• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

oh oh iç ama önceden su almak için kalkıyoduysan alma sürahiyi yanına :)
su almaya gitmek bile bi hareket :)

cnm Nar ekşisi, kalorisi çok olan bişey, Miktarını az kullanırsan iyi olur.bende çok severim hele bide çoban salatada mükemmel:)

Son düzenleme:
bende akşam yemeğimi yedim
bu arada ara olarak 1 tane susamlı çubuk kraker yeşilçay

akşam yemeğimde

tarhana çorbası ve havuçlu yoğurt 1 dilimde ekmek

karar verdim yarın spor salonuna başlıyorum 1 aylık başlıcam bakalım nolcak

dün iş için aradılar aslında ona sıkıldı canım birazda söyledikleri mağaza bana çok ters otobüs yok oraya 2 otobüs yapmam lazım ona çok uzucak yolum kabul etmedim beklemeye devam yani :)

bende akşam yemeğimi yedim
bu arada ara olarak 1 tane susamlı çubuk kraker yeşilçay

akşam yemeğimde

tarhana çorbası ve havuçlu yoğurt 1 dilimde ekmek

karar verdim yarın spor salonuna başlıyorum 1 aylık başlıcam bakalım nolcak

dün iş için aradılar aslında ona sıkıldı canım birazda söyledikleri mağaza bana çok ters otobüs yok oraya 2 otobüs yapmam lazım ona çok uzucak yolum kabul etmedim beklemeye devam yani :)

hayırlısı olsun bitanem sıkma canını başka bir yer olur inşallah

ya elbet olcak burası ama işte ulaşım sorun oldu başka mağaza beklicem artık o da ne kadr sürer belli değil sıkıldım evde oturmaktan çalışmak istiyorum :)

kızlar ben kaçıyorum oslew bugünkü kasveti bana çöktü şimdi.Neyse size iyi akşamlar kendinize iyi bakın emi?

İYİ akşamlar herkese.......

kızlaar bi pantalonum vardı iki sene önce aldığım içine giremiyodum bir iki kere giymiştim yeni daha yani akşam onu denedim ne kadar gircek diye girdi ve kapandııı :) biraz bacaklarda fışkırma var ama önemli olan kapanmış olması çok sevindim :)

kızlaar bi pantalonum vardı iki sene önce aldığım içine giremiyodum bir iki kere giymiştim yeni daha yani akşam onu denedim ne kadar gircek diye girdi ve kapandııı :) biraz bacaklarda fışkırma var ama önemli olan kapanmış olması çok sevindim :)

Günaydın canlarım nasılsın bakim bugün.Benim canım sıkkın işyerinde bazı insanlardan nefret ediyorum.İnsanlarımız çok bencil ya neyse sizleride sıkmayım bu arada 3 kayısı ve 1 kuru incir ıslatıp yedim.Yarım saat sonrada 2 adet yumurta haşladım onu yiyeceğim.Canım bugün pek bişey istemiyor.

bu arada canım sen zayfıladın buna halen inanmıyomusun.daha da verecen inşallah.

günaydıınn

evet ben hala inanamıyorum pantalonu giyerkende ne kadar çıkcak bakalım diye giydim anam çıktıkça çıktı :))

hepimiz beraber kurtulcaz inş :66:
bende büyük bir bardak ılık suyumu içtim şimdi kahvaltı yapıcam peynirli tost :)
sonrada 10,30 gibi salona gidip yazılıcam başlıcam bakalım inş verimli olur :)

Back