Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

sıkma canını tatlım boşver

yumurtalara başlamışız yine :)

kızlar GÜNAYDIINN herkese.

Rabia ne oldu hayırdır?anlat derdini ya ne demek sıkılmak aksine mutlu oluruz dinlemekten.dertleri paylaştıkça insan rahatlıyor.öteki türlü insan susuyor sonra birden o kişiye alakasız bi şeyden bağırıyo o zaman daha da fena oluyo.En azından bende o şekilde oluyo.

oslew meslek ne senin?bizim de aklımızda bulunsun olur ya sebep sebebi getirir belki.Aman arkadaşım sevinip sürekli giyme pantolonu.ben bi ara 12 kilo kadar vermiştim.Önceden olmayan bi gömleğim vardı sürekli onu giyiyodum kilo verdiğime inanmak için

beyaz35 şimdi evin mis gibi kokuyodur ne güzel.Bi de ben başlasam temizliğe.Mayısın 15inden sonra istiyorum ama bakalım hayırlısı.
Moon83 sen de hoş geldin.

Yediklerime gelince dün kahvaltı ve ara öğünü yazmıştım zaten.
öğlen Haşlanmış yarım tavuk göğsü,1 dilim ekmek.
arada 1 dilim ekmek,yanına az bi yeşillik
akşam ekmek yemedim.1 tabak mercimek çorbası,3 yemek kaşığı ıspanak yemeği,az tavuklu ve bol yoğurtlu bir yeşil salata.Ki bu tarif müthişmiş.Ben çok beğendim hem doyurucu hem de öğün olarak az kalorili.(haşlanmış tavuk,göbek marul 1-2 tane kornişon,yarım kase yoğurt,1-2 yemek kaşığı mısır,sarımsak,1 yemek kaşığı mayonez yerine ben 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyabilirsiniz.Süper oldu karnım doydu epey)
Yanlız akşam bir yere davetliydik.İlk defa gittiğimiz için diyetteyim demeye çekindim ve ev sahibi bayanın hazırladığı tabaktaki 12 çeşit(!!!!!!) mamanın 5inin tadına baktım kenardan kenardan 2 tanesini de bitirdim yaaa

Bügün de sabah ballı suyumu içtim 2,5 bardak su
sonra ceza oalrak 1 saat spor,arkasından 2,5 bardak su ve 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk kadar peynir.
Artı ceza olarak bugün ekmek yemiycem yatıncaya kadar

yok zaten devamlı giyilcek bişey değil :) düğün için almıştım böyle parlak gibi kumaşı en azından gezmeklik oldu :)
ekmek bence akşam erken yersen 1 dilim ye öğlen neysede akşam sonra ilerleyen saatlerde çok acıkıyo insan :)

gidiyorum ben spora hadi bakalım hoşçakalın görüşürük sora :)

Canım işyerindeki sıkıntıyı anlata anlata bitirememki.Yalnız bu sabah bizim bir temizlikçi ablam var.İş yerinde 3 bayanız ben temizlikçi abla ve sekreterimiz diğer hepsi erkek.Sözde patron kızlar kendi işlerinin yapar gibi bir laf etmiş.Yani masalarını siler vs.( ah bana söylese ya o patron bozuntusu ben ne diyeceğimi biliyorumda neyse).Kadın uzun zamandır aklına esince gelip masayı siliyor.Patrona yaranacak diye sürekli onların oda temizleniyor.Bende temizlikçiye inat silmiyorum ama tabiki dayanamıyorum o görmeden masamın üzerini temizliyorum.Zoruma gidiyor o onun görevi ben neden yapacağım o benim işimi yapıyor sanki.İşte bitanem sabahtan beri takıldığım konu bu söyleyeceğim ağzıma geliyor kelimeler geri çeviriyorum.Biliyorum söylensem ben kötü olacağım temizlikçiye bile ben ve herkes o kadar taviz vermişki yine ben kötü olacağım.Neyse canım boşver tüm işyerlerinde olan sıkıntılar

fatta canım 12 çeşit neler vardı merak ettim.Maşallah çok marifetliymiş kadın.Sende iyi gidiyorsun yeme konusunda maşallahın var.

Oslew canım hadi hayırlı olsun bakim.Yazılda yap sporunu.Anam bu kız verecek kilocuklarını inşallahhhhh

oslew iyi sporlar valla süper gidiyo ya 3 aya 10 kilo daha verir kesin.
Rabia kesinlikle dediğin gibi hiç muhatap olma patronla da.İnsan bişey söleyince bu durumlarda herkesin anormal davranışları normalmiş de senin ki anormalmiş gibi davranıyolar.Bi söz duymuştum bu gibi durumlar için tam uyuyo.Ben hep onu söler sonra da susarım.Tek kulaklıların olduğu köyde 2 kulaklı ya tek kulağını saklarmış ya da diğerleri onun tek kulağını kesermiş anormal muamelesi yaparak:)

canım sayıyorum hazır ol:)
mantarlı galeta unlu börek.
susamlı tuzlu bi kurabiye.
aynı kurabiyenin çörek otlusu.sanırım onda bide zeytin ezmesi vardı.
2 renkli tart.arasında cevizli tarçınlı bi şey vardı.
çikolata soslu badem ezmeli bi kurabiye.
damla çikolatalı bi kurabiye.
pudingli bi başka kurabiye.kurabiyenin hamuruna puding koyarak yapılıyormuş onun tarifini aldım güzel olmuştu.
kabaklı yoğurt salatası.
ağlayan bi tatlı yapmış ki o süperrrrdi tek kelimeyle
eşi çiğ köfte yoğurmuş ondan yedim acılıydı epey
2 tane de tatlı şerbetli bişeyler vardı onların tadına bakmadım.
zaten tabağı görünce yuuhhh dedim içimden

bu arada kız ismekin yemek kursuna gitmiş oradan çoğu tarif.ve Hiç üşenmemiş yapmış hepsini

maşallah canım hakketen marifetliymiş.Ağzımın suyu aktı valla.İnsan o kadar çeşit olacağını bilse aç gider misafirliğe gerçi sana da brova fazla yemeden durmuşsun.

canım sorma ya bende de tam nefis terbiyesi oldu.Eşlerimiz tanışıyodu ilk biz davet ettik bu çifti.Ben zor eve yetiştim onlar gelmeden 1 saat önce.Üstümü bile değiştirememiştim.Çünkü geç haber vermişlerdi.Dolayısı ile menüm de makarna salatası,hazır yaş pasta,sucuklu milföydü:))Tam rezalet.Bunun üzerine böle bi ağırlamayı tahmin etmemiştim.Yoksa kesinlikle aç gider ve hepsini yerdimDün akşam epey de kalabalıktı gelen misafirleri.Bol bol da yapmış helal olsun dedim yüzüne de.Hayatta uğraşmazdım ben.Üşengecim de biraz bu konularda

Aynen canım 4 çeşit bile bazen zoruma gelir.

oh maşallah şaşırmış o :)
hazır olmasın sakın :)

sporumu yaptım kızlar iyiydi ilk gün diye çok yüklenmedi ama ben zaten çok ham olmadığım için az geldi bana 1 saat toplam günde iki kere yapabilirmiyim dedim zorlar dedi ama akşamüstü sadece yürüyüş yapmayı düşünüyorum gidip yoksa günde 1 saat sporu zaten yapıyorum saçma yani :)

öğlen yemeğimi de yedim
1 dilim ekmek 1 tane çıtır burger tavuk bol yoğurt :)

çok yemiyorum sadece inanç eksikliği sanırım.

çok yemiyorum dediğin az da yiyosan olmaz mesela ana ara öğün yapıyomusn ve spor tabiki harekette varsa biraz kilo verdiğini gördükçe inançta gelir :)

çok yemiyorum dediğin az da yiyosan olmaz mesela ana ara öğün yapıyomusn ve spor tabiki harekette varsa biraz kilo verdiğini gördükçe inançta gelir :)

ben hiç meyve yiyemem kuru ya da taze ara öğünerim olmuyo o yüzden.spor da pek yapamıyorum.sadece yememekle de bu iş olmaz gibi geliyor bana...

ommur yaz canım sen de oslewin dediği gibi.Bırak az ya da çok olsun fark etmez.Bir kere insan buraya yazacağını bildiği için yemiyor en başta.ya da yese de dengeliyor.ve spora ağırlık veriyor.
Bu arada ara öğün 2 kuru erik(bi türlü meyve alamadım hala aynı kuru eriği yiyiroum ara öğünde:))
aralarda da 4 bardak su içtim.
öğle yemeği de 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…