet kabak dolması 1 kase yoğurt.

Sanki 2.kabak fazla gibi oldu ne dersiniz.Gerçi içi fazla doluda değildi.Birazdan da çay içeceğim sankilim içim yandı.Ay ne zormuş kızlar kilo vermek ya.

Oslew canım bu arada spor salonun hayırlı olsun.ALLAH bizlere nasip etsin inşallah ( vakit bulursak).Zaten makine gibiyim ev ve iş arasında mekik dokuyorum.

kızlar merhaba,
bu sabah tartıldım salı tartılamamıştım, özel durumdan dolayı, ama çizelgemi değiştiremiyorum ,
öfff nasıl değişiyor şu şey bana bir yardım eli lütfeennnn:26:

tamamdır becerdim sonunda

bu arada kg vermişim mutluyum, akşamlarıda yürüyüşümü yapıyorum keyfim iyi kocamlada aram limoniydi onuda hallettikk

kılzar maydonoz suyu yazmıştım bir kere ben faydasını gördüm diye deneyen oldumu hiç onu merak ettim, sizdede farkettimi acaba diyee

sağol canım vala işle birlikte nasıl olur bilmiyorum :) olsun çok değil afiyet olsun şekerim :)

teprik eder başarılarının devamını dilerriiizz
ben bi ara içiyodum ama bi fark olmadı sanırım :)

Bak ne güzel mutlu olmuşsun kilo vermeye devam böyle böyle oh oh yandan yandan

oslew 10 gün düzenli içip 5 gün ara veriyorsun selülitlere iyi geliyor annemdede işe yaradı sende neden fark olmadı yawhuu

ben zaten neysem böle hiç bişey işe yaramıyo :)))
haplar içtim o kadar o da işe yaramadı takılıyom öyle işte değişik bi çeşidim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…