Günaydın canlarım nasılsın bakim bugün.Benim canım sıkkın işyerinde bazı insanlardan nefret ediyorum.İnsanlarımız çok bencil ya neyse sizleride sıkmayım bu arada 3 kayısı ve 1 kuru incir ıslatıp yedim.Yarım saat sonrada 2 adet yumurta haşladım onu yiyeceğim.Canım bugün pek bişey istemiyor.
Olacak canım sen yazıl bak nasıl farkedecek.
kızlar GÜNAYDIINN herkese.
Rabia ne oldu hayırdır?anlat derdini ya ne demek sıkılmak aksine mutlu oluruz dinlemekten.dertleri paylaştıkça insan rahatlıyor.öteki türlü insan susuyor sonra birden o kişiye alakasız bi şeyden bağırıyo o zaman daha da fena oluyo.En azından bende o şekilde oluyo.
oslew meslek ne senin?bizim de aklımızda bulunsun olur ya sebep sebebi getirir belki.Aman arkadaşım sevinip sürekli giyme pantolonu.ben bi ara 12 kilo kadar vermiştim.Önceden olmayan bi gömleğim vardı sürekli onu giyiyodum kilo verdiğime inanmak için
beyaz35 şimdi evin mis gibi kokuyodur ne güzel.Bi de ben başlasam temizliğe.Mayısın 15inden sonra istiyorum ama bakalım hayırlısı.
Moon83 sen de hoş geldin.
Yediklerime gelince dün kahvaltı ve ara öğünü yazmıştım zaten.
öğlen Haşlanmış yarım tavuk göğsü,1 dilim ekmek.
arada 1 dilim ekmek,yanına az bi yeşillik
akşam ekmek yemedim.1 tabak mercimek çorbası,3 yemek kaşığı ıspanak yemeği,az tavuklu ve bol yoğurtlu bir yeşil salata.Ki bu tarif müthişmiş.Ben çok beğendim hem doyurucu hem de öğün olarak az kalorili.(haşlanmış tavuk,göbek marul 1-2 tane kornişon,yarım kase yoğurt,1-2 yemek kaşığı mısır,sarımsak,1 yemek kaşığı mayonez yerine ben 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyabilirsiniz.Süper oldu karnım doydu epey)
Yanlız akşam bir yere davetliydik.İlk defa gittiğimiz için diyetteyim demeye çekindim ve ev sahibi bayanın hazırladığı tabaktaki 12 çeşit(!!!!!!) mamanın 5inin tadına baktım kenardan kenardan 2 tanesini de bitirdim yaaa
Bügün de sabah ballı suyumu içtim 2,5 bardak su
sonra ceza oalrak 1 saat spor,arkasından 2,5 bardak su ve 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk kadar peynir.
Artı ceza olarak bugün ekmek yemiycem yatıncaya kadar
ben veremicem bu kiloları heralde ya
canım sorma ya bende de tam nefis terbiyesi oldu.Eşlerimiz tanışıyodu ilk biz davet ettik bu çifti.Ben zor eve yetiştim onlar gelmeden 1 saat önce.Üstümü bile değiştirememiştim.Çünkü geç haber vermişlerdi.Dolayısı ile menüm de makarna salatası,hazır yaş pasta,sucuklu milföydü:))Tam rezalet.Bunun üzerine böle bi ağırlamayı tahmin etmemiştim.Yoksa kesinlikle aç gider ve hepsini yerdimDün akşam epey de kalabalıktı gelen misafirleri.Bol bol da yapmış helal olsun dedim yüzüne de.Hayatta uğraşmazdım ben.Üşengecim de biraz bu konularda
ne bileyim motive olamadım herhalde çok kararlıydım aslında
yediklerini yazmakla başla :)
çok yemiyorum sadece inanç eksikliği sanırım.
çok yemiyorum dediğin az da yiyosan olmaz mesela ana ara öğün yapıyomusn ve spor tabiki harekette varsa biraz kilo verdiğini gördükçe inançta gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?